| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 18468  [Dalších 17738 >>]
Frézie+3 55833
27.4.2010 15:50:29
Ahoj holky :-)
Tak dnes je tady klid, žádné vrtání a bouchání, uvidíme kdy budou pokračovat ~d~
Já hlásím týdení přírustek 3cm a 440g, Dominika váží 3890g a měří 56cm, je to náš Otesánek, dr. byla moc spokojená ~t~
Pett ten obrázek je moc krásný, Terezka je šikula ~g~ Přebalovací podložka je super v tom, že místo házení do koše hodíš do pračky, ne že ti vydrží nekonečně dlouho na přebalováku...Jednorázová stojí 10 Kč a když spotřebuješ 2 za den tak to máš 600 za měsíc ~d~ Jasně že stejně poslouží igelit a látková plenka, a v tom je ten luxus ~;) Levnější jsou pratelné podložky Popolini nebo Uzlík mazlík.
Gabi chudáček Mája ~6~ a gratulace ke kyčličkám ~x~ A na levandulovou podložku se taky chystám, "nutně" ji potřebuji ~y~ Slet čarodějnic závidím, užijte si to, snad se nám v pořádu vrátíš ~;)~j~
V Hořovicích kontrolovali kyčle všem, pani co ležela se mnou na pokoji nařídili široké balení, Dominika má kyčle v pořádku takže pouze hygienické balení :-) takže hezky dle nálezu, žádné široké balení všem.
Zavřioči musím Tě moc pochválit za tabulku, je to super že se takhle staráš ~x~~x~~x~ jsi moc šikovná ~g~
Sonco, Polynko, Clasofko ~6~~6~~6~
Donutka +3+// 77327
27.4.2010 14:58:48
lucinko, nevím, jestli už ti někdo psal, ale s kanavitem je to tak, že do 4. týdne denně a pak 1x za měsíc. takže já teď už dávám jen 18., na výročí narozenin~;)

řev je u nás taky, rozčiluje to děti, tak vyřvat nenechávám, ale nacpu do šátku nebo do kočáru a ven na zahradu. tam je klid~;) jdu to dočíst~f~
Poly+Eli+Juli 44312
27.4.2010 14:43:53
Ahoj holky.
Soni tak to asi půjdem reklamovat spolu.Julie taky celou noc řádila,spala jsem tak 2 hoďky.Od půl 6 jsem na nohou,spala jen hoďku a půl co byla s dědou na prochajdě.Teď taky leží v kolíbce a řve a řve a řve.~n~Najedená,v suchu,teple,houpe se jí dupa,tak já už taky nevím.Za chvíli dorazí Eliška ze školky,tak to už nespočnu vůbec.Ven asi nepůjdem,ochladilo se jak blázen.
Doufám,že dnešní noc bude lepší,asi zalomím hned po večerníčku~h~
Janca I.,Anetka07/07 65480
27.4.2010 14:06:08
Taky jsem zvědavá, jestli troufne Ondra ségru, ve 4 měsících měla přes 7 kg :-), v půl roce 8,5. A jdu, jinak si nevypiju v klidu nic :-)
Zavřioči+Em+Li 74118
27.4.2010 14:01:08
Jani, Li ma uz snad tri podbradky, je pekna vypaseninka, jak stahnu fotky, tak sem nejake hodim, at vidite, jakeho mame burtika :-)~b~ Emicka pila taky krasne, ale tady na toho hltouna tedy nemela....~p~
Mirulinka 32529
27.4.2010 14:00:32
Janco, ja se necertim :-) Jedine co se tady certi je venku pocasi ~t~
Janca I.,Anetka07/07 65480
27.4.2010 13:56:44
Miru, nečerti se. Jsem to myslela v dobrém, samozřejmě si mimi vybere samo. Bylo to jen plácnutí do větru. Jinak 1.5. má narozky můj taťka, květen je samozřejmě taky hezký měsíc.

Soni vydrž, třeba zítra bude líp. Ondráš je dnes taky nějaký ukňouraný, ale nás trápí přes veškeré kombinace kapek prdy. Naštěstí v noci je celkem hodný, někdy vstává po 4 někdy po 3 hodinách.

