Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirulinka | 32529 |
|
|
26.4.2010 21:39:08
Clasofko, maly maj fajn rozmery
![]() Ja se hlasim stale 2v1. Zitra mam dalsi kontrolu v porodce, ale na zadnou zmenu to nevidim, u me naprosty klid. ANi poslicci, nic. |
| clasofkama | 32534 |
|
|
26.4.2010 20:46:02
Holky malej ma 4400g 55cm fakt docela burtik,
![]() ![]() ![]() Janule ty mas vlastne 3 holciccku vid?? a bylo to prekvapeni vid?? gabi chudak maja,,,myslis, ze ji to nevadi?? tak snad uz to priste nebude treba.. freezii to je teda pech ![]() `pett hezky darecek ![]() my ted prisli z venku jdu delat veceriii ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
26.4.2010 18:46:43
Ahojky,
a jéje. Tady na nás někdo zapomněl v tabulce . Nelinka-21.4.2010 v 10:02, 3450g, 51cm, nemocnice Znojmo .My dnes taky měly doktorský kolečko. Byly jsme na očkování, já ještě na diabetologii a pak ještě u dětské doktorky. A taky toho máme plný čočky hlavně malá a já hned po ní. Dorazily jsme až v poledne. Donut, taky přeji dodatečně vše nej k narozkám. Á malá se vzbudila jdu krmit.. |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
26.4.2010 18:01:14
gabi tak to je mi lito ze znovu preplach, uz at se to srovna.
vy uz mate 6 nedel? a kycle ok?! no super!u nas to davaji preventivne. pochybuju ze v 6 nedelich nekomu reknou ze nemusi balit nasiroko. |
|
|
26.4.2010 17:58:24
holky uz jste to videli? docela sranda, madl s isovou-video proti levici:
http://www.novinky.cz/domaci/198591-premluv-babu-oslovilo-zelene-prisli-s-vlastni-verzi-s-liskou-a-siklovou.html ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
26.4.2010 16:53:21
Hezké odpoledne!
To byl doktorský den..........holky, tak minulý týden to byl pouze odvar. Oční dopadlo tak, že znovu proplach..........výkon trval 10min.,minule asi 3min............dr.říkala, že to museli znovu prorazit a ten slzný kanálek má vlnitý........pro velký úspěch jdeme za 14dní zase, teda pokud to bude relativně dobré, jinak dřív. Masáže a kapání nám zůstávají i nadále. Kyčle máme ok, žádné široké balení dávat nemusíme. Zavřiočko, jak jste dopadli Vy? Clas, kolik tedy malý váží??? Frézie, díky! Rekonstrukci sousedovic fakt nezávidím! Koupila jsem si tu luxusní přebalovací podložku od TB, levandulové barvy....je naprosto úžasná!!! Měkkoučká, příjemná na dotyk, no bomba......ty máš růžovou, viď? Pett, a co třeba to vzít tak, že když jí budeš "cpát" odstříkaným aspoň budeš vědět, kolik toho sní....pozitivně. Prostě bych odstříkávala a za týden třeba zkusila přisátí.........vím, že na první pohled to vypadá divně, ale synovec se to naučil až po měsíci......a teď krásně pije z prsa. Terka krásně maluje ![]() Miru, krásné říško...........ale nemáš ho ještě nahoře?? |
|
|
26.4.2010 16:40:06
dnes chrcel taky davidek po ranu, a mnel takoveho bubaka chudacek v nose...no doufam neonemocni...jinak kycha docela casto ale myslim ze je to jen z prachu.
dnes postacka donesla plenky tak zacnu latkovat uz jsou vyprane, jsem zvedava jak to pujde a jak se mi to bude libit ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
26.4.2010 16:33:53
pett, to rozhodnutí s kojením je čistě na tobě
já jsem pro kojení, kojím už 3., ale chápu, že někdy to je boj. moooc držím palce do dalších bojů a já si už dvakrát přivezla rýmu z porodnice prostě virům se nikdo neubrání... na druhou stranu - je to "jen" rýmamazání - já jsem experimentálně zkoušela saloos bio kokosový olej, píšou, že je i na jídlo. je v tuhém stavu a rozpouští se při asi 24st - takže jak to člověk drží v ruce, tak se to rozpustí... docela jsme tu vysušenou kůži zvládly... sončo, vincentku na vytírání jsem zkoušela, je to asi stejné, jako všechno ostatní. dr. mi to nikdy nerozmlouvala. |
|
|
26.4.2010 16:27:22
ahoj holky,
pett mne nedoslo ze mas mlika dost...to nevim co bych delala asi jen odsavala to nezbytne ale taky by mne to stvalo, skus lecit nebo odsavat tu rymu at nejake to mlicko vytahne nabo pres tu hadicku nebo jak t delas, ja si to neumim ani predstavit, ![]() frezie lituju te uprimne, jak ti tam bouchaji a vrtaji, my zaciname delat na baracku...tak se taky muzu tesit na bouchani ale v lete vypadneme na sk alespon na mesic a bude klid ![]() gabi, tak jak dopadnul ocni? uz je to ok nebo jeste preplachovali nebo prepichovali? clas tak kolik vazi ten tvuj cvalik?? |
| Tobianni | 38942 |
|
|
26.4.2010 14:07:07
Pett, ten dáreček je krááásný, Terezka je šikovná teda...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.