| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 18468  [Dalších 17528 >>]
Mirulinka 32529
21.4.2010 17:18:04
Polynko ja jsem neposilala rodny list, ani jeho kopii, jen jsem na mail babybonus@dm-drogeriemarkt.cz napsala jmeno ditete, datum a misto narozeni.
Poly+Eli+Juli 44312
21.4.2010 17:14:40
Holky co jste se registrovaly na dm,posílaly jste kopii rodného listu?
Mirulinka 32529
21.4.2010 16:49:26
Ahojky, co Janula, jeste se nehlasila?

U me nic noveho, cekam na termin nebo na kveten :-)
Donutka +3+// 77327
21.4.2010 14:55:02
ahojky, s tím kojením je to teda síla, ale 3. a 6. týden mají děti růstový spurt a zvýšenou spotřebu, tak třeba se vás to týká... u nás je to náročné večer, dohání celý den, protože venku spí 4-5 hodin a já ji tam s radostí nechám spát i 2x denně.~j~ pak večer se nemůže nabažit... + k tomu občas prdy a už to jede~t~
Zavřioči+Em+Li 74118
21.4.2010 14:25:28
Luci, tak se zeptej, jake mel to apgar skore. To ti snad reknou ne??? Ja vim, ze Ema mela 9/10/10 a Linda 9/9/10...takze asi v pohode...ale ty doktory nechapu. U Emci mi zapomneli rict, ze ma zlomenou klicni kost, ja ji dva dny oblikala a tahala za rucicku....pak mne doktor, co mne rodil, potkal na chodbe a pta se mne: co ta klicni kost???? a ja jako co??? no, tak jsem se dozvedela, ze ji ma zlomenou...byla jsem pekne nastvana a taky jsem jim to rekla, ze mne o tom neinformovali....desne se vsichni divili, jak se to mohlo stat... byla jsem z toho taky spatna, pritom to ma hodne deti, ze pri porodu se jim zlomi...~o~~o~~o~
Zavřioči+Em+Li 74118
21.4.2010 14:22:45
Renco, gratulace k pribirani!

Holky, to kojo je ze zacatku des, ze? Ja v noci kojila taky jedno, druhy, prvni...kazde dve hodiny....smarja, porad sosala a sosala, ja jsem uz byla zoufala a po kazdem sosani se vykakala...takze jeste pokazde prebalit, rano jsem byla jak mura....

Jak kdybych celou noc nedelala nic jineho.... asi budu muset znovu dat ta homeopatika nebo to gravimilk, uz asi vim, jak se citi vydojena dojnice....~y~~y~ hlavne ty bradavky, au au...

Renča, Alex a Dominik 46736
21.4.2010 13:30:17
Holky, tak jsme doma z poradny. Malej má 3,90 a 54 cm. Při propuštění z porodnice měl 3,57 a 52cm. Tak přibírá docela hezky. No, ale doktorce se pořád nelíbí žloutenka, tak nabrala krev a mám jí dneska ve 4 zavolat na výsledky. Ach jo! Tak snad nás nepošle do nemocnice!

Arijko, tak to je super, že se to na pojišťovně vysvětlilo!

Luci, já nechápu, že tě doktorka takhle stresuje! U nás ani děti, co při porodu musí křísit, tak do rizikové poradny nechodí!

Clas, já taky celkem jím vše, až na luštěniny, zelí, cibuli, citrusy a minerálky. Ani mi nepřijde, že se nějak omezuju. Uvidíme, jak to s malým bude dál ohledně prdíků.

Donutka +3+// 77327
21.4.2010 13:14:48
Renčo, já ty kapky dávám (5 kapek před kojení 1x denně) a nekombinuju... Ale ta kombinace se sab simplex nebo baby calm má svou logiku. Já k tomu piju fenykl s anýzem, tak 05l denně. čaje mě nebaví kupovat, lékárna je skoro 2 km~t~ fenykl s anýzem mají i v sámošce..

Luci, ta doktorka je teda~o~ Asi Tomíka jen budou víc sledovat, jako třeba nedonošeňátka. Aby se příp. začalo včas cvičit, kdyby se třeba opožďoval ve vývoji, a tak. Určitě to bude OK.~;((

Jančo, to jste to dobře zvládli~R^
Janca I.,Anetka07/07 65480
21.4.2010 12:56:43
Ahojky,

tak se hlásíme, že jsme vše zvládli :-). Na cvičení sice Ondrula plakal, ale když jsem ho držela, tak byl spokojený mimi. Ze začátku spal, to jsem cvičily s Anetkou na velkých míčích a pak většinou děti cvičí s nějakým nářadím a to zvládá sama. Tak snad to půjde takhle i do konce roku a od září bych jí chtěla místo cvičení a zpívání dát aspoň na 2 dny do soukr. školky, když s náma státní zatím vypekla.

Jaňule, přeji rychlý porod.

Luci, až tě budou propouštět, tak na zprávě Apgar skore uvidíš. Dle toho se zařiď. Nicméně, stresovat tě neměla, měla vše vysvětlit. Ale zase nemůžou nic podcenit. A riziková poradna není nic strašného, lepší mít mimčo pod kontrolou. Ale myslet pozitivně :-). Tomášek bude určitě v pohodě.

A zubaře jsem před porodem nestihla, ale budu se muset objednat. Zub je na teplé stále citlivý, ikdyž to není nic hrozného, ale přeci jen, aby se to někam nerozjelo. Jen budu muset vymyslet, jak to udělat s Any. Stačí, že budu muset mít Ondráše s sebou.

Tak se mějte, opět mi to tu spí, tak jdu spočinout :-)

mambo 100493
21.4.2010 12:48:33
Lucinko - myslim na tebe a drzim palce at je vse ok.~6~ Verim, ze bude a souhlasim s Fidou, ze doktorka je koza (i kdyz ja bych trochu pritvrdila)))
Clas - ja moc nedodrzuji co jist a nejist... vyjma teda jahod, citrusu a lustenin samozrejme. Jinak jim snad vse ))))
Arijko - to je dobre, ze se to na ty pojistovne vysvetlilo - takhle stresovat lidi... by zaslouzili. Byla jsem u zubare vcera, ale takove peklo jsem teda nazazila. At je brzy lepe.
Polynko - Julie je nadherna ~6~
Gabcico - se asi pridam a pujdu s vami do mcd ))) mam silenou chut na zmrzku!~w~
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 18468  [Dalších 17528 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.