| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 62710  [Dalších 62520 >>]
..maya.. 86852
1.8.2013 7:23:06
hubnu tím že se v práci nezastavím....mám sice 6hodinový úvazek ale v reálu tento měsíc dělám klasiku 7,5hodiny a více..včera jsem končila o hodku později, ve středu kdy začínají nové akce je více práce, dneska přijede majitel z anglie tak mám na 10 ale do kolika tam budu nevím...ráno nesnídám a obědvám v práci kolem 12hodiny..a vše se dělá rychle rychle tak jsem pořád v poklusu~t~

Tlak se ti hezky srovnal po lécích, super~R^
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
30.7.2013 18:42:01
No jenže můj Dr. to asi bere,že mám nadváhu kvůli té štítce.Včera jsem byla na kontrolním měření,tak s práškama 110/70.To je nejnižší tlak,co mi za poslední dobu naměřil :-) Dneska jsem volala na tu endokrinologii a mají až do 19.8. dovolenou ~8~

Dneska mě ještě ke všemu chytily zuby.Celou noc jsem nespala bolestí až jsem musela jet k zubařce.Ale nejdřív jsem si myslela,že je to zánět středního ucha,tak jsem celé dopoledne strávila na orl.Fakt super narozeniny ~7~
Zlobil mě zub,co mi Dr. spravovala před týdnem,tak to předělala a zatím dobrý.Tak snad už se dnes vyspím ~R^

Leni,to máš dobrý,že hubneš jen tím,že chodíš do práce ~R^ Já doufám v něco podobného :-)
..maya.. 86852
30.7.2013 18:23:39
aha, tak u nás se to dělá jinak...dr prvně doporučí omezit kafe, sůl, atd a zhubnout a pak teprve posílá na internu na vyšetření a podle toho píše léky na tlak..někteří obvodní je píšou hned..mě zatím dala omezení tak kafe nepiju, sůl solím málo, nepiju ani sycené minerálky a hubnout hubnu v práci, tam se nezastavím~:-D..a to jako fakt..už mám cca 5kg dole~2~
28.7.2013 10:01:42
Já měla zatím nejvyšší naměřený 150/99,ale taky mi to kolísá.Teď jsem docházela na měření každý týden,už od začátku června.Zatím mi dal slabou dávku prášků a uvidíme co to se mnou udělá,zase abych nebyla úplně utlumená ~:-D

Jsem fakt ráda,že ten můj doktor nenechal tu štítnou žlázu být.Znám doktory,kteří by mi prdli prášky na tlak a víc by se nezajímali.Ten můj mi nejdřív udělal jedny testy z krve- ty jí potvrdili,na hraně,pak zkoušel ještě jedny-ty to vyvrátily a pak se to po dvou týdnech opakovalo a tam mi ty protilátky vyšly vysoké,takže mě posílá k odborníkům.Byla jsem na kožním kvůli vlasům a doktorka mi říká,že se diví,že mi to pan doktor zjišťoval sám,že to on nerad dělá :-) Asi mám protekci ~t~

My už dva dny zavařujeme okurky a ještě dneska nás to čeká.V tom vedru je to pakárna,30kg okurek ~8~ a marmeládu z meruněk ~8~

Červi,fotky jsem viděla...moc hezké,je vidět,že jste si to užili.Taky bych hned někam vyrazila ~R^
..maya.. 86852
28.7.2013 7:50:29
Teri, tak to by bylo super, moc držím pěsti aby to klaplo a dostala jsi to místo...

