| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 18468  [Dalších 17688 >>]
Tobianni 38942
26.4.2010 10:18:09
Ahoj holky,

tak mám zase trošku času. Už se docela stabilizujeme a tvoříme pevný režim, tak snad už opravdu zavítám častěji. i když, zase je venku hezky, tak budeme asi i víc procházkovat.

Dodatečně gratuluji Fidě k Vítkovi!!! Fido, pro příště - o víkendu se nerodí, já sem o víkendu moc nechodím a pak se to dovím pozdě ~t~
Ať jste oba zdraví!! ~;((

Donut, tobě taky dodatečně vše nej k narozeninám ~x~ .

Pett, já taky slyšela, že je lepší nosík vytírat než kapat. A prý je nejlepší slaná voda, protože ta sůl zabíjí ty breberky. Takže bych asi volila nějakou mořskou sůl a nebo třeba vincentku (ale u té nevím, jestli se může u tak malinkých skřítků).

Erufko nebo kdo se tady ptal na tu suchou pusinku - já mám bioKarité dětský balzám od Saloos. Naše malá se strašně loupala po porodu, fakt dost velké kousky kůže a obličejíček měla taky suchý. Nezabíral ani olejíček, tak jsem dala ten balzám a do dvou dnů bylo po všem.
Je to tento: http://www.apatykacb.cz/www-apatykacb-cz/eshop/5-1-Prirodni-kosmetika-drogerie/9-2-Saloos-Salus/5/710-Bio-Karite-Detsky-balzam-50ml
Zavřioči+Em+Li 74118
26.4.2010 10:03:55
Devcata, tabulka hotova, chybi je doplnit vitezku Mirulinku~j~

Pokud chcete nekdo nejake zmeny ddo tabulky, napiste mi to. Taky chybi fotecky miminek, tak pokud chcete, hodte do fotalba.
Zavřioči+Em+Li 74118
26.4.2010 9:58:50
Donutko, dodatecne gratulace!!!

Gabi, at vas moc netrapi a at je to uz konecne lepsi!

My odpol. kycle, tak jsem zvedava....

Jo, jeste dotazek, ten baby calm davate jak casto?

Vsem krasny slunecny tyden!
Renča, Alex a Dominik 46736
26.4.2010 9:40:01
Tak od nás taky gratulace Fidě k Vítečkovi!!!

Donut, a tobě gratulace k narozeninám!

Pett, to je mi líto, jaké máš problémy! Co se týče kojení a nemocnosti, tak Ali byl taky plně kojenej a stejně byl hodně nemocnej už od příchodu z porodnice. Pořád měl kašel nebo rýmu. Takže asi na tom moc pravdy není, pokud vůbec.
Donutka +3+// 77327
26.4.2010 8:48:11
díky všem za gratulace. už jsem se sem nedostala včera, blázinec teď pořád, jak se dělá venku a doma, a tak~;)

S rýmou mám následující zkušenosti - děti opravdu chrčí, i když rýmu nemají a mlíko jim občas jde z nosu, jak psala gabčica... Takže pro mě je rýma, když dítě kýchne a má nudli u nosu, nebo zelení "holubi" v nose, atd... To pak většinou i špatně saje. A k léčení se mi osvědčilo:našikmo podložku, aby hlava byla výš než tělo, zvlhčovat vzduch - mokrá plína přes postýlku, přes kočárek... Nos mi vždycky říkali vytírat, ne kapat a je celkem jedno čím (tedy co je určené pro kojence) a odsávat před kojením~d~ teď je blbé období, hodně pylu, sucho a to dráždí...

pett, jestli tě to kojení stresuje, tak se na vy... zvládat se třema dětma je něco jiného než když máš jen jedno a spoustu času (- omlouvám se všem, co mají jen jedno dítě a hodně je to zaměstnává. je to tak, mě první taky naprosto zaměstanlo...(švagrová má nekojené dítě a je celkem zdravé~;) Hlavně, abyste byli v pohodě~;((
Poly+Eli+Juli 44312
26.4.2010 7:36:44
Obr gratulace Fidě k Vítečkovi,bobek malej~s~~x~.A Donut tobě taky Happy Birthday~x~.
Gabcica 22308
26.4.2010 6:18:14
Dobré ráno!

Obrovská gratulace Fidě k Vítečkovi~x~~x~~x~! Ať se Vám rodinko daří!!!! Koukám, má předpověď se vyplnila..........tak a tento týden Miru.

Pett, hodně malou odsávej, Libenar je dobrý, Sterimar též, kdyby byla opravdu dost "ucpaná", tak bych jí dala Nasivin pro kojence...........vysloveně na nějakou dobu sníží otok a zprůchodní jí nosánek..........kvůli tomu kojení.

Donut, dodatečně vše nejlepší k narozkám~x~~x~~x~!!!

Ad protilátky a chřipka-viróza.........myslím, že tady moc protilátky roli nehrajou.........

Zavřiočko, někdy je rýma způsobená podražděním sliznice u ublinkávání.........tudíž dítě chrčí jako u rýmy, ale saje normálně. Bohužel to moc ovlivnit nejde, dokud jim pořádně nefunguje svěrač v žaludku a jídlo se nevrací........neublinkává Li? Někdy se dokonce stane, že dítě když ublinkne, tak mu to jde nosánkem.............neříkám, že je to Váš případ.

Hezký den všem..........jdu malou probudit, nakrmit a jedem na oční.........držte nám palce!!!
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
26.4.2010 0:29:02
Arijko, no neboj, že bych to tak neudělala kdyby mliko nebylo, ale ono je a celkem dost, prsa se nalévají hodně. To samozřejmě bolí a navíc mám pech, že jakmile to tam nechám a neodstříkám, tak okamžitě letí teplota nahoru. Takže ono v mém případě přestat kojit není jen tak. Kluka jsem přestala kojit někdy říjen listopad a pak ještě na jaře v pohodě mlíko bylo a to jsem ani nepila žádný kojící čaje nic takovýho, jen jsem každý večer odstříkala do úlevy cca 20 ml. Na zástavu laktace jsem nic nechtěla, protože jsme chtěli mimčo a tudíž jsem do sebe nechtěla cpát žádný driáky.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
25.4.2010 22:58:34
donutko, tak docitavam a vse nejlepsi k narozeninam~x~~:-D
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
25.4.2010 22:45:59
mirulinko, neplakej, uz to nebude dlouho trvat, neboj!! ale to vis ted jses tady sama benjaminek tak to budeme bdit kdy to na tebe prijde ~;) a drzet pesti~;((

pett, hele depkou si nepomuzes. add kojeni, kdyz te to tak stresuje tak se na to vykasli, prosim te budes podrazdena nervna a t taky neprida a hlavne neodpocinuta... ted je v umelych mlekach taky hodne vitamnu tak to neres, proste nektere zenske nemaji to stesti kojit bez problemu. tak se nestresuj a uvolni, a rekni si ze horsi uz to bejt nemuze a mozna prave pak se to upravi...to jses jeste sikula ze se takhle snazis ja uz bych to vzdala,...no a kdyz se vrhnes na umele tak si myslim ze v pohode. i tve zdravi psychicke i fyzicke je dulezite!!!

na rymu mi dr. doporucila jen odsavat a pripadne morskou vodu strikat. ja se ptala dr. preventivne co kdyby... tak se drz holka~R^~;)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 18468  [Dalších 17688 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.