| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 18468  [Dalších 17798 >>]
Donutka +3+// 77327
28.4.2010 20:51:12
já chci taky svařák. ale jsem hotová i bez svařáku~t~
Zavřioči+Em+Li 74118
28.4.2010 20:49:59
Holky, tak u nás zase večerní řev! Vykakala se po dvou dnech, prdi ostošest a řve a řve a řve a kroutí se. Od pondeli dávám ten baby calm, 14 dní ty probio kapky, nic nejim, prolivam se fenyklem, masírujeme, nic nezabírá....jdu vás dočíst....
Mirulinka 32529
28.4.2010 20:42:42
Donut, diky za podporu, ten vikend by se mi libil ~R^ i vsem vam ostatnim diky za podporu. Dala jsem si ten svarak a jsem uplne lizla, budu to muset jit vyspat. Dobrou noc.
Donutka +3+// 77327
28.4.2010 20:40:42
Arijko, nevím, jaký máš systém plínek, to ti asi poradí spíš Frézie - já mám systém 2 obyč. látkovky + popolini vento - reklamní popis~t~ "Svrchní plenky se zapínámím na patentky jsou z měkké polyesterové pleteniny s prodyšnou polyuretanovou vrstvou. Jedná se o pleteninu, ne tkaninu, takže jsou velmi elastické a tvarově se dobře přizpůsobují. Hodí se ke všem druhům kalhotkových plenek. Při výběru velmi kvalitních materiálů jsme dbali na to, aby nedráždily pokožku a byly šetrné k životnímu prostředí."

weuu, bezva, že se máte dobře~x~

Miru, v pátek mají být bouřky,bude přecházet fronta tak já bych to viděla max. do neděle~;((~R^
Mirulinka 32529
28.4.2010 20:19:06
jojo, po terminu uz je to o nicem, uz jsem zacla klasicke postupy na privolani porodu, popijim svaracku, laduju se korenenym jidle, slapu do schodu, na dlouhe prochazky apod., tak uvidime ~t~
Frézie+3 55833
28.4.2010 19:45:20
Miru koukám že jsi měla včera TP, tak přeji ať se porod co nejdříve rozjede, po termínu už je to vopruz, že? ~;)~;((~6~
Weuunko to je super že si se ozvala, píšeš spokojeně ~x~

Arijko froté je po počůrání mokré, je to o zvyku, jestli neprotékají až na dupačky tak je to ok :-) A kluci čůrají dopředu takže zahnutí by mělo pomoct.
Weuunka+Terezka 99209
28.4.2010 19:09:42
ahojda po straaaaaaaaaašně dlouhé době. Omlouvám se, ale dříve se mi nepodařilo rozpohybovat doma net.

Co je nového u vás u nás mimo terezky skoro nic, ta dá zabrat za vše ostatní dost, ale je celkem hodná oproti historkám od známých co jsem vyslechla,...~t~

O porodu vás asi informovala donutka,...Tak jen ve zkratce... Bylo to hrozný a ukončili to císařem, za který jsem jim děkovala, vypadalo to že je malá přidušená na šnůře, což se nakonec nepotvrdilo díky Bohu. Jinak teď jsem již fit, jizva skoro žádná a kojíme jako o život takže všechny patálie jsme nechaly v porodnici....~z~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
28.4.2010 19:05:35
frezie, nakonec mam pleny od imse vimse i svrchni kalhotky. mne se zda ze ten muj nejak hodne cura...~:( jsou frote a docela tlusty, jeste skusim tu jednu volnou vlozku dat napul at to ma vepredu na pindikovi mozna to pomuze.~d~
Donutka +3+// 77327
28.4.2010 18:38:24
miru, však na tebe taky dojde~;)

a dětem se nevěnuji, u nás je to často boj o pozornost rodičů. domácnost radši ani nepopisuju, tak co já vlastně dělám? vybavuju si vaření a praní a chystání svačin. a datlování jednou rukou do počítače během kojení~t~
Mirulinka 32529
28.4.2010 18:34:26
jen snad dodam, ze obe moje deti byly prutokove, co kojeni, to kakani a pri jednom prebalovani klidne taky padli 3 plenky, jak psala Sonca a jeste kdosi. Ale mi to nevadilo, si rikam, ze lepsi nez zacpa. Tak klidne budu brat dalsi takove dite.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 18468  [Dalších 17798 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.