Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
25.4.2010 22:35:06
jejeeeejeje
![]() ![]() ![]() fido gratuluju!!! klucina jeden malej , konecne je tady, vid?? ![]() ![]() ![]() ![]() zdravicko, štesticko tobe i vitkovi!! |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
25.4.2010 22:14:49
Jo a k tem protilátkám: na laktacnim kurzu nám rikali, ze to muze trvat i delsi dobu nez tvoje telo pres bradavku prijme signál, ze ma vytvorit protilátky a preda je miminku...takze to chce vydrzet...
|
|
|
25.4.2010 22:10:54
Pett, chudaku!
Kojení udajne smysl ma, ale u Em jsem o tom dost pochybovala, mela uz 2x zanet průdušek a Atb....my jsme generace co vyrostla na sunaru, o kojení se mi tak akorát mohlo zdát a nemocná jsem byla minimalne, zadne alergie nic....takze nevím. Prijde mi to, ze se kojení v dnesni dobe dost precenuje a maminky jsou zbytecne pod tlakem kojit kojit a kojit.... Li ma taky rýmu, ma ji uz pres týden, mm byl nemocny, od nej to chytla Em a od ní rýmu Li. Ten Libenar dávám pred kojením kapku do kazde dírky, je to ale takové symbolické, nemám moc pocit, ze by se to zlepšilo....pres den se to dá, ale v noci pri kojení malá chrci....tak alespon odtahuju prso od nosu aby mohla dýchat....jinak totiz se neustále pouští a nádechuje se pusou.... Nevím co poradit, dr mi taky doporučila jen ten Libenar...tak uvidím... |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
25.4.2010 21:48:17
Donut, takdy blahopřeji k narozkám.
Holky, mám depku, naše mimi má rýmu :-(( v tomhle ohledu jsou ty starší děti pro zlost, Tereze pořád říkám, ať k malý neleze, cpe jí čumák přímo pod nos, prská na ní, děs. O mm ani nemluvím krmí ji a smrká a kejchá jí nad flaškou, prostě na zabití. Ale copak si tu ze mě někdo něco dělá ??? tak leda prdel Jako bych toho neměla už tak málo, tak to jsem zvědavá, jak budeme praktikovat sosání teď, když už tak to stojí za h.... tak teď s rýmou to můžu tuplem zabalit :-((( Padla na mě depka, že k čemu je to trápení dobrý, když jí ani od rýmy neuchráním. Já rýmu nemám, kašel taky ne, sakra jakto že ode mě nemá teda protilátky, proč to hned chytla ??? A když to tak vezmu jak se říká, že kojený děti jsou méně nemocný a netrpí na záněty středního ucha, no tak děti byly kojený dlouho a přesto chytnou každou virozu, která kolem proletí :-(( a zánět středního ucha už jsme taky stihly :-((((( navíc mi teď přijde, že Robinek i špatně slyší ![]() ![]() na všechno se 3x zeptá co říkáme, vůbec nereaguje, když na něho mluvíme, no asi budeme muset k Dr. Tak mi teda řekněte, k čemu je to kojení vlastně dobrý ??? Akorát se stresuju, jestli něco vypila a kolik, kolik mám dokrmit, jestli vůbec přibírá, pak zas jestli mám dostatečně odstříkáno abych měla čím dokrmovat, jestli mám dostatečně odstříkáno, aby nebyl problém s prsama atd atd atd NO prostě krize jako prase ![]() ![]() mimochodem máte někdo nějakou zkušenost s těma novorozeneckýma kapičkama LIBENAR na rýmu ?? měla jsem vzoreček v kufříku z porodky, ale vůbec netuším zda to má nějaký smysl, nějak s těma kapkama nemám dobrý zkušenosti, s žádnýma a u žádnýho dítěte, mám pocit, že nám prostě kapky nezabírají ani na rýmu ani na kašel ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
25.4.2010 21:29:55
jaka je odmena za to posledni misto? at me to moc nemrzi, ze tady budu jeste tvrdnout sama kdovijak dlouho?
![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
25.4.2010 21:29:03
jeee, tak uz jsem jedina osamela duse, FIde moc gratuluji, at se ma maly k svetu
![]() ![]() ![]() A i tobe Donutko vse nej k narozeninam |
| mambo | 100493 |
|
|
25.4.2010 20:07:56
Donutko - pripojuji se ke gratulaci
![]() |
|
|
25.4.2010 20:02:56
Erufko, na středně suchou az extrémně vzrušenou kůži pomáhá emulze Excipial U Lipolotio. Koupíš v lékárně. Používala jsem u Em od narození, byla přenošená a hodne se loupala....
|
|
|
25.4.2010 19:59:00
![]() Gratulace mamince Fide k Vítkovi!!! |
| clasofkama | 32534 |
|
|
25.4.2010 19:58:15
dONUT tak tobe taky vsechno nejlepsiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.