Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| clasofkama | 32534 |
|
|
29.4.2010 13:03:29
Arijko taky jsem byla smutna, ted mi tu mamkyny ruce chybi
![]() malej taky chrupe venku v kocarku tam vydrziii ![]() dneska mozna pujdem na brusle je tam ale hic tak to snad se mnou neslehne!! |
| clasofkama | 32534 |
|
|
29.4.2010 12:59:31
Pett to uz se mi taky stalo, proste jsem nic nedelala a nosila, prace bohuzel neutekla
hlava me z toho bolela taky a to nikdy netrpim drz se![]() ![]() poly ta chyba je, ze jsou ty plinky maly, ja jsem davala rovnou ty dalsi, z tech se to jeste nestalo ![]() u tech pidi se mi to stalo taky!!!![]() ![]() jinakbrnek rad kdi pri kupni do vanicky ![]() ![]() vcera jsme 2x vypousteli a napousteli po 3 jenom sprchovali![]() ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
29.4.2010 12:57:54
ahoj holky tak se hlasim
maly spinka venku v kocare ja uklizela malicko, mamka pred hodkou odjela az jsem z toho zabulila ![]() dnes nemusim do skolky, tchan mi ji priveze. po vcerejsich pamperskach jsem dala ted znvu latkovku tak jsem zvedava jak ji zas prochčije ![]() ![]() tak hezky den! mirulinko koukej uz porodit at tady nestrasis ![]() ![]() ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
29.4.2010 12:17:43
ahojky, zdravím všechny, doufám, že všechny mamky jsou tak nějak v pohodě a mimka taky, Miru, ty nás napínáš viď ?
) hele stihni to, ne že nám utečeš na květňátkaholky, já mám dneska nějakej blbej den, malá má bolení tak pořád jenom nosím, už je tolika hodin a já dneska ještě absolutně na nic nešáhla :-(( leží mi tu od večera prádlo co chci pověsit ven, no nějak nemám sílu jí tu řvoucí nechat a jít, navíc mě začala bolet hlava, ach jo :-(( jo a jinak se taky hlásím do klubu "datlů" |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
29.4.2010 12:11:10
Ahoj holky.Teda máte můj obdiv co tu píšete ještě v 11,já jsem nejpozději v 9 tuhá jak veka.Už jsem neviděla nějaký pořad do konce ani nepamatuju
.U nás furt při starém,jen nevím kde udělali soudruzi z NDR chybu,malá mi už pročůrala 2 x komplet celý oblečení a jednou prokadila.A to mám pampers newborn .Asi jsem debil .V sobotu máme sraz 30-níků a já půjdu víte kam.Ale na hoďku to snad zvládnou doma beze mě.Některé spolužáky jsem fakt neviděla od základky.Sice nevím co si obleču neb se do ničeho ještě nevejdu,ale jsem odhodlána tam jít .Soni a taky se musím smát,taky totiž obstojně zvládám psaní jednou rukou.Paní učitelka z techniky psaní by ze mě měla radost ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
29.4.2010 11:54:43
ahojte kojky
![]() jsem rada, ze nejsem jedina kdo pise s mimi v ruce ![]() Jarco o navstevach mi neco povidej ![]() nejradsi mam ty neboj nebudem otravovat vime, ze jsi po porodu a pak tu sedi 5h ![]() Soni delam tvoje buchty, procitala jsem vase recepty a malem jsem poslinila malyho mam hroznou chut na mak, tak mam nudle s makem a k tomu buchty od sonci![]() holky ja dneska zkousela vazat satek ![]() jsem asi magor ale vubec mi to neslo, kdyz uz jsem pak neco dokutila, tak jsem tam malyho nemohla narvat, ten se vztekal, pak mi pripadalo ze mi vypadne![]() no zavolam kamosce at mi to ukaze ![]() tak kojeni zdar ![]() ![]() jo Petrusko tobe jsem chtela napsat, vy jste takovy mladiii, jsem si myslela, ze tvuj pritel je malyho starsi bratr ![]() pak mi to doslo hodne stesti at to hezky zvladnete![]() |
