| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
5.4.2010 11:56:37
no tak to by mu bylo odpusteno
![]() ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
5.4.2010 11:56:14
Beru - a jak moc malo spi? Ja jen, abych to porovnala s tou nasi monkey co mame doma... ja bych rekla, ze skoro vic probasti nez prospi
![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
5.4.2010 11:51:14
on to věděl moc dobře, že se má krotit..ale malá prý nebude mít asi ani rýmu nikdy jak jí zapili
![]() |
|
|
5.4.2010 11:48:25
bberusäku, sedivy vlasy??
tech ja uz maaaam jeste ze existujou ty barva na vlasy ![]() no jo nejako se zabehnete neboj ono to pujde a pak odpocines o neco vic. jo ale po opici by mne nikdo na krtiny nedostal ) |
|
|
5.4.2010 11:46:36
ahoj holky,
hlasim se jeste v tom ![]() pett to ja si uzivam ze se napolejva vodou jako na sk. vajicka jsem pripravovala vyfoukle a koupila jsem takove kosilky co se jen nasunou a v horke vode prilepi, povesela jsem je na zlaty dezd, docela hezke. a dnes jsem dala varit dve vajka pro synovce a souseda snad nik jiny neprijde na ty jeste dve kosilky zbyli.upeceny beranek a slepicka a bochanek snedeny.zatim jsem dostala jen od mm tchan mne zatim nechal ale odpo prijede tak asi jeste dostanu na zadek ![]() mm s eli sli k tete tak chvilku klid. jinak holky noc desna, ja nespala celou noc, opravdu. do 1h tvrdnuti a obcas bolesti kazdych 10-15min. pak dcerka chtela curat, pak pul h na to chtela papat/usnula brzy a mela hlad/tak jsem ji udelala chlebik a ve dve v noci se nacpavala v obyvaku. a pak zas tvrdnuti az do 5 a to uz dcerka vstavala...pak jsem zdrimla na chvilicku kdyz jsem ji pustila pohadku a udelala snidani. no fakt uz jsem na nervy... no zvladnu to, akorat obcas na mne jdou mrakoty a to odpo prijedou svagr se svagrovou a detma tak myslim ze zustanou dlouho. ja uz to vazne chci porodit ![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
5.4.2010 11:45:57
ahojky,omlouvám se, ale nestíhám, nezvládám...malá je pořád vzhůru a vyžaduje pozornost..málo spí...
v noci 2 poplachy monitoru dechu...už jsem si našla 3 šedivý vlasy !!! tatka byl včera zapíjet Barušku, dorazil ve 3,30 docela v pohodě, zato teď je mu zle...a to máme za chvilku vyrazit na křtiny... nedočtu snad nikdy...všem nemocným brzské uzdravení, všem čekajícím krásné kolejničky, hodně sluníčka a klidu všem ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
5.4.2010 10:34:16
teda holky, vy ty Velikonoce bojkotujete
![]() ![]() ![]() tak to my máme jak nabarvená vajíčka a ještě malovaná voskem, tak výzdobu, jsme vyšupaný i politý - no jo to jsou ty slovenský zvyky teď taťka naložil mláďata a jel objet babičky. Robinek odmítl jít kamkoli bez Terezky Pak už snad bude klid, nikoho jinýho už nečekáme, hlavně Teza není doma a já na nikoho nemám náladu a 3 patra dolů lítat otvírat fakt nehodlám. Takže jestli nikdo nemá zájem, já bych dneska klíďo odpo nebo navečer rodit šla, ale obávám se, že se k tomu neschyluje. Včera jsem vážně myslela, že už je to můj konec, ale to jen princezna měla tělocvik, myslela jsem, že se vyvalí bokem, to bylo šílený co tam nacvičovala Dneska mě pálí žáha jako blázen, už ani Rennie nepomáhá, no je mi prostě všelijak, kdyby aspoň sluníčka svítilo, ale takhle ještě i celkem bez nálady skrz počasí. Tak doufám, že ostatním je lépe alespoň na duši, když už ne i na těle ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
5.4.2010 10:19:24
Přeji všem krásné velikonoční pondělí.
![]() Já jsem stále 2 v 1 a je mi celkem fajn, dneska fakt rodit nechci. ![]() Výzdobu taky skoro žádnou nemáme jen narcisky v květináči ve kterých je zapíchnutá minipomlázka s vajíčky a to je vše. Přítel si uplet pomlázku, že prej mě vyšupá aspoň symbolicky, ale z toho teda 2X nadšená nejsem. Asi hned pak taky dostane a nesymbolicky. ![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
5.4.2010 10:02:11
Holky, já výzdobu taky moc nemám. Ještěže nám ze školky poslali to, co tvořili, takže aspoň něco doma je. Jinak, dělala jsem vajíčka v těch košilkách, ale jak jsem to dávala na lžíci do vody, tak se to extra nepovedlo. Tak to ani nikde nevystavuju. Povedených je jen posledních pár, které jsem tam hodila normálně. Já ty Velikonoce taky moc neprožívám, pár koledníků z ulice už tu bylo, ale všichni jen mezi dveřmi. Většinou tady začínají a mají toho ještě dost na obejití, navíc je celkem velká zima. Akorát mám teda chlebíčky a to teda nevím, kdo sní. Asi my místo oběda, uvařeno zatím nic nemám.
![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
5.4.2010 9:55:17
ahoj holky,
Donutko - ja se taky jinam tahat nebudu, libi se mi tady a tak zustanu ))))). A souhlasim - utika to silene... Valerii uz jsou tri tydny a den ))) Ja dietu nedrzim.... teda nejim co me nadyma + vynechavam mlecne vyrobky, ty jsem jedla ze zacatku ve velkem a 2x se nevyspala... ted tak nejak skoro vse - s mirou. Kapky jsem jeste nedala... nemam tady ty dalsi na kombinaci ((( Jinak po klisteti ani pamatky - nezustal tam zadny flek tak snad to bude ok. Napadlo me, estli to nekde nevytrousila Sarah a pak to prelezlo na Valerii... nevim, nic jineho me nenapadlo a porad se mi nezda, ze by na ni nekde skocilo na prochajde ))). U nas zadna vyzdoba a ani vejce malovane ))) K nam nikdo nejde ani koledovat ))) Uzijte si svatecni pondeli ))) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.