Já mám tlak taky divoký, někdy vyšší, jindy v pohodě..léky zatím nemám, chodím častěji na měření...na preventivce u mojí mi naměřila 120/80 u našeho pracovního dr mi naměřila sestra 150/90 a měsíc pak u moji dr mi sestra naměřila 140/80..říkala že mám chodit na měření ale že tlak se během dne mění..uvidíme...kámoška měla 110/180..a dostala léky hned, ted už ok..štítná žláza je potvora, ještě že ti na to přišly včas, naše dr dělá vždy na preventivce odběry i na štítnou a cholesterol, minulý rok v poho, ted jdu v září myslím..ale já co jsem nastoupila do práce celkem dost hubnu..:-)

červi, fotky super, jsem koukala na fb~R^
cervicek3888+3holky 99809
27.7.2013 17:09:52
Ahojky,
dnes sme dojeli z dovolené, bylo to tam super, hned bych se vrátila ~b~~b~
Dokonce tam s námi byl manželský pár z Trutnova, tak sem si vzpoměla na Janku ~b~~b~
Jinak nám se venku taky moc nechce byt, je a, děsně vedro, doma je chladněji ~t~
Terí dej aj mě prosím vědět jak jsi dopadla u doktorů, budu ti držet palce ~R^~R^
27.7.2013 9:58:44
Určitě písnu ~;) V pondělí jdu na gyndu,kvůli nějakým náběrům a pro žádanku k obvoďákovi.Do toho beru prášky na tlak.Já - ve svým věku ~8~ Já už si přijdu jak důchodkyně ~n~

S prací šílený - severní čechy,taky to bylo s nezaměstnaností vždycky naprd,ale teď... ~a~
Trošku si teď dělám naděje.Volala mi tchýně,že její kamarádka dělá v jedné firmě a jedna paní tam půjde do důchodu.Tak se mi zkusí zeptat.Balila bych podprsenky apod. do krabiček a dál expedovala.Není to nic moc,ale je to prý jednosměnný provoz,blízko Kryštůfka školy a jestli se mi potvrdí ta štítná žláza,tak to nebude ani fyzicky a ani psychicky náročná práce.Což by bylo super.A taky si říkám lepší než nic :-)

Děti mi tu taky zlobí.Venku je vedro,ani je to tam nebaví,už ani v bazénu.Radši jsou zalezlí doma.V baráku je přeci jen podstatně chladněji.Ale pořád se štěkají.Už jsem z nich na palici.Takže už aby byla škola a školka.Ono je to přejde ~t~~t~
..maya.. 86852
26.7.2013 7:28:04
jejda Teri, co to čtu? Napiš jak jsi dopadla, můžeš klidně na fb at to tady nečtou všichni~;)

S tou prací to je hrozné, tolik lidí, mi řekni co budou dělat? Druhou práci těžkou seženou protože to je fakt masa lidí~:(..kam ten svět spěje~Rv~Rv

U nás taky proběhne nějaká čistka, ale od nás z oddělení půjdou prý dva lidi a to dlouhodobí marodi a těch tam je jako máků..já to chápu, protože jsou ve stavu a my makáme za ně..
Pomalu se zaučuju pekařinu~:-D...celkově pekárna je fajn, pokud uspěju a udělám si AC měla bych mít o cca 5tis víc na výplatu...uvidíme no..

Jinak už by mohla být škola, protože děcka už roupama neví co dělat~t~
25.7.2013 12:24:22
Ahoj holky,jak se máte?

Já usilovně sháním práci,ale je to bída.Nic není a to tu bude jedna fabrika propouštět 1600 lidí a druhá 700 lidí.Takže to bude ještě horší.
Do toho lítám po doktorech,protože podle všeho mám sníženou funkci štítné žlázy.Tak mě ještě čeká vyšetření na endokrinologii.No vysvětlovalo by to,proč mi neustále padají vlasy a proč přibírám i ze vzduchu nebo pohledu na jídlo ~7~
..maya.. 86852
19.7.2013 7:43:16
čauky,

červi, asi bych nechala vrch děckám a ložnici měla dole...odběhnout můžeš kdykoliv, případně jít spát nahoru za nimi..kdyby byly třeba nemocné, časem budou starší a nevím teda jak ti spí, moji kluci spí celou noc..

Taky sem tam nakukuju, ale nikdo nic nepíše tak nepíšu..tento měsíc mám navíc hodně naplánovaných hodin tak jsem na netu málo..ale nevadí mi to~:-D

tož se opatrujte, užívejte léto, koupání, grilování atd atd..~;((
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 62710  [Dalších 62520 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.