Zavřiočko, taky jsem zvědavá na Ondášovu váhu. Jdeme ve čtvrtek do poradny a sice nás nechtěli pustit z porodky, že nic nepřibral, ale teď už je fakt pěkně vypasený, tak uvidíme ~:-D

Pett, s podložkou mám stejný problém. Jakmile dám "luxusní" od TB, tak tam vydrží tak den. Nejlíp se mi osvědčila zatím z Ikei. Má omyvatelný povrch, takže pod hlavičkou má malej plínku a když se počůrá, tak to jen setřu, umyju ubrouskem a používám dál. Teď už peru 1x týdně :-), už se toho sejde víc, neb klučičí čůrání je fakt všude :-), ale stejně je to málo na podložky. Mám 3 pratelné (Ikea, TB a FuzziBunz), 2 bez toho omyvatelného povrchu a ty bych mohla prát skoro denně.

A dítka mi spinkají, tak si jdu dát meltičku a trochu odpočinout.

Zavřioči+Em+Li 74118
27.4.2010 13:56:34
Holky, ahoj, tak tabulka norozenych doplnena a opravena, pokud chcete nekdo jeste neco doplnit, tak hura s tim sem~c~

Gabi, u nas se kycle vcera nekonaly - dr. ma dovcu, takze ve stredu nebo ve ctvrtek...no, udelali jsme si malou rodinnou prochazku... Jinak podprsenky stale nic, pani psala, ze nejsou skladem a dodavatel je ted nedodal, sakres, uz jsem ji psala, ze chci objednat nejake jine, nemam cas cekat...

Holky, mne se v tech kojo pordprsenkach docela zaparuje mezi prsama, nemate s tim nektera zkusenost? a radu pro mne, co s tim?

Brusle mam taky, jezdim ale jen s kocarkem - mam rucni brzdu...jinak neumim zabrzdit - problem je, ze jsem se na bruslich ucila uz s kocarkem a bez nej to proste neubrzdim....no, nekdy ubrzdim, ale sedru si stranu brusle...s Em jsme jezdili docela casto na Ladronce, ted s Li nevim, jak bych to udelala se dvema detma...jedine reseni je pockat, az Em poridime kolo a bude drandit s nami na kole... dalsi vozik jako kram do bytu kupovat nechci...

Sonco, mala taky ted posledni dny docela breci, asi uz taky se snazi se prosazovat...v kosiku byt absolutne nechce, nastesti ho mam jen pujceny, takze brzy bude asi vracen...U nas zabira lehatko, v nem ji uhoupu vzdycky do tuha, ale treba 15 minut taky rve, nosit ji radeji nenosim, kdyz vim, ze ji nic neni....nevim, jak bych se starala o Em a jeste varila a uklizela...s deckem na ruce....takze tak!

Clas, nocni kojeni po dvou hodkach je u nas normal uz od zacatku, uz jsem se s tim srovnala... pres den je to lepsi, ale v noci jak kdyby z ni to mliko nekdo vysavala, chce a chce a chce...~t~
Mirulinka 32529
27.4.2010 13:49:04
Ahojky, kontrola v porodce ok, nic noveho, nalez porad stejny. Ktg ok, maly kopal o sto sest. Takze dalsi kontrola v porodce v patek. Pett, jo nedelnatko 1.5 by bylo super, ale letos je 1.5. uz v sobotu :-)
clasofkama 32534
27.4.2010 13:41:37
ahoj holky,,,,

tak ja jeste 1 takovou noc a vracim ho~t~~t~ jsem snad co 2h kojila~p~~p~ da se to nekde reklamovat????~t~~t~

Pett ja bruslim, moje svagrovka zacala loni a s kocarkem to jede samo navic se muzes pridrzovat ona se naucila tak~R^~R^ uz se tesim jak vyrazim~b~

tady zacalo rovnou leto, takze zachvili bude malej samej pupinek~j~

holky dneska nejak nestiham a uz chapu vetu " ja s miminem nic neudelam"~q~

tak letim pokracovat v uklidu nebo mi socialka ty deti odebere~t~~t~
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 18468  [Dalších 17738 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.