Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tobianni | 38942 |
|
|
27.4.2010 13:41:30
Jo a Lucinko, my máme jen Vigantol a ten máme dávat od 3. týdne věku 1x2 kapky. Dnes začínáme.
Kanavit nemáme vůbec, ale u Toba jsme měli. Nevím proč. |
| Tobianni | 38942 |
|
|
27.4.2010 13:40:14
Pett já mám doma značkové brusle a zřejmě jsou dobré. Já to mám ale tak, že na nich umím jakž takž jezdit (udržím zadek nad chodníkem), ale neumím brzdit (dřu zadkem o chodník)
. A u nás je všechno z kopce, takže bych musela umět brzdit, abych někam nevlítla. No, souhrn toho všeho je, že mám krásné značkové brusle, docela bych na nich chtěla jezdit, ale to brždění se prostě ne a ne naučit. Tak se na ně už asi 4 roky práší. |
| Tobianni | 38942 |
|
|
27.4.2010 13:36:31
Ahoj holky,
já jsem dneska zoufalá!! Malá od včerejška od půl šesté večer řve a řve a chce se nosit jen na rukou. Podle mě jí nic není, jen se chce nosit. Jakmile ji vezmu, tak se uklidní a spí. V noci jsem s ní taky dvě hodiny houpala a nepomáhalo to. Nakonec jsme na hoďku usnuly. Přitom normálně prdí a kaká, je najezená a přebalená a furt jen řve! Už nevím co mám dělat. Ona ani nespí. Dneska spala ráno v klokance, protože jsem byla nakupovat - tak asi hodinu. A pak až kolem 12 hodina asi 20 minut. Mezitím chce co dvě hodiny jíst a pak pořád jen brečí, dokud ji nevezmu na ruce. Já už fakt nemůůůůžu!!!! teď jsem ji položila do košíku a nechám jí vybrečet, snad se uklidní, ale už 20 minut křičí. Doufám, že to pochopí a uklidní se. Je to děs. Navíc mě od včerejška bolí hlava. A taky doufám, že jí to neublíží, když ji nechám brečet. Vím, že u kluků se to moc dlouho nemá nechávat kvůli kýly. Jenže já fakt nic neudělám, jen ji nosím na rukách nebo houpu s košíkem a nepomáhá to na dlouho. Nemůžu ani na záchod, natož tak uvařit oběd...Asi ji zajdu reklamovat do porodky... . Nebo se rovnou oběsím na lustru . |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
27.4.2010 13:33:41
Luci, díky aspoň za to. Doporučíš nějakou značku, fakt to vůbec neznám. Teď mi kámoška říkala, že bude výprodej v Tescu, ale z Tesca bych brusle fakt nechtěla
) a fakt jsou ty větší kolečka lepší ?? MM ji docela cpe, ale já právě myslela, že to jede rychlejš než na malých a moc jsem je nechtěla. On tvrdí, že s malýma kolečkama škobrtnu o každý kamínek. Ráda bych dobře vybrala, protože se bojím přesně toho co píšeš, že si to znechutím a nechám se odradit špatným výběrem. A s lyžema jsem na tom podobně, já panikařím už jen při pohledu z kopce dolů )) začnu plužit a je konec a nedej bože když kolem mě ještě sviští ti zdatnější, já bych potřebovala sjezdovku jen sama pro sebe ) a plužit už mě asi nikdy nikdo neodnaučí :-(( no jdem sosat a pak musím pro děti a na plavání, jsem zvědavá jak to se všema třema zvládnu ![]() |
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
27.4.2010 13:18:22
Holky diky...ja totiz mam od lekarnice na tom kanavitu napsano kapku tydne od 4.tydne, coz prave nechapu.:(
Pett: koleckovky mam a musim se priznat, ze se na nich bojim-je to stejne jako na lyzich. Kdyz dosahnu urcite rychlosti, spanikarim a jsem schopna slítnout. Ale treba pritel jezdi dost-navic se ted tesi, ze bude jezdit s kocarkem (budem kupovat trojkombinaci kolo,koleckovky,terenak)...pritel ma dvoje-jedny s velkejma koleckama a na tech se moc nebojim-jsou to terenni a na tech se skoro neda spadnout:) A dost pomahaj hulky-on je ma teda na rychlost, ale ja na oporu:)) Tot muj nazor-jinak bych si radsi koupila na aukru znackove, nez smejdy nove! Take jsem zkousela brusle, co jsem si privezla z nejakyho marketu z USA a to se nedalo-drelo to a nejelo a kdybych nevyzkousela nasledne znackove, tak bych koleckovky vzdala uplne! |
|
|
27.4.2010 12:55:19
Gábi, tak to je přesně ona, mám ji uloženou v oblíbených. V čem je tak dobrá ?? Tobě se Mája při přebalování nepočůrá ?? já se právě bojím, že bych jich musela mít víc, protože jinak bude ta jedna na přebalováku tak max. na jedno dvě přebalování a pak půjde do prádla. Jenže já malý peru věci zvlášť, takže to chvilku trvá než se to nastřádá :-( Asi si jí pořídím až bude o něco větší.
