Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tobianni | 38942 |
|
|
28.4.2010 10:58:34
Teda závidím těm, kterým kaká miminko jednou denně. My jsme malý průtokáč - při každém krmení máme naprděno v plíně a někdy i mezitím. Si holka naše asi myslí, že ty plíny doma vyrábím nebo co
![]() Ale ono asi není co závidět - když mimi málo kadí, tak je to taky na houby co? Tob byl takový - kakal málo už od miminka a do dneška má problémy a kolikrát mi pláče na záchodě, že ho to bolí, bobek můj zlatíčkový . |
| Tobianni | 38942 |
|
|
28.4.2010 10:54:40
Ahoj holky,
přidávám se k ostatním beránkům, co táhnou spolu - dneska v noci jsem vstávala jen dvakrát! ![]() Pett, s tím tvým mlíkem je to fakt divné. To já mám v noci pocit, že mi explodují prsa, když nevstávám co 2 hodiny. Přes den naopak, mám prsa nalité míň. A to malá baští dá se říct pořád stejně - ve dne i v noci. A před den víc piju, tak bych řekla, že se budou nalívat víc . No je to nějaké divné no...Renčo s pupíkem nevím, my už máme delší dobu zahojený... Gabčo balení fakt nezávidím, taky mívám pocit, že i při normální procházce sebou táhnu půl bytu . |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
28.4.2010 10:50:23
Pett, máš tady obdiv nás všech! Já bych to takhle nedala. A co se týče nočního spaní, některá miminka přespí od porodnice celou noc a jejich maminky to nikdy neřešily. Až v poslední době se to takhle řeší.
|
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
28.4.2010 10:42:43
Renčo, no tak mě to taky zas až tak taky nerozčiluje
od porodu jsem se poprvé fakt dobře vyspala. Jen mě to trochu vyděsilo kvůli mlíčku, ale tak pro jednou se to snad nezblázní. Navíc dneska stejně asi budeme víc na Nutrilonu :-( jedno prso mám bolavý už pár dní a ne a ne se to zahojit :-( no a jak jsem včera cpala pořád jen to jedno, tak už tam je taky problém. Navíc jsem, debil, včera zkusila i bez kloboučku, přišlo mi že je ta bradavka hezky vytažená a že to pěkně teče, tak že to zkusíme, no a houbeles, akorát jí mám teď parádně vožužlanou a bolavou takže dneska léčím, větrám a mažu a samozřejmě odstříkávám, ach jo. Akorát teda 100 od kojení ke kojení fakt neodstříkám, takže holt jednou Nutrák a jednou OMM |
|
|
28.4.2010 10:39:20
Holky, já se chtěla zeptat, malýmu ještě někdy při čištění pupíku najdu trošku zaschlé krve. Máte to stejně?
|
| clasofkama | 32534 |
|
|
28.4.2010 10:18:39
Renco taky mi to prijde jak maly stehovani kdyz kamkoliv vyrazim
a to neberu jidlo![]() |
|
|
28.4.2010 10:16:48
Gabi taky přeji šťastnou cestu! To balení by mě teda zmáhalo, stačí mi, když jdeme na procházku a já musím přemýšlet, jestli jsem malýmu všechno vzala. Chodíváme k našim a tam vždycky chvíli pobydeme, tak musím mít sebou i věci na převlečení, co kdyby.
Clas, tak to je fajn, že ti tak krásně spí! Pett, to by mě vůbec nerozčilovalo, kdyby malý tak dlouho spal. Nám Domča vždycky spí tu první část noci hezky a pak se ale budí častěji. Zavřiočko, psala jsi o lehátku, jaké máš? Pořád nad tím přemýšlím. |
| clasofkama | 32534 |
|
|
28.4.2010 10:06:19
Gabi ststnou cestu!!!! hezky si to uzijte
![]() ![]() ![]() no ja abych to upresnila s tim spankem....ON SE DOBRE VYSPAL!!! me trestila hlava a koukala jsem jestli zije ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
28.4.2010 10:04:07
Dala jsem se do balení. Mám udělané hromádky, no nejvíc toho má Mája.........snad se nám to vejde do auta
. Zavřiočko, moc moc díky........ale fakt to nespěchá, časem. Mája kadí jednou denně v třech etapách. Clas, teda ty mě provokuješ s tím spánkem .......mě to ale dělá dobře na váhu . |
| clasofkama | 32534 |
|
|
28.4.2010 9:52:47
holky ja se taky dobre vyspala malej od 11-5
![]() ale vcera me bolela hlava i v noci oni fakt drzej spolu![]() ![]() hezky den my tu mame dneska tropy |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.