Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirulinka | 32529 |
|
|
29.4.2010 9:09:31
Diky vsem za podporu, ze svaraku jsem se vyspala, takze zadne vzruso v porodnici
![]() |
| Weuunka+Terezka | 99209 |
|
|
29.4.2010 9:06:55
tak já jsem ostuda, vstávám až teď, ale měli jsme už v pět kojení
![]() Včera jsem byla na monším chir.zákroku-v porodce mi začal zarůstat nehet, doma se to zhoršilo (už mi z toho lezlo masíčko...) a včera mi to odstraňovali, jebže naše mladá se rozhodla, že zrovna včera bude do půlnoci řvát jak tygr a zlobit. teď samozřejmě spinká jako andílek. Ale půjdu ji dát najíst, jedu na převaz, už teď se nemůžu dočkat ![]() navíc jsem se tam včera ukázala jako maxicíťa všem lidem na umrtvení zabere jedna velká ampule mesocainu, mě dali dvě, prostě se to nechtělo znecitlivět,...tak doufám, že tam dnes bude jinej dr. Tak mi držte palce ať to tolik nebolí všem hezký den,... ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
29.4.2010 8:39:32
nevím, ale koliky tak často fungují
Mně to dělaly všechny děti, ve větší či menší míře. Nejstarší asi vyváděla nejvíc, tak začínala už po obědě![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
29.4.2010 8:31:12
Dobre ranko dámy,
donutko, u nás taky rev a prdy, od sesti od rána rev a kroucení....ted zabralo to klubicko...já jdu s Em na cviko, tak ted musí zabrat taky tatínek... Pak na kyčle, tak snad tam nebude dál ječet.... Ale spíš si myslím ze bude vyřízena a bude spát....jak je možné ze to ty děti chytá tak večer? |
| mambo | 100493 |
|
|
29.4.2010 7:53:59
Donutko - takhle ja vstavam ))), ale obcas jeste tak na dve hodky usnu ))). Potnicky ma Valerie taky a na obliceji - chudera, ale uz to docela mizi - doufam.
|
|
|
29.4.2010 7:42:59
U nás taky dávají náušničky až po prvním očkování... A u první dcery taky
![]() |
|
|
29.4.2010 7:28:01
Gotcho, to vstáváš nebo jdeš spát?
![]() Holky, mě přijde, že každý to má nějaké složité. U nás každodenní večerní řev (tak od 17) a skončí až usne se mnou v posteli. Jak jsem psala, tak usne jen v šátku, na ruce ji v tuhle dobu nosit nemůžu... Tak je teď opotničkovaná... Dneska se zase kroutila v noci a prděla... Takže odpoledne v poradně bude opotničkované dítě. Doufám, že se nestihla oprudit![]() Období vzdoru - Dan ho má od roku, Jana už zase Zkouším aplikovat metody RaR (respektovat a být respektován), ale to u nemluvícího batolete zatím úplně nejde... navíc je to náročné časově a na trpělivost. u starší se zase snažíme učit zvládat hněv (mlátí bráchu) podle návodu z knížku Proč jsou šťastné děti šťastné. A když mi dojde trpělivost, tak dojde i na proutek nebo použití síly a odnešení. |
| mambo | 100493 |
|
|
29.4.2010 3:11:57
Closofko - Valerie taky vrze jako stary vrata ))) - rikame ji skripalka
, ale ma to po jidle nebo kdyz spi. A o svalech na rukou mi ani nemluv )))a jako bonus k chovani taham tu korbu s tim nasim cuftikem a to je taky zahul. ))) Xena hadr.Mirulinko - budu drzet palce at je to do konce tydne! ![]() Zavrioci, Donutko - u nas je vecer taky celkem rev Jutto - drzim palce, at to zvladnes na tech odberech a je vse ok. Janco - tak jsem zvedava na vahu Ondraska, dej vedet. Preji vsem krasny den ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
28.4.2010 23:32:53
Teda Jaruško, vy máte doma celkem "veselo" co ? No snad už sis všechny trable vybrala a bude už jenom lépe. Jinak jsem ti ani nepoděkovala za odkaz na váhy. Nějak se mi do těch mechanickejch nechtělo, přesně tyhle jsem měla u Terezky a já než to tam ponastavovala tak Teza byla úplně nepříčetná a stejně jsem zvážila houbeles
Myslela jsem, že ty digitální už jsou vychytaný nějak tak jak teploměry, prostě když se váha na chviličku ustálí, tak prostě vážení stopnou a ukážou jedno číslo, ale jak jsem se tak poptávala, tak to taky neumí, lítá to nahoru dolu :-( MM navíc o vahách nechce slyšet, přijde mu to zbytečná investice do stresující záležitosti. NO možná má pravdu, ale já bych aspoň jednou chtěla zvážit jestli vypije aspoň něco, já to prostě podle prsou nepoznám :-(( Mně se zdá, že chvílema tahá, ale na pohmat mi to prso přijde i po kojení nalitý furt stejně :-(( takže jestli něco vytáhne, tak je to hrozně maličko. No ono se nám taky vlastně nikdy nepodařilo přežít bez dokrmu, jednou nebo dvakrát jsem se radovala, že nasosala dost, ale to byla radost předčasná páč byla do hodiny vzhůru s ukrutným řevem a hladem.Jaruško, zkoušíš ten laktační čaj ?? Já kolem něj nemůžu ani projít bo mám pak okamžitě nalito k prasknutí.Jdu připravit dětičkám věci na zítřek a asi to půjdu zalomit. Ještě teda přežiju jedno sosáníčko a pak bych ráda zopákla tu dnešní noc ![]() |
| Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
|
|
28.4.2010 23:14:54
Pett,
taky dokrmuju z flašky, zatím prso i flašku dobře zvládá,kdybych krmila ze stříkačky přes prst, tak mám malíčky 3x tak větší a navíc ty stříkačky nemějí nekonečnou životnost a po nějaké době používání zadrhávají. Příjde mi, že i u té flašky se v celku nadře. Snad se hned tak od prsa neodstaví, v celku dost jí ho nabízím a dokrmuju fakt jen když zjistím, že rozdíl na váze je skoro nulový a princezna je nespokojená. No zatím moc nepřibrala, ještě není ani na porodní váze, ale nemůžu říct, že jí nechávám hladovět. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.