|
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
27.4.2010 12:25:23
nazdarek maminy a mirulinka cekatelka!!
preju hezky den. ja v noci nic moc nenaspala, potvurka mala a kdyz jsem vstala tak on spal, určo kdybych si lehla ak se vzbudi![]() .mamka mne nabarvila vlasy, ta se ve ctvrtek chysta domu...jeje ja budu bulit ![]() jdu si umyt vlasy, maly bude zachvili papat at to stihnu zatim pa |
| Gabcica | 22308 |
|
|
27.4.2010 12:18:08
Zdarec děvčata!
Dnes mám šrumec......velký nákup, za chvíli jdu na masáž, pak pro Mišku.......no a zítra jdeme k dr.na měsíční a hlavně musím balit, ve čtvrtek jedeme na 4dny na hory do Krkonoš..........na čarodejnický slet do Permoníka. Takže nevím zda se Vám sem vrátím.....ale bůhví, zda bych Vám chyběla, že? ![]() ![]() ![]() Lucinko, Vigantol 1kapka denně do roku věku, Kanavit 1kapka týdně do měsíce věku a pak 1kapka za měsíc do 6měsíců věku. Ad váhy miminek............to máte teda pěkný macíčky, to Vám povím!!! Clasofky klučina, Lindík od Zavřičoky i Val od Got, teď kolik bude mít ještě Ondrášek od Janči. Mája bude mít 4kg, porodní 3,3kg a před 14dny v poradně měla 3,4kg........jenže je to tou změnou.........že jí dotuju odstříkaným mlékem, páč jinak by měla míň. Janul, díky moc, já doufám, že příště to bude naposled. Pett, já nejezdím na bruslích, takže bohužel neporadím. Za týden 200g je krásný! Tady je odkaz na tu podložku: http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=33425882&tab=2 Got, taky se snažíme být venku..........nedáme někdy vycházku? Jančo, díky za optání, dá se říct, že stabilizovala..........ranní přebytky spotřebuju při večerním nedostatku, takže odstříkávání mi asi zůstane, ale neva. Jsem ráda, že to jde aspoň takto a už se tím nějak trápit nechci, víš. Miru, nic? Co kontrola??? |
|
|
27.4.2010 12:00:53
tak jsme zpátky z poradny, malá za týden přibrala 20 dkg, máme tedy 3730 g, ale pořád ještě nemá ani porodní váhu :-(
jinak kapičky máme jen Vigantol, dáváme dvě kapky, a Kanavit nám kapou v poradně holky, co ty brusle ?? žádná nejezdíte ??? tak snad Clasofka až tu bude, ta myslím psala, že jezdí |
| mambo | 100493 |
|
|
27.4.2010 11:55:22
Lucinko - V ma oboje a Kanavit davam 1kapku tydne a Vigantol stejne jako Janula
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.