| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 18468  [Dalších 17758 >>]
Zavřioči+Em+Li 74118
28.4.2010 9:49:12
Dobre ranko,
Gotcho, co ty kycle? Uz jste byly nebo jdete?

Gabi, pokusim se zjistit, jak to Jaruska dela a doplnit....zatim jsem tomu nevenovala zase tak velkou pozornost, byla jsem rada, ze stiham tabulky :-)

U nas vcera vecer zase brekot, ale slo to. Holky, jak casto vam kakaji miminka - kdo ma kolem mesice???? Li od vcera od rana nic....a sem tam jakoby tlaci...muze mit zacpu??? chjoooo, bud ma jedno nebo druhe....kdo se v tom ma vyznat, sakres!

Preji pekny den, ja jdu gruntovat...~q~~q~~q~
mambo 100493
28.4.2010 9:43:43
koukam, ze tady to moc nezije - zrovna kdyz mam cas ~t~
Pett - ja se dneska taky dost vyspala. Valeri spala od pul 9 do 12 a potom do pul 5. Driv jsem kojila co dve hodiny... No jsem zvedava na pondeli na mereni a vazeni... Valerie ma podle odhadu uz pres 5 kilo )) tak, aby nam nevynadala )))
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
28.4.2010 8:46:39
ahojky
tak já se dneska luxusně vyspala ~R^ asi to sice není moc dobře, ale Týna spinkala cca od půl jedný do sedmi do rána a to se vzbudila ještě jen díky tomu, že nám děti naskákaly do postele a byl šrumec. Zajímavý je, že se mi prsa víc nalévaj přes den než přes noc a všimla jsem si i toho, že se mi v noci mlíko hůř spouští. Když kojíme v noci, tak se malá pouští i toho klobouku, vzteká se a brečí, kdežto přes den jí to tak nějak teče samo, takže těch pár hltů i snáz vytáhne sama. Divný co ??
Dneska se chci konečně taky vrhnout na ten kočár, před porodem už jsem to nestihla a teď jsme zatím na ty krátké popojížděčky používali jen autosedačku na podvozku. Ale v pátek jdeme na čarodejnice, tak ať má Týnuška hezkej a teplej pelíšek.
mambo 100493
28.4.2010 8:20:18
Ahoj holky,
tak dneska odpo jdu s Valerii na kycle, tak doufam, ze bude vse v poradku.
Gabi - jj par hodin staci a je to mozny - vim o cem mluvim ~t~
Vsem preji krasny den
Mirulinka 32529
28.4.2010 7:39:08

Dobre jitro, hlasim se stale 2v1 :-) jdeme ven na malou prochazku, dokud tam moc nesviti, doktorka prochazky povolila, tak se jdeme provetrat. Jinak uz mi doma hrabe. Tak preji vsem krasny slunickovy den.
Gabcica 22308
28.4.2010 7:04:16
Dobré ráno,
nějak jsem se aklimatizovala a stačí mi pár hodin na spánek. Je to možný~d~?

Já už od narození říkám, že máme berana s velkým B~n~.

Pett, já ji mám na cestování v přebalovací tašce. Doma na přebalováku mám klasiku + plenu, jinak mám dvě popoliny na večerní nahocení před koupáním, bohatě nám stačí. Jinak široké balení či ty kalhotky mají význam pouze, když jsou celý den.......krom přebalování, koupání, prokopání........raději je dávejte, ať jste pak na léto už bez nich~;).

Sonco, tvoje zoufalství zcela chápu. Doufejme, že bude líp. Neboj Annika není sama mezi malými, naše Mája je taky menší.

Clas, taky s miminem nic neudělám.........mám pocit, že nic nestíhám a to jsem si myslela, že jsem spíš akční typ~f~.

Zavřiočko, prosím do tabulky doplnit - 39+1 a Mája nebo Marie (je tam Maja)..........prosím Tě, a jde udělat to počítání dní? Má to Foxina po Dášu a pak je prázdno.............děkuji moc.

Frézie, ty krmíš malou smetanou, ne? Fakt krásný přírůstek~g~~g~~g~!

Hezký den ~x~~x~~x~a ať nás dnes naši beránci nechají v klidu žít~2~.

Nejde dnes Fida dom? Miru, neboj, stále na tebe myslíme!!!

Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
27.4.2010 22:25:02
clas ten muj se taky nejak sepsul~;)~t~ driv spal hodne v noci ted si to nejak vymenil potvurka. a mamka ve ctvrtek jede domu :-(
ja byla na masazi a docela dobry az na to ze ja chtela ticho a ona pani si chtela furt povidat~;)
tak zatim holky cau ja jdu spat.
clas.vydrz!~6~~t~ beranci zlobivy~:-D
clasofkama 32534
27.4.2010 22:10:48
tak muj beranek tahne se svym stadem a zlobi cely den~4~ je ticho kdyz s nim skacu na miici~d~
Poly+Eli+Juli 44312
27.4.2010 20:29:33
Pett my je máme předepsané od ortopeda a dávám i na noc.Jen nad ránem jí většinou trápí větry,tak sundám a nechám ji pokopat~;)
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
27.4.2010 20:25:33
ahoj holky ja musim docist dnesek,

jinak pett ja davala i na noc, na noc je to lepsi jako pres den protoze pres den se chudak chce prokopkat a nejde mu to moc s tou plenou nasiroko, tak mu ji obcas sundam...ale dnes jsem zacala latkovat a oni ty pleny jsou dost naducane :-) tak mu jinou plenu ani davat nebudu a uvidim co rekne dr. v 6ti tydnech na kycle. jinak zatim se mi neoprudil a to mu prdelku nemazu furt.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 18468  [Dalších 17758 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.