| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 18468  [Dalších 17678 >>]
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
25.4.2010 22:35:06
jejeeeejeje~z~~g~~R^
fido gratuluju!!! klucina jeden malej , konecne je tady, vid??~x~~b~~R^~g~~g~ zdravicko, štesticko tobe i vitkovi!!
Zavřioči+Em+Li 74118
25.4.2010 22:14:49
Jo a k tem protilátkám: na laktacnim kurzu nám rikali, ze to muze trvat i delsi dobu nez tvoje telo pres bradavku prijme signál, ze ma vytvorit protilátky a preda je miminku...takze to chce vydrzet...
Zavřioči+Em+Li 74118
25.4.2010 22:10:54
Pett, chudaku!
Kojení udajne smysl ma, ale u Em jsem o tom dost pochybovala, mela uz 2x zanet průdušek a Atb....my jsme generace co vyrostla na sunaru, o kojení se mi tak akorát mohlo zdát a nemocná jsem byla minimalne, zadne alergie nic....takze nevím. Prijde mi to, ze se kojení v dnesni dobe dost precenuje a maminky jsou zbytecne pod tlakem kojit kojit a kojit....

Li ma taky rýmu, ma ji uz pres týden, mm byl nemocny, od nej to chytla Em a od ní rýmu Li. Ten Libenar dávám pred kojením kapku do kazde dírky, je to ale takové symbolické, nemám moc pocit, ze by se to zlepšilo....pres den se to dá, ale v noci pri kojení malá chrci....tak alespon odtahuju prso od nosu aby mohla dýchat....jinak totiz se neustále pouští a nádechuje se pusou....
Nevím co poradit, dr mi taky doporučila jen ten Libenar...tak uvidím...
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
25.4.2010 21:48:17
Donut, takdy blahopřeji k narozkám.

Holky, mám depku, naše mimi má rýmu :-(( v tomhle ohledu jsou ty starší děti pro zlost, Tereze pořád říkám, ať k malý neleze, cpe jí čumák přímo pod nos, prská na ní, děs. O mm ani nemluvím ~q~ krmí ji a smrká a kejchá jí nad flaškou, prostě na zabití. Ale copak si tu ze mě někdo něco dělá ??? tak leda prdel ~n~ Jako bych toho neměla už tak málo, tak to jsem zvědavá, jak budeme praktikovat sosání teď, když už tak to stojí za h.... tak teď s rýmou to můžu tuplem zabalit :-((( Padla na mě depka, že k čemu je to trápení dobrý, když jí ani od rýmy neuchráním. Já rýmu nemám, kašel taky ne, sakra jakto že ode mě nemá teda protilátky, proč to hned chytla ??? A když to tak vezmu jak se říká, že kojený děti jsou méně nemocný a netrpí na záněty středního ucha, no tak děti byly kojený dlouho a přesto chytnou každou virozu, která kolem proletí :-(( a zánět středního ucha už jsme taky stihly :-((((( navíc mi teď přijde, že Robinek i špatně slyší ~n~~n~~n~ na všechno se 3x zeptá co říkáme, vůbec nereaguje, když na něho mluvíme, no asi budeme muset k Dr. Tak mi teda řekněte, k čemu je to kojení vlastně dobrý ??? Akorát se stresuju, jestli něco vypila a kolik, kolik mám dokrmit, jestli vůbec přibírá, pak zas jestli mám dostatečně odstříkáno abych měla čím dokrmovat, jestli mám dostatečně odstříkáno, aby nebyl problém s prsama atd atd atd ~n~ NO prostě krize jako prase ~n~~n~
mimochodem máte někdo nějakou zkušenost s těma novorozeneckýma kapičkama LIBENAR na rýmu ?? měla jsem vzoreček v kufříku z porodky, ale vůbec netuším zda to má nějaký smysl, nějak s těma kapkama nemám dobrý zkušenosti, s žádnýma a u žádnýho dítěte, mám pocit, že nám prostě kapky nezabírají ani na rýmu ani na kašel ~d~
Mirulinka 32529
25.4.2010 21:29:55
jaka je odmena za to posledni misto? at me to moc nemrzi, ze tady budu jeste tvrdnout sama kdovijak dlouho?~n~
Mirulinka 32529
25.4.2010 21:29:03
jeee, tak uz jsem jedina osamela duse, FIde moc gratuluji, at se ma maly k svetu ~R^~;((~x~

A i tobe Donutko vse nej k narozeninam ~x~
mambo 100493
25.4.2010 20:07:56
Donutko - pripojuji se ke gratulaci ~x~
Zavřioči+Em+Li 74118
25.4.2010 20:02:56
Erufko, na středně suchou az extrémně vzrušenou kůži pomáhá emulze Excipial U Lipolotio. Koupíš v lékárně. Používala jsem u Em od narození, byla přenošená a hodne se loupala....
Zavřioči+Em+Li 74118
25.4.2010 19:59:00
~x~~x~Gratulace mamince Fide k Vítkovi!!!
clasofkama 32534
25.4.2010 19:58:15
dONUT tak tobe taky vsechno nejlepsiiiiii~;((~;((~x~~x~~x~
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 18468  [Dalších 17678 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.