| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 18468  [Dalších 16438 >>]
Renča, Alex a Dominik 46736
4.4.2010 10:01:36
Jirulec, taky přeju, ať to máš co nejdřív za sebou!
4.4.2010 10:00:31
Sončo, já myslím, že by bylo úplně v pořádku, kdyby ses při porodu zeptala PA, jak ji máš oslovovat. Já to asi tak udělám.
4.4.2010 9:59:09
Gratulace Juttě ke Kájovi a Janči k Ondrovi! Teda, tady se to rozbíhá! Já měla večer taky trochu poslíčky (nic příjemného), a taky jsem to zaspala.~t~

Májo, já včera chtěla pomáhat příteli zase venku, uklízet bordel kolem stavby. Že bych si uspíšila porod. Ale nenechal mě.~q~~t~
Tobianni 38942
4.4.2010 9:57:36
Zdar děvčata,

tak se nám to tady krásně rozrůstá. Gratuluji Janče k chlapečkovi. Krásně se nám to tady vyrovnalo.
Renďo nevím nevím, jestli se ti podaří zamluvit takového fešáka pro Eli ~t~ Holčiček je tady dost a kdo ví, jaký nakonec bude poměr. Ještě se tady o ty chlapy poperem ~t~ .
Jinak já jsem taky stále kindervejce stav. Včera už to zase vypadalo a nakonec nic. Ráda bych si počkala do toho úterka.

Děkuji všem za odpovědi, jste zlaté. Já jsem právě při prvním porodu říkala PA sestřičko, ale nejsem si jistá, že jsem ji třeba neurazila, já nevím :-)
I za ty ostatní odpovědi díky, takové blbé otázky... ~a~ :-)
mambo 100493
4.4.2010 9:16:22
ahoj holky,
nejprve obrovska gratulace Jance k Ondrovi! Hodne stesti do zivota ~x~~6~
Pekne se to rozjizdi s tema miminkama - to je super ))). Jsem zvedava kdo bude rodit posledni. )))
Ted me napadlo, ze jsem tady dlouho nevidela Lucinku...
Venku to vypada, ze je docela hezky tak doufam, ze to vydrzi a my pujdeme zase na prochajdu ))).
Krasny den vsem
Renďa,Eli 07 98365
4.4.2010 8:56:38
Jirulec, tak snad to budeš mít dneska za sebou. ~x~

Já jsem si vzala v pátek paralen, protože mě taky třeštila hlva a bylo mi zle, jako viroza. Vím,že v min.l těhu jsem se na to ptala doktora, co si můžu vzít na bolest a on říkal,že tak na konci už snad všechno.
Renďa,Eli 07 98365
4.4.2010 8:54:26
Májo, dovedu si tě živě představit. ~t~
Renďa,Eli 07 98365
4.4.2010 8:50:59
Ahoj holky, ~3~~3~

tak jsem mrkla v rychlosti co nového a tady dvě nová miminka!!! A u holek co bych neřekla.

Moc gratuluji Juttě ke Kájovi ~x~ a Janulce k Ondrovi-krásné míry, ještě že Janka nerodila v termínu to by možná bylo i přes 4kg. ~:-D~z~

Paráda holk...ale s takovou máme do 15. odrozeno. hihi Teda až na mě, já tu budu asi hooodně dlouho, jak pozoruji vaši rychlost. ~y~

Matias od Clasofky je úúúúasný, on normálně vypadá jak španěl. ~s~~e~~;) Ty vlasy to je sen. Fakt úžasný. Zabírám si ho pro Elišku. ~j~~t~

Gabčico Mája je taky kouzelná, taková holčička krásnoučká...~s~.

Fido..téda já ty poslíčky taky úspěšně zaspávám hihi. Večer mě to chytne, trvá celou dbou než si jdu lehnout a pak spím jak dřevoaž do rána hihi. Asi se fakt k tomu porodu prospíme. ~t~
Fida1 24469
4.4.2010 8:42:45
V tabulce chybí Kája od Jutty.
Fida1 24469
4.4.2010 8:33:53
Gratulace Jance k Ondrovi. ~x~ Hodně štěstí do života. ~;((

No já jsem naštěstí na plodovku připravená, dostala jsem od své Dr. ten roztok takže kdybych měla podezření tak můžu testovat, jen zatím nebylo co. ~:-D
Jinak jsem teda na netu našla popis poslíčků tak to je určitě ono co mám už od pátku a jediný co se s tím dá dělat alespoň u mě je zaspat to. ~l~ Tak jsem zvědavá kdy to teda přijde naostro. ~;)
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 18468  [Dalších 16438 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.