| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
29.8.2013 20:29:58
Lendul, doufam, ze v dobrem si me pamatujes
![]() |
|
|
29.8.2013 20:28:12
To mas pravdu a moc jsme se toho neucili jako oni ted
Nejake hrani uvnitr a venku, telka a povinne spani po o.A nuceni do jidla, ja si pamatuju caj s mlikem, kakao se skraloupem a nejaka polevka s mlikem:-(Jo a furt chlaba s ruznyma tvarohovyma pomazankama.Ja spis myslim, ze nektere ucitelky na skole za komancu staly za to. |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
29.8.2013 18:54:06
ahojky,
Vendy, já si tě pamatuju z diskuzí... ![]() A už je to tady zase..školní rok se blíží..tak si hezky užívejte posledních pár dní protože pak to vypukne ![]() |
| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
29.8.2013 17:09:00
Dneska už jsou školky vůbec jiné než tenkrát.My mívali ve školce příšernou učitelku.Mýho bratránka mlátila mokrým hadrem přes pusu,když nechtěl jíst.Zavírala děti do sklepa a já se kvůli ní dodnes bojím zubaře.Mám hrůzu z toho,když mi někdo sahá do pusy.Když se mi kýval první zub,tak jsem si toho všimla ve školce u jídla a řekla to nahlas.Ona mě čapla,odtáhla do umývárny a ten zub násilím vyrvala.Pamatuju si co ze mě teklo krve a pak mě poslala dojíst oběd
![]() Můj manžel se zase jednou ve školce pozvracel do krupicový kaše a učitelky ho to prý donutily sníst.Tchýně mi vyprávěla,jak z toho skončil až u psychologa a dodnes se na krupicovou kaši nemůže ani podívat ![]() To už by si dneska nemohly dovolit. |
|
|
29.8.2013 12:05:09
No ja jsem tam s ni chodila od narozeni, aby mi den lepe utekl.Neni tady extremni vyziti.Tak tam vsechny znala a ja znala ucitelky.A je tady skolka jen od deviti do jedne.Ona to tam miluje, ma rada deti a nebrecela.Ja co se vybavuju, tak jsem skolku nenavidela a furt tam brecela, vecne nejake problemy, ze jsem nechala pustenou vodu a tak, haha
![]() |
|
|
29.8.2013 9:16:51
Vendy,to nevadí,že se neznáme.Tak se poznáme
U nás to ani nejde,dát je brzy do školky.Jesle tu nikde nejsou a školky jsou plný.Když šel starší Kryštof do školky,tak se v pohodě dostal ještě před třetím rokem,ale směl chodit jen na 5 dnů v měsíci. Já byla akorát těhotná s Emičkou a musela jsem do nemocnice.A on ty změny strašně těžce nesl.Najednou byl bez maminky a ještě ve školce.Tak jsme ho nechali do třech let doma a šel až potom.A i tak si na školku zvykal půl roku,pořád brečel. Emma se hned od třech let kvůli místu nedostala,ale teď od září se nám to povedlo a naštěstí je tam zatím spokojená Teď si ještě najít nějakou tu práci ![]() Já si teď užívám i ty dvě hodiny,co jsem tu sama No užívám,spíš uklízím,protože mám akorát MS a to bych pořád uklízela ![]() ![]() |
|
|
28.8.2013 21:35:29
Jinak vasi triletaci se skolkou ted zacinaji nebo jak je to u nas?Co jsem trochu pochytila, tak vetsina z vas ma dve a vice kousku?
Skoda, ze mi hodne uniklo a nic o vas nevim, snad to dohonim![]() |
|
|
28.8.2013 21:27:09
Ahoj, ja jsem asi matka ras, ale Veruska chodila do skolky uz od roka a pul a nikdy nebyly problemy, ja tam drive pracovala, tak asi proto
Ziju v Arabii a mala chodi do skolky v compoundu, to je takova vesnicka oddelena ostrahou, takove vakuum Je dobre mit rano oddech od vetsi a muzu se venovat male, ktera byla silne nedonosena, tak je s ni dost prace a starosti.Obavy ze skolky chapu, nikdo jste nemel problem, aby deti vzali?Prej je to desny.Jinak sorry, ze tak vpadam, Ono neni lehke se pridat, kdyz uz se znate dlouho![]() |
|
|
28.8.2013 17:57:29
No mně nejdřív ředitelka říkala,že to je dobrý nápad,že je škoda,že mě to nenapadlo dřív a mohla být přijatá už od toho srpna a ten týden už chodit na celé dopoledne.Pak zkoušela vymyslet nějaký dodatek k tomu rozhodnutí o přijetí a nakonec řekla,ať jí tedy vodím v půl desáté po svačině a v půl dvanácté před obědem si jí zase vyzvedávám.Je to trošku pakárna,protože jsem teď ve školce pořád
![]() Ráno po půl osmé odvést Kryštofa,v půl desáté Emmu,v půl dvanácté vyzvednout Emmu a ve dvanáct Kryštofa.Ještě,že bydlíme tak blízko školky a že je to jen tenhle týden ![]() |
| cervicek3888+3holky | 99809 |
|
|
28.8.2013 16:53:55
U nás je školka sice taky otevřená, ale když sem se ptala v červnu ředitelky jestli bych mohla koncem srpna dovést na chvilku holky, tak to odmítla, že když jsou přijaté až od září, tak tam dřív nemůžou
ale spíš mi to přijde, že přeci se nebudou starat o víc dětí než je nutné navíc tak malých, potom od pondělku nastupují rovnou na celý den, tak uvidíme, zatím se těší ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.