| Tobianni | 38942 |
|
|
29.4.2010 11:07:44
Ahoj holky,
tak koukám, ozvala se i Jaruška i Petruška, tak už je to na dobré cestě. Ještě Bberu... Jo a sýkořice - ta tady nebyla strašlivě dlouho, ani nevíme co je s miminkem že... Já jedu za chvíli na KO na gyn. Jsem zvědavá, co mi dr řekne po tom mém slavném porodu. Donutko, musela jsem se smát, když jsi psala o datlování jednou rukou u počítače, protože já taky už celkem bravurně zvládám psát jednou rukou a druhou natřásat mimi ![]() Jutto, napiš, kde jste koupili to houpátko a kolik stálo prosím, já bych chtěla taky. Jo a do kolika kil to je, to už se ale ptala Zavřiočka... Pett, s těma kloboučkama. Já musela v porodce vyzkoušet víc druhů a sestřička říkala, že jim se nejvíc osvědčily od Medely. Záleží taky na velikosti. Nejdřív mi dali jeden a malá se nechtěla přisát, tak sestra řekla, že je asi moc velký do pusinky a zkusíme menší. Dali mi velikost M a malá je spokojená naprosto. Taky záleží na velikosti těch dírek. Já měla koupené ještě před porodem jedny kloboučky a v těch jsou malé dírky a malá z nich nechtěla pít, protože se musela moc dřít. Takže u nás jednoznačně vyhrály Medely vel. M. A letím kojit, nebo se ten můj upírek zblázní. Jo, Miru, taky na tebe pořád myslím, už abys to měla za sebou. ![]() |
| Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
|
|
29.4.2010 10:19:35
Pett,
já právě pořídila aspoň tu mechanickou, abych aspoň něco zjistila, digitální mi příjde dost drahá a slouží jenom k vážení dítka, takže pak akorát tak prodat hluboko pod cenou. Takže já se rozhodla pro mechanickou, kolikrát si říkám, že pěkně tahá, usíná u toho, že se asi nadře a pak zjistím, že vypila málo. Kojící čaje jsem si nakoupila, prsa se po tom nalívají, ale, že by toho bylo extra víc se mi nezdá. Navíc pak mám problém s přisátím, když mám prsa nalité. No budu ještě bojovat, nevzdávám, jen věčné komentáře všech okolo mě ničí. No nic, jdu za chvilku do města, musím poslední peníze rozdat po uřadech. |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
29.4.2010 9:25:04
ahojky holky po delsi omčce se hlásím
malej je slunicko budi se v noci 2x jak kdy ale nejak si nestežuju jelikoz toho je na me moc deti kojeni uklizeni musel si vzit na me pritel paragaf respektivn na maleho aby mi pomahal jinak bych se s toho cvokla je otoh akt moc miru ja jsem taky prenasela 4dny pak sel malej ven a to diky sexiku den pred tim nam to tak prislo ze maleho to vyhnalo ven.sice pres to brisko obitz ale pomohlo to aspon u nas tak to zkuste,, jinak do tabulky byla jsme 40+4 kdyz jsme poridla a zahlavim spontlne,, jinak tady je krasne takze jsme s detmi venku jinak bych s nich sedivila,,furt ta ztrata te krve na me znat jsem furt unavena ![]() |
| Weuunka+Terezka | 99209 |
|
|
29.4.2010 9:21:33
Mirulinko jestli dobře chápu tak přenášíš mě zabral čaj z maliníku-jeden den jsem ho pila jak o život a druhej jsem jela-kdyby to nezabralo, tak ten třetí jdu na vyvolávání, jinak jsem vyplela všechny záhony-taky to pomohlo,... ale rodila jsem nakonec císařem
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.