| clasofkama | 32534 |
|
|
4.4.2010 15:51:48
AHOJ HOLKY!!!!!!
UZ JSME DOMAAA...konecne moc vam dekuji za podporu (pett tvoje byla v nejvetsich bolestech ) muj se snazil predcitat sms!!holky ja ho mam tak rada,,,jsem se bala,,,,uplne se stydim, ze jsem ho nechtela ![]() ![]() no jdu si rychle precist, kdo dalsi ma mimi, jsem rada, ze to mam za sebou, takovej dlouhej porod jsem teda necekala ![]() ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
4.4.2010 14:49:15
Gabi, take jsme byli venku, jeste pred obedem. Koukam, ze uz tam poprchava ))) Jsem rada, ze je Maja ok. Ja se v tech kapkach nevyznam
. Zajimala by me ta kojici dieta? |
| Gabcica | 22308 |
|
|
4.4.2010 14:39:23
Ahojte!
Jirulec, jak to s tebou vypadá? Už asi jeli............ My dnes byli podruhé venku........až na to, že já jsem KO, tak celkem dobrý...........tudíž další obdiv před Donutkou a její jízdou na kole. Ale máš pravdu dub.kůra dělá zázraky ![]() Taky nás dnes navštívila naše dětská dr. .........byla s Májou moc spokojená a já trošku míň s kojící dietou. Tomáš to uzavřel slovy - "budeš o starém chlebu a vodě".....no, chci se na to podívat ještě na netu. Jo, Got, a dnes na radu dr.jsme už dali kapičky Biogaia........ale říkala, že výsledek je nejprve za měsíc, do té doby k tomu budeme dávat buď SAB simplex či Babycalm...... jdu pro změnu Miška přišla s odřenou rukou![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
4.4.2010 13:34:47
Ahojky,
Jančo, gratulace k mimískovi ![]() . Já to říkala, že se nám ten poslíčkový klub přes svátky rozpadne . Jen u nás se nic neděje. Tvrdnem a tvrdnem a nic z toho . |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
4.4.2010 12:51:20
Gratulace Janče k mimískovi
![]() ![]() ![]() , já mám vždy takovou radost z každýho novýho mimča ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takže teď začínáme novou desítku, tak kdopak to bude ?? že by Jirulec ?? nebo někdo úplně nečekaně jako Gotcha ? ![]() |
| Tobianni | 38942 |
|
|
4.4.2010 10:48:55
Renčo, s práškama jsem na tom jako ty, taky vezmu až v největší nouzi. Ale brufen je v 1. a 2. trimestru může. Pak ve 3. ne a při kojení zase jo. Nevím proč.
![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
4.4.2010 10:19:05
Holky, já u prvního těhu nevěděla, že jsem těhotná, tak jsem snědla dokonce i dva brufeny někdy ze začátku a nic se nestalo. A to jsem typ, který si vezme prášek, až už to fakt nejde vydržet.
|
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
4.4.2010 10:13:41
Ahoj holky,hlásím se na pravidelné sčítání.Nakonec jsem si včera vzala půlku panadolu a ledový sáček na hlavu a zabralo to.Sice jsem toho moc nenaspala,ale je mi líp.Mm zase v noci dělal grizliho a Eliška se vecpala mezi nás.Asi jsem to i včera přehnala s tím úklidem,jelikož mě v noci a ještě i teď brutálně bolí kyčle a buchta jak bych jezdila na kole.auuu
![]() Jo a gratulace k mimískům ![]() . |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
4.4.2010 10:12:39
Sončo,
, já si říkám, že je to všude různé a tak se radši pro jistotu zeptám. Sestřička mi přijde trošku divný, ale třeba je to fakt normální. A nebo jí prostě budu říkat "VY" a bude.![]() |
| Tobianni | 38942 |
|
|
4.4.2010 10:03:15
Renčo -
"Slečno asistentko, jak Vás mám oslovovat?" "Paní porodní asistentko, jak Vám mám říkat?" A mezitím 2minutový stah a moje skučení. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.