| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 18468  [Dalších 16588 >>]
Renďa,Eli 07 98365
5.4.2010 20:04:23
Donutko no to je fakt. :-) Ale Eli se do té školky táák těšila. O ničem jiném nemluvila, i když vím, že vůbec neví co by ji tam čekalo. ~t~
JSem přemýšlela o soukromé a dva dny v týdnu na celý den 4tis. na měs. to je co? ~a~

Jo s tím zavinováním je pravda. Kamarádka to dělala klukovi a fakt spal krásně. Já jsem Eli zavinovala do normální zavinovačky a to dlouho, byla na to zvyklá...myslím,že do 4měs. určitě. Eli byla ale zlaté miminko, byly špatné dny,ale ty lepší převažovaly. ~s~~R^
Ale ted čekám kluka a bůhví co mě čeká. ~t~
Donutka +3+// 77327
5.4.2010 19:59:10
rendo, neboj, určitě to zvládneš~6~ zase nebudeš muset ráno balit 2 děti do školky a pak vyzvedávat. a miminka naštěstí aspoň občas spí~R^

k neklidným miminkům - v porodnici doporučovali přehnout plínu a udělat z ní trojúhelník, vložit pod ramínka (prostředek je pod zádíčky) a bočními cípy přitáhnout ruce k tělu - ale nesvazovat - a zabalit do zavinovačky. Lucinka takhle spí, protože ji budily pohyby rukou. hlavně po narození, jak byla ještě trochu "nedopečená" http://zena-in.cz/clanek/zavinovani-deti-ve-21-stoleti/kategorie/tehotenstvi-a-porod
Renďa,Eli 07 98365
5.4.2010 19:56:22
JO a ještě...hihi. To tady celé zapráskám.

Já Eli dávala sab simplex od třetího týdne a dávala jsem dosta často ap ak od měsíce baby calm a ty dvě jsem střídala během dne. Zdá se mi že to pomáhalo. Pak jsem používala trubičku, ta je fakt super!! A jak mě každý strašil že to nemám používat moc často, že si na to dítě zvykne a pak se seamo nevykaká,tak to vůbec není pravda. V pohodě kakala a kaká sama. ~j~

JO holk a co vám děti tak pořád chcou cucat prsa, zkoušely jste dudlík? Nebo nechcete zvykat?
Renďa,Eli 07 98365
5.4.2010 19:53:55
Janule38 a kdo se má zlobit že mimčo váží 3,35? Doktorka z dia? Už s tebou někdo mluvil, jak dlouho tě nechají v celku?
Já jdu zítra do porodnice se domluvit a asi mi řeknou co a jak? Jeslti půjdu na vyvolání nebo je mimi ok s váhou.
Ï když já těm odhadům váhy fakt nevěřím!!~a~
Sestřenici říkali, že bude mít maličkou holčičku a měla 3,80g. Takže fakt nevím.

Jo a všem kdo jdou zítra na kontroly tak držím pěsti,at jsou pěkné nálezy. ~t~~2~
Renďa,Eli 07 98365
5.4.2010 19:51:15
Donutko a tvoje trojka taky nemá chybu. Krásné dětičky. ~g~ A vidím,že máte stejný problém s dudlíkem jako my u Eli. ~t~ Počítám že Eli s ním půjde minimálně do první třídy a to minimááálně!!! ~e~

HOlky jak jste se bavily o těch šátkách, myslíte že stejnou funkci zajistí i ta manduca? Určitě budu asi taky potřebovat něco na nošení, abych měla volné ruce, přece jenom uvařit budu muset pro Eli apod. ale na šátek si fakt netroufám tak přemýšlím o té manduce.
Renďa,Eli 07 98365
5.4.2010 19:46:30
Ahoj holky,

jak jste si užily velikonoční pondělí? ~3~ My dobrý. Akorát nevím co budu dělat s tím sladkým!! Jako babičky se asi zlbáznily,sice mám doma holku,ale každá ji přinesla koš sladkého! A to já jsem na sladké celkem přísná ~y~. Čokoládku dávám po kousíčkách , lentilky po třech a tak. hihi Takže máme zásoby asi tak do Mikuláše. NEbo to rozdám dětem, nebo nevím.

Vítám nové maminky!! ~x~ Vopičko tak to ti mooc přeji aby jsi co nejdříve porodila. Přenášení je určitě dost na psychiku,ale to zvládneš. Taky se mi nechce na vyvolání, proto si moc přeji porodit dříve. Mně naštěstí přenášení nehrozí kvůli cukrovce,ale bojím se toho vyvolání. ~a~

Gabčico malá je kráááásnááá. Fakt princeznička. NO a Zavřiočko Linda jak by smet. Opravdu je trošu podobná na Emičku. :-) Moc hezké fotky holky.

