| ..maya.. | 86852 |
|
|
6.9.2013 9:06:02
Teri, to je super
![]() ![]() na lidi se vykašli, dneska to oprvadu jinak nejde...já jsem nastupovala do tesca taky v době kdy tam šéfovala moje mamka, hodně lidí mi to obilo o hlavu, ale pro mě to byl mnohem větší závazek, taky jsme spolu nebyly, málokdy jsme se potkaly na jídle.. Tak v pondělí vykroč pravou a hodně štěstí ![]() ![]() a o dítka se neboj, ony to zvládnou![]() |
| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
5.9.2013 18:10:16
Ahoj,tak v pondělí nastupuju konečně do práce
Sehnala jsem (sice trochu z protekce) místo v kanceláři,kde dělá moje mamka.Ve firmě dělá i můj Ondra,ale vůbec se nepotkáme.Budu k němu na opačné směně.Takže hlídání dětí i v době nemoci je zařízené,ale my dva se uvidíme jen po večerech.Nějak to vydržíme.Sice buduchvilku poslouchat od kolegů řečičky o protekci,ale alespoň někde začnu.Jinak to nejde ![]() Kryštof ve škole zatím dobrý.Už dostávají i úkoly.Od zítra začne chodit do družiny a na obědy. Dneska s ním byl Ondra u zubaře.Udělal se mu chudáčkovi váček a trhala mu hned dvě stoličky.On už si se zuby za poslední půlrok vytrpěl víc než já za 5 let.Třeba váček jsem nikdy neměla.Včera večer mi to ukázal a dneska už mu z toho tekl hnis ![]() Navíc na něj hned zubařka vybafla,že už je prvňák a že už bude sedět v křesle sám.Prý řval jak tur.No já bych asi taky řvala,jak mi ho bylo líto.Zubaře nesnáším ![]() |
|
|
31.8.2013 22:16:23
No jo škola,školka
Kryštof se do školy těší a zároveň bojí.Poslední den ve školce v pátek málem obrečel,když se s ním paní učitelky loučily a brali jsme domů hrneček a bačkůrky.Bylo mu to strašně líto a prý se mu bude stýskat ![]() ![]() A Emča si to vyzkoušela a těší se strašně moc.Už dostala svou značku,tak jsme tam přestěhovaly bačkůrky a donesla si svůj hrneček,protože z Kryštůfka hrnečku odmítala pít.Potvůrka ![]() Kryštof se těšil,jak jí ve školce všechno ukáže a jako velký brácha jí tam provede a ona na něj házela bobek a nechtěla si s ním hrát.On jí i natrhal kytku a chtěl jí ji dát a ta potvůrka nechtěla.Tak jsem ho tam našla ubrečenýho.Až mi ho bylo líto,bobka malýho ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
31.8.2013 19:18:14
díky holky..u mě moc čerstvé...
já měla dědu moc ráda, první vnučka, léto co léto s prarodiči na dovči, na chalupě, pod stanem...achjo...nikdy na mě nezvýšil hlas...nestihla jsem se ani v nemocnici rozloučit :-(....no, obratme list od zítřka dovolená, hurá...a škola začíná..školka..jak se těší prdolky a naši školáci? |
|
|
31.8.2013 8:13:07
Lendul,s dědou je mi to líto, upřímnou soustrast
![]() |
|
|
31.8.2013 8:12:09
Mně jedna babička umřela,když mi byl rok,druhá umřela den po mých druhých narozeninách,takže jsem je nepoznala.Ale prý byly skvělé obě
A jeden děda o mě nikdy nejevil zájem a druhý teda umřel když jsem čekala Kryštůfka.Byl to starý mrzout,ale byl to můj jediný prarodič,kterého jsem měla ![]() Teď si ty prarodiče nahrazuju těmi manželovými ![]() Já bych doma nikdy nerodila (teda pokud by mě nepřepadl překotný porod),ale respektuju to,že někdo jiný to může mít opačně. |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
30.8.2013 20:54:29
To je mi líto s dědečkem:-(Taky jsem mela svoje prarodiče moc rada, ale už je to bohužel hrozne dlouho, co jsem o všechny přišla:-( Jinak po te co jsem mela šílené poslední tehu, tak myslím, ze dulezite je miminko zdravé a v termínu, ať doma nebo v nemocnici.Uz me to tak netankuje
![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
30.8.2013 19:37:29
jj jasně, já vím že ty jsi ze zdravotnictví, tak máš na to svůj názor...já rozhodnutí respektuji i když je jasné že zvrtnout se může cokoliv kdykoliv...
moc nestíhám psát, chodím do práce, chystám kluky do školy, školky a 18.srpna nám umřel dědeček, tak jsem ještě pořád taková vedle sebe... ![]() |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
29.8.2013 21:09:52
Moc se nehadam, ale kdyz jo, tak to stoj za to, haha
Je jen par temat, co me rozcilily, vetsinou je to u porodu doma![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
29.8.2013 21:03:57
Jj jasně..nemely jsme spolu žádný spor..;)
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.