| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
5.4.2010 9:51:04
ne očkováni ale malování.....pisu blbosti...
|
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
5.4.2010 9:46:02
zavřioči, já už jsem mnohem déle doma, perníky jsme pekly 3 týdny před Velikonocema. Výzdobu nemáme. S prděním je to síla, ale holt ty 3-4 měsíce to vydržíme
my ještě včera slavili narozeniny našeho prostředního. Dort naštěstí upekla babička, to už bych nezvládla... |
|
|
5.4.2010 9:25:00
Donutko závidím ockování, já tento rok nic, máme jeden kvetinac a v nem zapichnutou kraslici, jinak nic....nebyl cas...
Já mám pocit, ze u kazdeho mimi zpusobuje to bolení neco jiného. Já treba u Emy jedla hroznove víno a z toho ji nic nebylo....ale treba mini kousek osmazene cibulky hruza... |
|
|
5.4.2010 9:16:19
zavřioči, díky za info o kapkách. já jsem jeden den dietu držela, druhý den ne a výsledek byl stejný. takže všeho s mírou - čerstvé pečivo si nedám, ale den staré buchty jo. a jablka okrajuju, to nám doporučili už v porodnici...
vajíčka malovaná - máme obarvená v cibulových šlupkách, ještě tam máme 3 na malování, tak buď na ně hodíme "košilky" nebo domalujem voskovkama rozpuštěnýma ve včelím vosku... a smuteční vrbu máme na zahradě, tak už jsme dostaly a koledníci tu už taky byli... |
|
|
5.4.2010 9:07:32
Do deníčku jsem dala ta homeopatika...
A tesim se Gabi na tu dietu, ja tedy dodrzuji docela prisne, Emicka mela casto prdiky a boleni briska, a to byl udesny rev, takze ted opravdu nic - vcera vajicka bez cibulky, zadnou cerstvou zeleninu, zadne koreni...atd... ![]() |
|
|
5.4.2010 8:55:28
Renci, jeste mas dnesek...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
5.4.2010 8:54:44
Vsem krasne a malo destive velikonocni pondeli!!!
Priznejte se, ktera ma namalovana vajicka??? My ne....jsme ostudy, tatka nas vyslehal cinskyma hulkama na ryzi, ze nic jineho nesehnal...hihi... Gabi a jsi s nima spokojena??? Psala jsi mi to uz do e-mailu, co sis objednala. Mne jde o to, jestli jsou ok??? Donutko, jsou sice az od mesice, ale davaji je maminky opravdu uz od tydne, ale jak psala Gabi, prvni mesic je to v kombinaci se saab simplex nebo baby calm...sestre to detska naordinovala presne tak jak Gabi, takze na tom asi neco bude... Holky, jdu snidat, tak zatim! |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
5.4.2010 8:52:29
Holky, dobré ráno, já dneska taky nic! A to jsem nevěřila, že do Velikonoc vydržím!
Vítám nové maminky! |
|
|
5.4.2010 8:43:00
taky vítám nové maminky
já už mám sice miminko 2,5 týdne, letí to jak blázen, ale zůstanu tady - nám se tu líbí ![]() ![]() |
|
|
5.4.2010 8:33:58
ahoj,nic nestíhám.snad to někdy pořádně dočtu
![]() obrovská gratulace Juttě a Janči ke klukům. ![]() ![]() Gabčico, ty už dáváš biogaia? píšou od 1 měsíce a i známá dětská říkala, ať ještě počkám... my si kroucení užily v pátek a v sobotu - jednou do 00.15 a podruhé o hodinu míň. včera už jsem neměla po návštěvách čas, potřebovala jsem uklidit, pověsit prádlo, atd, nacpala jsem ji do šátku a byl klid. asi se tam vyprděla...clasofko - vy už jste doma? tak to je super!!!!! gotcho - klíště - hnus. to snad není pravda ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.