Jak já vás tady čtu...o těch miminkách, prdíky, jídlo, kojení, spaní, šátkování, stíhání, a tak pod. ...já jsem dostala nějakou depresi. Až se mi tu chtělo brečet, už mi to těhot. leze na mozek. Prostě jsem dostala úzkost, že to nebudu zvládat. Když si představím miminko a do toho Eli a její výmysly během dne, je mi už ted líto, že ji budu šidit, že na ní nebudu mít čas.
Zavřiočko jak to zatím zvládáš , když malá něco chce? Jde to? Vysvětlíš ji to? Ted nám ji nevzali do školky, takže bude s náma i v zimě...ach jo, prostě fakt depka. Snad to přejde. ~j~

Clasofko vítej doma. ~x~ Ještě jednou malý je náádherný a zamluvila jsem si ho pro Eli jasný. ~j~~t~

Jani Ondrášek je taky úúžasný, fakt kráásný. Bloňdaté miminko jsem taky nikdy neviděla.

Gotcho klíště?? ~e~ Na Val...museli by mě odvézt houkačkou..to bych nedala. A je to asi opravdu od Sáry. KDyž jsem měla psa, tak jsem měla superkrém který se vetřel za krk a byl drahý jak čert ale fakt to pomohlo,ale to určitě víš.

Frézie tak to je pech, dostat blící virus tak na konci těhu. Snad už je ti dobře. ~6~

Snad je to všechno co jsem chtěla. ~b~
mambo 100493
5.4.2010 19:18:10
ahoj holky,
Zavrioci - super popis, presne tak to u nas chodi ))). Dneska o neco vice vyzivne odpolko, ale snad noc bude lepsi ))))
Gabco - jj ja jsem uz psala, ze to bylo asi od Sarah... to mi prijde nejpravdepodobnejsi....A chvalim fotecky, Maja je moc hezka.
Janco - gratuluju Ondrasek je super a moc hezky. ja jsem taky jeste nevidela tak blond mimi )))
Frézie+3 55833
5.4.2010 18:59:54
Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím ~x~
Na sobotním výletě se mi povedlo chytit SRB (srací blicí virus), začlo to v noci zimnicí, průjem, zvracení, teplota, zase zimnice...a teda zvednout se z postele a běžet na wc s pupíkem po kolena je docela nářez ~l~ Včerejšek jsem víceméně prospala, bolí mě snad celý člověk a jsem šíleně unavená, na případný porod opravdu nemám sílu.
Dodatečně moc gratuluji Janci k Ondřejovi a Juttě ke Kájovi ~x~~x~~x~~;((~;((~;((
Clasofku vítám doma z porodnice s lamačem srdcí ~;) je úžasný ~s~
Také princezny Mája s Lindou jsou nádherné ~s~~s~ a Donutky trojka nemá chybu ~R^

Vítám zde nové nastávající maminky ~x~
Fida1 24469
5.4.2010 17:56:42
Gabčo, pěkný fotečky. Malá je moc roztomilá. ~R^
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
5.4.2010 17:45:32
Ahojky všem!!!

Máme už skoro 4 letého Tadeáše, budou mu 4 - 1.5. tehdy jsem přenášela, měla jsem porod vyvolávaný. A ted cekam zase chlapecka, jmeno mame MIkulas ~;)
No dnesni nic byla tedy opravdu "vyzivna"... mela jsem hodinu a pul poslicky, uz jsem se chystala do porodky. Uz jsem volala dr, co se deje, abych neplasila, ona, ze mi pomuze vana, take ze jo! A pak mam od ni nejake prasky na uklidneni, na spani, beru si je ve nejvetsi nouzi, kdyz nemuzu zabrat. Prasek nastetsi zabral, tak se porodnice nekonala. No ale asi to je otakza par dni, rekla bych. Zitra jdu rano na ko k dr, ale radeji mne poveze manzel. Mma to prse celou Prahu, tak ybhc nerada nekde zustala s kontrakcemi! TP mam taky za tyden a neco. No uz jsem z toho takova nervozni. Nevim kdy to prijde, jak to bude probihat atd., atd... Jinak rodit budu v Podoli, mam to domluveno s moji gyn -dr. Tadeáška jsem rodila v Nera a byla jsem mc spokojena. ~R^

Blondate mimi je krasne!!! \ja take mela blondacka, ale mel kratsi vlasky, spise jen takove chmiricko! ~j~
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 18468  [Dalších 16588 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.