| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 18468  [Dalších 17788 >>]
Mirulinka 32529
28.4.2010 18:31:16
preji vsem uspesne kojeni, spravne kakani a dal uz radeji nedocitam, nemam co rict, ze.
mambo 100493
28.4.2010 18:28:14
ahoj holky,
tak jsem byla s Valerii na kyclich a vse v poradku - dalsi ko za 2 mesice ~g~
Jinak V ma taky striknuto v kazde plence a vzhledem k tomu, ze uz latkuju a obcas taky dela takove ty fory, ze ji prebalim a hned si ji poprdi...tak mam obcas taky slusnou spotrebu plen - no o to vic peru )))))
Jinak se pripojuji - asi se moc nevenuji )))
Donutka +3+// 77327
28.4.2010 17:49:38
nebo to o tom kakání psala janča?
Donutka +3+// 77327
28.4.2010 17:45:02
Ahojky, my dneska zvládly kyčle a gyndu. kyčle - široké balení do 4. měsíců, ale náš pan ortoped ho nařizuje i těm, kdo nedávali~t~ nicméně je to lepší, už nemáme hodnocení II. ale jen I.~R^ a gynda - snad ok~f~

arijko, náš dvouleťák je na látkových plínách a svrchní kalhotky máme popolini a nepročůrá~;) s tím opruzováním, to je teda smůla... a větráte tj. necháváš rozbaleného?

Sončo, nejstarší mi kakala 6x denně, ti mladší už pochopili, že to je příliš velká finanční zátěž pro rodinu, tak je 1x za 6 dní~k~

Pett, držím palce, ať se ti to podaří zvládnout~R^

Clasofko, já chci taky slevu na početnou rodinu ~n~
Tobianni 38942
28.4.2010 17:35:13
Tak s přebalováním to máme stejné. Na jedno přebalení někdy i tři plíny. Ale malá si většinou počká, až ji přebalím a zapnu dupajdy a pak tu plínu znova poprdí ~t~ .

Pett, já mám taky vpáčené bradavky a jinak než s kloboukem nenakrmím. Ale mi ten klobouk i vyhovuje, přijde mi, že to tolik nebolí a bradavky se mi neničí. Neměla jsem ani stroupky ani krvácení. To ale teda není tvůj případ. Asi máš holt prsa hodně citlivé no... Je to v háji, člověk chce pro miminko to nejlepší a někdy to prostě nejde a nejde i kdyby se rozkrájel. Rozhodně nás neotravuješ, od toho jsou diskuse, abysme si tady mohly postěžovat a poprosit o rady ne?
A už jste našli šroubky na postýlku?

Bberu tady už fakt nebyla dlouho. To stejné Jaruška - asi pořád válčí s bacily.

Got, co kyčle?
Frézie+3 55833
28.4.2010 17:32:19
Ahoj holky :-)
Pett, třeba Tě trochu uklidním, rozhodně nejsi sama kdo má problémy s kojením ~;) já mám ploché bradavky, zatím bojuji bez kloboučku, se zatnutýma zubama a v křeči...Předevčírem přes den bolest prsa, malá z něj vobec nechtěla pít, v noci teplota, včera už prso červené ~:( k doktorce na převážení šel manžel, bylo mi děsně. Naštěstí to byla jenom retence, dnes už je mi mnohem lépe :-)
Renčo zaschlou krev v pupíku má Dominika taky, dr. říkala že je to v pořádku, že se pupík může hojit dlouho ~d~ Takže lihujeme při každém přebalování.
Clasofko průkaz početná rodina mě opravdu pobavil ~t~~t~~t~ ale je to super, 20% je už slušná sleva ~R^
Arijko jaké máš plenky a jaké svrchní kalhotky? Já používám Baby Lucy bambusky a jsem spokojená :-)
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
28.4.2010 17:07:04
holky co latkujete, neprecuraji vam pleny? mne teda hodne a co 2h musim menit pleny, navic se mi zacal opruzovat :-( tak jsem sahla znovu po pamperske, docela jsem znechucena...jestli jsem nezacala brzo...~:(~n~ zda se mi ze maly cura jako fik, furt a hodne
clasofkama 32534
28.4.2010 14:46:35
Pett ja nevedela, ze je mas vpaceny, tak to klobouk dolu, myslela jsem, ze to pak nejde, moje kamoska kvuli tomu nekoji, neslo ji to.....jsi fakt bojovnice.

no nen divu, ze to kojni porad resis, sama bych nevedela o delat~n~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
28.4.2010 14:15:24
Clasofko, Jančo, já ale nepoužívám klobouky kvůli bolesti :-) máme je proto, že mám bradavky vpáčené a malá se prostě prostě bez kloboučků nepřisaje. A na tom jednom prsu mám tu prasklinku v podstatě pořád, dělala se mi tam bez ohledu na to zda kojím nebo nekojím. Stačilo třeba v bazénu, když jsem byla déle ve vodě, se neopatrně utřít a bylo to :-( Nevím proč to je. Fakt je, že jsem s tím nikde nebyla, jen to říkala gynDr a ta na to nic, že prý promazávat, aby ta kůže nebyla suchá.
Jinak je mi samozřejmě jasný, že si prsa musí zvyknout a myslím, že i v tomhle ohledu dost vydržím. Ale zas když s mlíkem teče krev tak to není dobře. Řešila jsem to už u Terezky a psala do nějaký poradny na netu co s tím a jestli kojit i tak. A nějaký Dr. mi tam odpovídal, že v takovým případě jen jemně odstříkávat, že krev není určena k jídlu a že pak mají miminka potíže s trávením a bolí je bříško. Možná když to člověk nevidí, tak mu to nepřijde, ale malá když se pustí a já jí vytáhnu prso z pusy a v klobouku vidím červený mlíko, no nic moc ani na pohled~d~

Holky, ale já už si připadám vážně jak blb ~f~ však tu furt jenom řešim naše kojení, vy všechny kojíte víceméně v pohodě, větší problémy měla snad jen Bbberusak - kde vlastně holka je, už jsem ji tu dlouho neviděla - vám už s tím musím docela lézt na nervy ne ? ~d~~4~

koukala jsem do deníčku, tak už tam je většina metříků, Zavřiočko, Jaruško, jste šikulky ~R^~s~

Jaruško, jak válčíte? Už jsou kluci OK ?? Ty sis to chudinko taky pěkně "vyžrala" viď ? ~6~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
28.4.2010 13:40:15
renco to jsem rada ze s tim menenim plen nejsem sama, kaka i pocas prebalovani a pak se vycura obloukem vsude~t~pak ho musim prevlikat a zavinovacku dat prat a dat nahradni, no proste nekdy je to peknej chaos...

muj ma 3tydny a pres den spi uz min, budto kouka nebo knuci,breci a prdi,grcka a nebo papa. jinak se mu nevenuju, jenomze tohle vse dela skoro zasebou takze mezitim nic neudelam~d~. mamka ho pochova ale zitra uz to bude vse na mne :-( jeste ze jsem stihla dnes ozehlit...

beranky muzou past, nekde jsem cetla ze klidne 15min kdyz na ne dohlednete jinak je nenechavat samotne na brisku. ja ho dam kdyz ho boli brisko to se pak krasne vyprdi...a hlavicku docela skousi dvihat ale ruky nezapoji.

jdu po eli do skolky tak hezke odpoledne vsem.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 18468  [Dalších 17788 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.