| Gabcica | 22308 |
|
|
5.4.2010 17:43:54
Tak v albíčku jsou tři fotečky..........mrkněte
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
5.4.2010 17:41:12
Gabčo, já vím, musím si užít, že se ještě celou noc vyspím a teď je mi celkem dobře.
Janco krásnej blonďáček. Asi bude celej po tobě. ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
5.4.2010 17:24:58
Janco, Ondrášek je krásný blonďáček
. Můžu ti říct, že mimčo s blond vláskama vidím poprvé. Ale sekne mu to ![]() . Opatrujte se a ať vás brzy pustí domů. |
| Gabcica | 22308 |
|
|
5.4.2010 17:24:19
Jančo, hezký Ondra! Ještě jednou gratulujeme!!!
Clas, Vy hnízdečka, Miška chtěla bojovku a hledání velikonoční pomlázky................. Fido, vždyť se taky dočkáš. Got, mě tak napadlo......není možný, že by měla malá klíště od Sarah? Oni je rádi přenášejí..........ale i tak je dobře, že místo je v pořádku!!! K tomu kojení.........my přes den tak po 2hodinách, v noci jí budím po 3.........až bude větší, tak to samozřejmě dělat nebudu. Ale zítra jdeme na vážení............to bude naše první poradna. Už teď sepisuju dotazy na dr........a to prosím tu byla včera. Donut, dávám Biogaiu........ale její 100% účinek je až po měsíci užívání. Proto se má dávat ten SAB či Baby calm.........včera jsem je naštudovala a rozhodli jsme se pro ten Baby calm...........vzhledem k jeho složení. Zítra to ještě proberu s dr. a cestou je v lékárně pak koupím. Jo a musím si koupit rektální rourku, ta nám chybí...........kdyby byla náhodou potřeba. Zavřiočko, jsem s nima spokojená........mám je teda od pondělka, ale zatím dobrý. Už Lindě odpadl pupík? Nám ještě ne a dr.když to včera viděla, tak hned věděla, že jsme rodili v Krči.............tak opravdu hodně lihujeme a modlíme se, ať už je pryč........mám pocit, že jí dost vadí.........hlavně, když se o něj zadrhne prádlo. Berus, holka vydrž, musíme přece vydržet..............přece takový prďouskové nás nezničí!!! Tak a co jsem zapoměla??????? Chyby sorry, ale dělám více věcí najednou........ |
| Gabcica | 22308 |
|
|
5.4.2010 17:10:57
Rychle zdravím.........
Dávám fotky do albíčka, pak Vás dočtu. Jen, Zavřiočko, tak nějak podobně to máme taky.........mám pocit, že kojím kojím, pak přebaluju, zase kojím........Míša dnes říkala: maminko ty si teda dopadla, viď? ![]() ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
5.4.2010 16:41:15
Janul, ten je nadhernej!!!! Krasny blondacek!!!! Velka gratulace!!! Jaky byl porod???
Holky, no my tady tedy mame dva nadherny kluky, co? jednoho uplne cernyho a druhyho nadhernyho blondacka ![]() Chudak Linduska, ta ma zati tech vlasku poskromnu.... Emicka uz ji je ale ucesala hrebenem ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
5.4.2010 16:21:18
Ahoj holky,
zdravím Vás z porodnice, Jirka mi sem nosí noťas, ale nestíhám dočítat. Jen koukám na fotky, co dává k nám na stránky, vyřizuji nějakou poštu a tak. Moc Vám děkuju za gratulace a všimla jsem si, že se mnou rodila i Jutta chlapečka. Tak také moc gratuju. A pokusím se vložit fotku a všem přeju, ať se rozpadnete co nejdřív nebo alespoň na termín .![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
5.4.2010 16:21:06
ahoj holky to se neda precist zpet
![]() ![]() ale snazim se![]() Jutte moc gratuluju ![]() Zavrioci a Gabi cetla jsem vase porody Donut docela jsem se bala, ze vy co jste porodily drive pujdete na breznatka ![]() ![]() ![]() koukala jsem kolik uz dni maj ty vase deti ![]() pamatuju si Val v nedeli 3 tydny a pak Lucinka toto leti, ja si toho malyho porad chovam a je mi lito jak to letii..my dneska holkam delali ty hnizdecka od zajicka tak hledali s daneckem, se nemohli dockat ![]() no spani... klasika po 3-4h ale to 2. kojeni se nemuze dojist, jedno prso druhy prso, kdybych mela 3 tak taky a porad nema dost![]() a otvira tu pusinku a hleda a hledaaa zatim mi to prijde roztomily uvidime za tyden![]() ![]() jdu se natahnout, HEZKY VELIKONOCNI ODPOLENE ![]() ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
5.4.2010 16:13:27
Holky, s tim spanim miminek je to des, ale neda se nic delat, je potreba to zvladnout. Mne to u Emicky prislo silene, ted u Lindy je to zatim v pohode, kojim tak co dve hodiny a to vzdycky minimalne hodinu, jedno prso, odbrknout, pak kouka, rev, tak druhy prso, odbrknout a zase kouka, prebalim, pokaka se, znovu prebalim, kouka, knoura, rev, dam prso, vytuhne, dam do postylky, vzbudi se, zkousim dudlik, dudlik leti, rev, vezmu k nam do postele, dam zase prso, usne a ja uz nemam silu, takze ji necham u nas a spim... spi dve hodky, max dve a pul a takto celou noc...rano jsem jak prastena, ale nejak to prejde...takze pres den jsem docela fit.
Takze to holt chce vydrzet a snazit se proste tem miminkum dat maximum, ikdyz mnohdy jsme na pokraji sil a nervu...nektera mimi jsou holt plactiva, mozna je neco trapi, chce to zkusit nahrat plinecku nebo polstarek, dat na brisko, pritulit, mozna i trosku ponosit, dat do satku, kazde mimi je jinaci, chce to holt vydrzet.... Mne detska rikala, kdyz dite rve, tak: hlad, pocurana / pokakana, zima/vedro, boleni briska Takze takto postupuju, kdyz mi dite rve...nekdy pomuze, nekdy ne.... ![]() ![]() ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
5.4.2010 15:56:17
Ahojky, jdu vas pozdravit
Fido, u nas na diskuzi to bylo taky tak. Sotva zacal brezen, pulka diskuze mela odrozeno. Pak byla chvili pauza a po 20. odrodil zbytek. Teda az na nas dve. Ta druha holcina, co je taky jeste tehotna, zacala dnes taky rodit. Jinak co se me tyce, jsem porad unavena, poslicky mam celkem casto, ale nepravidelne. Za chvili se s pritelem chystame na velikonocni prochazku, tak to treba necemu pomuze Koukam, ze tu mluvite o satkovani. Taky se chystam satkovat, i kdyz v okoli nikoho takoveho neznam. Chci to pouzivat hlavne kvuli praci. Co nejdriv po porodu chci zacit zas pracovat i s ditetem. Jsem vizazistka a manikerka, takze by to melo jit skloubit. Omlouvam se, ze pisu bez diakritiky a bez odstavcu. Pisu z mobilu ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.