| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 18468  [Dalších 16558 >>]
Donutka +3+// 77327
5.4.2010 13:04:10
jsem to nedospala - dostatečné přibírání
Donutka +3+// 77327
5.4.2010 13:03:29
jojo, užívám si spavé dítě~t~ uvidíme ve čtvrtek v poradně, jestli to stačí na dostatečné ale večer kojíme hodně - jak brečí
já dělám kříž s kapsou uvnitř a strkám tam jako do kolíbky. dávám bez širokého balení. ale možná začnu brzy dávat "na výšku", aby měla nožičky hezky od sebe...
http://www.noseni*deti.cz/napoveda.php?id=uvazy#kolebka
mambo 100493
5.4.2010 12:53:04
Donutko - 4 hodiny a nekdy i vic? )))) tak to Ve maximalne 3 a to v noci. Pres den hodku max 2 ))). Jestli bude spava po me, tak se mam na co tesit - to toho opravdu moc nenaspi ))) Chci taky zkusit ten satek... jen musim vic nastudovat na internetu...Satky mam, ale praxi ne ))) v okoli nikdo nesatkuje a kamaradka co ano, je ted nemocna (((
Tobianni 38942
5.4.2010 12:45:55
Přeji krásné sváteční odpoledne!

My teda taky nijak velikonoce neslavíme, já nemám skoro žádnou výzdobu, jen to, co donesl prcek ze školky, to jsem navěšela na jednu větev kočiček. Ani jsem nic nepekla. Vyřádím se spíš na vánoce. Moji chlapi obejdou babičky a několik tetiček a tím pro nás velikonoce končí.

Vítám nové těhulky ~x~ . My tady budeme mít i černouška! :-) Taky máme doma Tobiáše. To je hezké! A Vicky? Čekáš první?

Jak jste tady rozebíraly včera tu hlenovou zátku - já ji teda nemám už minimálně 3 týdny a pořád se nic neděje. Tak fakt nevím. Zítra jdu na KO, jsem zvědavá, jestli už se něco pohnulo.
Donutka +3+// 77327
5.4.2010 12:42:41
všem těhotným přeju hodně sil a brzký pohodový porod~;((
arijko, ať to dobře zvládneš. máš to teda náročné...~l~
Donutka +3+// 77327
5.4.2010 12:37:29
no, Lucinka taky dostává, jak chce. usne u kojení, pak si nekrkne, poblinkáb se, chce to zapít, takže do půl hodiny kopjíme znovu... naštěstí má jen 3kg, takže jsme u kojení vyřizovali i koledníky~t~ pak spí třeba 4 hodiny, v noci i víc... ale navečer několik hodin probrečí~d~ prostě to musíme zvládnout. spát bude míň a míń, tak si vážím toho, že te´d ještě spí hodně. Ale u všech dětí jsem ocenila šátek - jednak se mi tam uklidnily a nemusela jsem je nosit v ruce, když brečely...

beruš, pevné nervy a hodně sil. prdíky se s postupujícím časem budou lepšit. nechceš zkusit tu kombinaci sab simplexu a probio? většinou trvají max. 4 měsíce...
mambo 100493
5.4.2010 12:21:42
Valerie taky nekdy vstava uz po hodce a bastit teda chce ))) Buli, kdyz ji nechci uz dat bastu, pac mi prijde, ze uz se to do ni nemuze vlezt a ze basti casto ...))) stejne nevydrzim a davam ji proste kdyz chce... nedodrzuju 2-3 hodiny...
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
5.4.2010 12:14:18
no nic jdu nachvili narovnat zada a zavrit oci alespon...
papa
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
5.4.2010 12:12:33
bbberus to musis prezit...ja mnela s eli taky takove zacatky a jeste horsi...nakojila jsem pak odkrknout, to i pul h protoze nekrkala a pak mi blinkala v postylce,nekdy hazela obloukove sabli a to trvalo 3m urcite asi i vic uz si to nepamatuju, takkze nakojila jsem pak pul h nosila pak lehla a za hodku byla zas vzhuru, ale dr. rikaji ze driv jak za 2h at ji nedavam ze to nestihne ztravit. no bylo to des, jeste ze sme bydleli u tchyni , kolikrat mne ji chovala a ja treba mliko odstrikavala atd. pomohla mi hodne tak jsem zvedava jak to bude ted...
bbberusak + barusak 03/10 98047
5.4.2010 11:59:57
no, v noci spí tak asi 3 hodiny s hodinovýma přestávkama, kdy řve..jíst nechce když je najedená, pít nechce, přebalená, mazlím se...už fakt nevím co s ní...bud jen kouká a třeba hodinu mžourá, padaj jí klapky, ale prostě nezabere nebo ječí...kroutí se, ale prdíky odcházej...ale asi jí to dá práci je vytlačit :-)
já dneska spala asi 3 hodiny...když jí nakojím, vydží spát hodinu...nemám asi to mlíko moc výživný...

třeba v 9,30 jsem nakrmila a usnula v 11,30...takže za chvilku bude zase vzhůru na jídlo ~n~
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 18468  [Dalších 16558 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.