| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 62710  [Dalších 62560 >>]
Vendy a dve holky 109075
29.8.2013 20:29:58
Lendul, doufam, ze v dobrem si me pamatujes:-)
Vendy a dve holky 109075
29.8.2013 20:28:12
To mas pravdu a moc jsme se toho neucili jako oni ted:-)Nejake hrani uvnitr a venku, telka a povinne spani po o.A nuceni do jidla, ja si pamatuju caj s mlikem, kakao se skraloupem a nejaka polevka s mlikem:-(Jo a furt chlaba s ruznyma tvarohovyma pomazankama.Ja spis myslim, ze nektere ucitelky na skole za komancu staly za to.
..maya.. 86852
29.8.2013 18:54:06
ahojky,

Vendy, já si tě pamatuju z diskuzí...:-)

A už je to tady zase..školní rok se blíží..tak si hezky užívejte posledních pár dní protože pak to vypukne~:-D
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
29.8.2013 17:09:00
Dneska už jsou školky vůbec jiné než tenkrát.My mívali ve školce příšernou učitelku.Mýho bratránka mlátila mokrým hadrem přes pusu,když nechtěl jíst.Zavírala děti do sklepa a já se kvůli ní dodnes bojím zubaře.Mám hrůzu z toho,když mi někdo sahá do pusy.Když se mi kýval první zub,tak jsem si toho všimla ve školce u jídla a řekla to nahlas.Ona mě čapla,odtáhla do umývárny a ten zub násilím vyrvala.Pamatuju si co ze mě teklo krve a pak mě poslala dojíst oběd ~a~
Můj manžel se zase jednou ve školce pozvracel do krupicový kaše a učitelky ho to prý donutily sníst.Tchýně mi vyprávěla,jak z toho skončil až u psychologa a dodnes se na krupicovou kaši nemůže ani podívat ~a~
To už by si dneska nemohly dovolit.
Vendy a dve holky 109075
29.8.2013 12:05:09
No ja jsem tam s ni chodila od narozeni, aby mi den lepe utekl.Neni tady extremni vyziti.Tak tam vsechny znala a ja znala ucitelky.A je tady skolka jen od deviti do jedne.Ona to tam miluje, ma rada deti a nebrecela.Ja co se vybavuju, tak jsem skolku nenavidela a furt tam brecela, vecne nejake problemy, ze jsem nechala pustenou vodu a tak, haha:-)
29.8.2013 9:16:51
Vendy,to nevadí,že se neznáme.Tak se poznáme ~;)

U nás to ani nejde,dát je brzy do školky.Jesle tu nikde nejsou a školky jsou plný.Když šel starší Kryštof do školky,tak se v pohodě dostal ještě před třetím rokem,ale směl chodit jen na 5 dnů v měsíci.
Já byla akorát těhotná s Emičkou a musela jsem do nemocnice.A on ty změny strašně těžce nesl.Najednou byl bez maminky a ještě ve školce.Tak jsme ho nechali do třech let doma a šel až potom.A i tak si na školku zvykal půl roku,pořád brečel.
Emma se hned od třech let kvůli místu nedostala,ale teď od září se nám to povedlo a naštěstí je tam zatím spokojená :-) Teď si ještě najít nějakou tu práci :-)

Já si teď užívám i ty dvě hodiny,co jsem tu sama :-) No užívám,spíš uklízím,protože mám akorát MS a to bych pořád uklízela ~8~~t~
Vendy a dve holky 109075
28.8.2013 21:35:29
Jinak vasi triletaci se skolkou ted zacinaji nebo jak je to u nas?Co jsem trochu pochytila, tak vetsina z vas ma dve a vice kousku?:-)Skoda, ze mi hodne uniklo a nic o vas nevim, snad to dohonim:-)
Vendy a dve holky 109075
28.8.2013 21:27:09
Ahoj, ja jsem asi matka ras, ale Veruska chodila do skolky uz od roka a pul a nikdy nebyly problemy, ja tam drive pracovala, tak asi proto:-)Ziju v Arabii a mala chodi do skolky v compoundu, to je takova vesnicka oddelena ostrahou, takove vakuum:-)Je dobre mit rano oddech od vetsi a muzu se venovat male, ktera byla silne nedonosena, tak je s ni dost prace a starosti.Obavy ze skolky chapu, nikdo jste nemel problem, aby deti vzali?Prej je to desny.Jinak sorry, ze tak vpadam, Ono neni lehke se pridat, kdyz uz se znate dlouho:-)
28.8.2013 17:57:29
No mně nejdřív ředitelka říkala,že to je dobrý nápad,že je škoda,že mě to nenapadlo dřív a mohla být přijatá už od toho srpna a ten týden už chodit na celé dopoledne.Pak zkoušela vymyslet nějaký dodatek k tomu rozhodnutí o přijetí a nakonec řekla,ať jí tedy vodím v půl desáté po svačině a v půl dvanácté před obědem si jí zase vyzvedávám.Je to trošku pakárna,protože jsem teď ve školce pořád ~t~
Ráno po půl osmé odvést Kryštofa,v půl desáté Emmu,v půl dvanácté vyzvednout Emmu a ve dvanáct Kryštofa.Ještě,že bydlíme tak blízko školky a že je to jen tenhle týden ~t~
cervicek3888+3holky 99809
28.8.2013 16:53:55
U nás je školka sice taky otevřená, ale když sem se ptala v červnu ředitelky jestli bych mohla koncem srpna dovést na chvilku holky, tak to odmítla, že když jsou přijaté až od září, tak tam dřív nemůžou ~d~ale spíš mi to přijde, že přeci se nebudou starat o víc dětí než je nutné navíc tak malých, potom od pondělku nastupují rovnou na celý den, tak uvidíme, zatím se těší ~t~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 62710  [Dalších 62560 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.