| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 18468  [Dalších 17718 >>]
Janula38+Nela 71894
27.4.2010 11:41:06
Luci my máme jen Vigantol a dáváme 1x1 kapku.
Janula38+Nela 71894
27.4.2010 11:38:51
Clas-bylo to fakt pěkný překvapení. Zvlášť pro Zdeňka. Přál si ke klukům malou cácorku ~p~. Teď se rozplívá blahem. A já jsem taky ráda. Aspoň nemusím měnit celý šatník z holčičího na klučičí ~;).
Gábi- držím pěsti, ať to léčení netrvá dlouho ~x~~R^. Vím moc dobře, jak ti asi je. Mě ten Lucčin pláč hrozně rval srdce a brečela jsem v čekárně taky ~n~.
Zavřioči-klid ~;). Stane se. Je nás tady moc ~g~. My se vážily včera u doktorky a máme stejně jako při narození 3,45kg. V sobotu, když nás propouštěli měla 3,32kg. Ale baští ~w~ o stošest. Takže počítám, že příští týden bude mít zase o něco víc.
Gotcho-my jdeme na kyčle až 3.6., ale už teď v porodce dostala kalhotky Marwell. Nemá ještě úplně vyvinutý kyčle ~p~.
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
27.4.2010 11:23:39
Frezie: drzim pesti-ale ber to pozitivne-nad nama v porodnici delali sbijeckou a ted doma mamka sije na stroji a mame zaply radio a Tomik spi jak divej, tak treba si taky takhle zvyknete:)

Holky muzu poprosit o radu? Ja mam od doktora a od lekarnice jine davkovani na tech kapickach Kanavit a Vigantol. Muzete mi napsat, jak davate Vy? Diky
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
27.4.2010 9:53:58
ahoj všem,
Miru, jsem zvědavá co se dovíš na KO. Janča to určitě nemyslela tak, že MUSÍŠ do pátku, to spíš jen, že jsi poslední a že jsme prostě napnutý kdy to přijde :-) Však takový nedělňátko 1.5. by bylo krásný ne ??? :D

Gábi, to mi je líto s tím očičkem, to je trápení s dětičkama viď ??? Člověk by to nejraději vzal na sebe a ono to nejde :-(

Holky, chci se zeptat - jednak na tu přebalovací podložku, co je to zač, taky mám jednu vyhlídnutou, ale pořád váhám. Jedna mi přijde málo a dvě už jsou dost peněz, potřebuju momentálně jiný věci než podložky :-( Ale nějak si to nedovedu představit, malá se při přebalování hrozně točí, takže většinou jí neudržím na plínce, přestože pod ní dávám hned čistou plínku, tak mi stejně většinou stihne přinejmenším počůrat podložku. Zatím mám zásobu těch jednorázových ještě po Robinkovi, ale tímhle tempem brzy dojde :-)
A pak se chci zeptat úplně mimo téma miminka - bruslíte některá na kolečkových bruslích ?? Chtěla bych si pořídit brusle, ale nevím vůbec jak vybrat a jestli už na to nejsem moc stará ? Bruslit neumím vůbec ani na ledních a jsem spíš takový sportovní střevo, takže se nedá asi moc čekat že na to vlezu a půjde to samo. Máte nějaký tipy jak se to rychle naučit a přitom se moc nepotlouct a ani neztrapnit :-) ? Špatný je, že třeba u baráku není kde, na trávě to nepojede a asfaltka je od baráku buď do kopce nebo z kopce, no to si netroufám. A na kočáru bohužel nemám ruční brzdu, nevím jestli by šla třeba nějak domontovat. Brusle jsem zkoušela vypůjčené oo víkendu v obýváku a vůbac mi to nešlo. ale asi by mě to bavilo víc než kolo. Tak moc prosím zkušenosti sem :D (nebo na mail :D:D)
mambo 100493
27.4.2010 9:21:38
Mirulinko - mas pravdu, ja jsem zrovna ten priklad ~t~. Je jedno kdy, hlavne at je vse v poradku
Mirulinka 32529
27.4.2010 7:56:54
no Janco, nevim proc bych musela porodit do patku, preci to nemusim stihnout v dubnu, plno holek tady rodilo v breznu, tak se to musi trosku vyrovnat, ne?~t~
mambo 100493
27.4.2010 1:53:44
ahoj holky,
jdu alespon pozdravit. Jak je krasne tak jsem skoro cele dny venku a pak nestiham docitat...
Clasofko - ja jdu s V pristi tyden k dr a o tom zakulacovani mi povidej ))), jsem taky zvedava kolik vazi )). Zkousela jsem ji vazit na nasi vaze a mela tam 5100g cuftice jedna ))) Jinak ve stredu jdeme na kycle, tak doufam, ze bude vse ok. A chrci taky, ale jako ryma mi to moc neprijde...
Arijko - ja uz latkuju )))
Frezie - nam maji delat brzy stoupacky a odpady..., ale to se odstehuju radeji na chajdu. Mame byt po rekonstrukci, tak se vuuubec netesim.
Gabcico - drzim palce at uz ma Maja brzy to oko v poradku. A s podlozkou souhlasim - je luxusni )).
Mirulinko - ty nas napinas ))) predem gratuluji k vítězství!))
A vic uz si nepamatuju ))). Vsem preji krasny den a pohodu s miminkama
Zavřioči+Em+Li 74118
26.4.2010 23:36:35
Janul promin promin, co nejdrive napravím a doplním do tabulky!

Gabi, ocicko des snad uz to konecne bude lepsi! Takové starosti! Chudinka Mája!

Clas, my máme 4600 g, malá je pekny burtik....ma nekdo víc? Doufám ze alespon Ondra se pochlapi!!
Janca I.,Anetka07/07 65480
26.4.2010 22:17:17
Fído, gratuluji k narození Vítečka ~g~~g~~g~~g~.

Donut, tobě gratuluju dodatečně k narozeninám, jak jste oslavili? My jsme ještě neslavili. Nějak nebyl čas, ale chystáme se na to.

Tak Miru, do pátku to musíš stihnout :-).

Gábi, je mi vás líto s tím očíčkem, nám se to zatím nevrátilo a vypadá to, že jsem se tomu snad vyhli. Jinak Ondra se dnes zase pokoušel otočit při pasení, je to docela sranda. A doufám, že se začíná lepšit ta laktace, myslím, že to určitě zvládnete.

Pett, máš můj obdiv. Vůbec si to nedovedu představit, ale určitě se to povede.

Frézii, Any nakonec taky stála rychle, vynechala lezení, rovnou se postavila, ale takhle mrňavá byla kliďas ~:-D.

A k rýmě, pokud jsou děti hodně zacpaný, vůbec bych se nebála dětského nasivinu pro kojence. Jak už jsem psala, Ondra chrčel v porodce, špatně se vyčistil po porodu a kapali mu nasivin už tam. Nakonec 3 den vykýchal zelený hustý sršně a byl klid. Nám ten Libenar pomáhal na zvlhčení sliznice.

A už nevím, co jsem chtěla, ale mějte se krásně. My lítáme po kroužkách, po venku, dnes jsem žehlila kopu prádla, no, prostě frmol :-)
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
26.4.2010 22:12:24
ahoj holkyyy,
tak ja tady jeste strasim~t~

to je tak super kdyz mam tady mamku...sice na net taky nemam moc casu ale stiham delat jine veci, zitra musim uklidit a pretridit botnik. davidek dnes hodne spinkal doufam v noci nebude zlobit :-)

tak hezkou noc vsem!!
papa~3~~h~
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 18468  [Dalších 17718 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.