| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
12.9.2013 21:13:09
To mas dobry, Vera se po klukach sape, ze jim chce dat pusu a ti s desem v ocich prchaji.Nevim po kom to ma
Ja milovala od skolky po zakladku jednoho kluka.Tuhle jsme se videli na srazu a ja mu rikam.... tak jsem te konecne uhnala A on rika.... kdyz ty jsi byla takova velka(183cm), jsem se te bal .Tak asi vim po kom to Vera ma, tu urputnost.. hehe. |
| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
12.9.2013 15:54:33
Ahoj,no zatim dobrý
V práci jsem byla jen v pondělí a od úterka jsem jezdila do Prahy na školení.První část školení mám za sebou a zítra konečně volno Už se na to těším ![]() Jinak zatím dobrý,zatím to pobírám ![]() Kryštůfek už má ve škole prý holku Jmenuje se Káťa,celýho ho opusinkovala a prý se ho pořád ptá,jestli jí miluje Tak on jí přesvědčuje,že ji miluje.Správnej chlap,už to pochopil ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
12.9.2013 9:43:52
Teri, tak jak v práci?
|
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
7.9.2013 12:52:17
Je mi lito, ze vam deti marodi.Starsi chodi uz dlouho do skolky, mam ji pet minut od baraku v tom nasem umelem svete.Jsem tu sedm let, pracovala jsem tu dva a byl to zahul.Velka cast arabu se chova jako male deti.Cim vzdelanensi a s vetsim rozhledem, tim lepsi.Potkala jsem tu ale spoustu moc zajimavych lidi.
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
7.9.2013 9:44:06
tak ještěže tak
![]() my se chystáme pro změnu na svatbu..no moc se mi nechce ![]() |
|
|
7.9.2013 8:54:03
No později nastoupit nemůžu,protože v pondělí musím mít školení na pobočce a v úterý-čtvrtek v Praze,které neovlivním,protože je vypsané pro všechny pobočky z republiky.Ale Ondra má dovolenou,tak přinejhorším mě tu vystřídá :)
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
7.9.2013 7:21:54
Vendy, jsem se chtěla zeptat, starší dcerka chodí do školky? A celkově, jak jsi si zvykla na jiné prostředí a jinou mentalitu? Myslím že většina má tyto země zaškatulkované, chtělo by to nějakou osvětu že lidi tam nejsou jen zlí.
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
7.9.2013 7:20:46
Teri, chudák malá, psala ale Zuzka na fb že malý Honzík měl taky laryngitidu, nám se to naštěstí vyhnulo a vyhýbá, ale je to spíš tím že kluci berou léky na astma..taky nemusíme mít vše...
Držím pěsti at vás v neděli pustí, no přinejhorším nastoupíš později..vše je na domluvě a je to lidech...i když je mi jasné že je to nepříjemné... Opatrujte se a pak dej vědět jak to s váma vypadá. |
|
|
7.9.2013 7:11:06
Ahoj,
včera jsme měli doma krušnou noc.Emma přišla ze školky s pořádnou rýmou.Večer usnula prakticky okamžitě,což už bylo divný.No a když jsem si šla v jedenáct lehnout,tak za mnou přiběhla s šíleným štěkavým kašlem.No hned jsem jí popadla a jely jsme na pohotovost a oni si nás tu nechali rovnou s laryngitidou.V neděli by nás měli pustit,když bide dnešní noc klidná.To mám super poslední dny volna co? |
|
|
6.9.2013 20:35:44
Lendul,děkuju moc
![]() Snad se bude dařit ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.