| Majákova | 43170 |
|
|
5.4.2010 23:05:57
Ahoj holky, jdu se s vámi v rychlosti rozloučit. Ráno nastupuji do nemocnice, miminko by měli vytáhnout ve středu. Ozvu se vám, až budu z porodky doma. Budu na vás všechny moc myslet, aby šly všechny porody jako po másle
a miminka byla OK ![]() ![]() ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
5.4.2010 22:42:27
Ahoj holky
![]() vitam Viky ![]() Janco ten je krasnej ![]() takovej albinek bytu mel velikyyy uspech![]() ![]() Gabi fakt rozkosna ![]() Rendi ja dudlik urcite chci davat, ale chci pockat az se mi trosku srovna mliko jsem ted rada za kazdy upiti ale uz mam pripraveny![]() malej je zlaticko, holky co chcete pouzivat ty jednorazovky...ja kolikrat dam za 1/2h 3 pliny, to je kadeni a kadeni ale kluci se cisti teda lip nez holky nadzvednou se kulky a je to![]() Frezi preju brzke uzdraveni ![]() at je to rychle pryc![]() Donut malej taky porad slzy z jednoho ocka, myslis, ze mam masirovAt?? kdo je dalsi na rade???? jdu taky ![]() ceka me kojici noc mam prsa tvrdy jak sutr![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
5.4.2010 22:28:55
Renďo, doktorka z dia poradny. Ale snad to nebude tak hrozný, když už jsme na konci. Aspoň se tím uklidňuju. Mějte se. jdem do hajan.
![]() ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
5.4.2010 22:04:58
Gabčico, jestli to dočteš - synkovi jsme očičko masírovali. Mačká se vnitřní koutek, kde je slzná žláza. Ukazovala nám to dr, a pak ještě na očním, kam nás poslali po 2 měsících neúspěšného kapání. Tam jsme dostali něco jiného a řekli masírovat, jinak drát... Tak jsme masírovali jako o život a zbavili jsme se toho."Otevírání slzných kanálků může napomoci i šetrná tlaková masáž: krouživými pohyby jemně stlačujte bříškem malíčku oblast od hřbetu nosu směrem k vnitřním koutkům očiček."
|
| Gabcica | 22308 |
|
|
5.4.2010 21:57:59
Zavřiočko, Donutko.....krásné fotky.
Donut, kojení po 4hod. závidím. Fido, ta zavinka vypadá suprově.......... Ráno jdeme do poradny, tak mám v plánu dnes jít spát...........akorát Mája má zanícené očíčko, už z porodky dáváme kapičky a dnes je to horší........chudáček kulíšek. Tak dobrou ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
5.4.2010 21:20:07
Sonco, odevzdas na kontrolu ranni moc, udelaji ty ktg, pak na tebe koukne doktor(ka), pripadne ti udela sono.
|
| Tobianni | 38942 |
|
|
5.4.2010 20:59:10
Fido, aha, děkuji, to jsem nějak přehlídla
![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
5.4.2010 20:55:03
Sonco Lucinka psala, že jedou na velikonoce někam daleko.
|
| Tobianni | 38942 |
|
|
5.4.2010 20:51:30
Holky, vy máte všechny tak nádherná miminka!!!!
Takoví kulíšci ![]() Polynko, jo, zítra už jdu do té porodky. Taky jsem zvědavá, co po mně budou chtít. Pak dám vědět. Nevíte, co se děje s Lucinkou? A kdo tady dlouho nebyl? |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
5.4.2010 20:40:01
gabčo koukla jsem na fotky a maja to je kulisek fakt nadherna foto jak je tam s tebou a drzi se tvojeho ramena, šmudlinka.
donutko, to maji deti doma veselo a docela se mi libi ta bezvlasa hlavicka, posledne vsude vidam jen vlasate deti ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.