| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 62710  [Dalších 62510 >>]
cervicek3888+3holky 99809
11.7.2013 21:50:34
ahoooj,
jak se máte?
Já jen občas nahlížím, Ajka je momentálně na dovolené s babičkou a Lucinka zabrala její pokoj ~d~ A právě řešíme dilema, už chvíli zpět sme si všimly, že holky když v noci spí odděleně, tak líp usínají a jsou i líp vyspané. Jenže se vyskytl problém rozdělit je od sebe nebo ne, vesměs se jedná jen o noc, páč přes den moc v pokojíku nejsou a další problém je, že v podkroví jsou jen tři pokoje, tak je tu problém jak to podělit, jeden pokoj by šel udělat v přízemí z pracovny, ale buď bysme museli dat Ajku dolů a nebo si dole udělat ložnicu, mě se od Lucinky a Barunky dolů moc nechce, ale taky nechci dat dolů Ajku, tak nevím jak se rozhodnout ~a~~a~~a~ Jak byste to eventuelně řešily vy??
Tak sem si tu trochu vylila starosti a to jsou to ty nejmenší na které se schválně zaměřuji, ať neuvažuji nad věcmy, které mě trápí víc a se kterými bohužel nic neudělám ~n~
..maya.. 86852
4.7.2013 21:25:12
ahojky,

jámám ted týden dovolenou tak si užívám kluků~R^
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
3.7.2013 17:35:15
Ahoj,tak jaké jsou u vás zatím prázdniny?
My už zvládli tu zoo v Ústí,v sobotu jsme byli na Ondrově firemním fotbalovém turnaji.Bylo to obrovský,atrakce pro děti,jídlo a pití zadarmo,slavně osobnosti,no děti si to užily.
V pátek nás čeká s taťkou grilování na paintballu a asi v sobotu zoo v Praze.Další víkend svatba našich kamarádů.Dneska jsem Kryštůfkovi sháněla košili a kravatu.Takže zatím se fakt nudit nebudeme.

A navíc mám radost,protože ředitelka ve školce mi slíbila,že může Emička poslední týden v srpnu chodit do školky na zvykačku,aby tam byla ještě alespoň ten týden s Kryštůfkem.Bude tedy chodit od půl desáté do půl dvanácté,protože nemá hlášené obědy,když není ještě přijatá,ale alespoň něco ~:-D Do školky se strašně těší.A běžně se cizích lidí stydí a nemluví s nimi,ale ředitelce vypráví... ~R^ Tak snad to proběhne v klidu :-)
25.6.2013 18:13:54
Ahoj Zuzko ~3~
No to by se mu nepovedlo ~t~

No ty deště jsou hrozný.Tady taky lidi zase s obavami obhlížejí vodu,aby se to nevrátilo.

S Terezínem s tebou počítám,stačí se ozvat ~;) Zoo Prahu zatím neplánujeme,chtěla bych když už do Prahy,tak vytáhnout i taťku,ale nevím,jak na tom budeme časově a i finančně.Přeci jen na pracáku dostávám jen to málo a teď to táhne Ondra sám ~7~
V pátek se chystáme do zoo do Ústí,tak snad nám nebude pršet :-)

Zítra má Kryštůfek závěrečnou besídku,tak doufám,že se mi podaří nějaké fotky :-)
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
24.6.2013 21:37:17
ahoooj

teríí - to je dobrý, kdyby chtěl, tak se mu to nepovede, vid? ~t~

jak se máte? u nás dobrý. škola končí, tak se aspon ráno vyspím. to vstávání nesnáším.

vojta slavil narozky, honza svátek, dnes nám přišel držák na kolo a za 10 dní razím s dětma na dovolenou na kolech, tak se moc těším

bylo krásné teplo a ted zase deště..kancelář ještě nevyschla úplně, tak doufám, že se to nebude opakovat

pomalu vymýšlím výlety a teríí, doufám, že se dostanu do toho terezína!!! mám ho stále v plánu

také mám v plánu zoo ~;) vy ne?? :-)
..maya.. 86852
16.6.2013 11:40:27
~t~~t~~R^
16.6.2013 9:28:32
Historka k pousmání ~t~
Sedíme na zahradě,pohoda klídek,sluníčko... Děti se koupou v bazénu a my sedíme s taťkou u stolu.Držím v ruce krém na opalování a čtu si etiketu.Říkám Ondrovi:"Hele tady píšou,že se to nemá stříkat do očí." a on na to:"Ježiš, nejsem debil,abych si to stříkal do oka." No nic,ukrojím si meloun a taťka si to chce taky přečíst.A za chvilku řev,kouknu na něj a on si to stříkl rovnou do otevřenýho oka ~t~~t~~t~

Se směju ještě teď, když si na to vzpomenu ~t~
12.6.2013 10:06:36
~:-D

Včera jsme jeli do Litoměřic,no hrůza!Starý most ještě není otevřený,jen nový most.Navíc přes Terezín se stále nemůže,jsou tam šílený objížďky a kolony.Takže když potřebujeme na nákup,tak si musíme najet navíc 20km a časově ani nemluvím.Když pak budu muset být někde načas,tak budu muset vyjet o hodinu dřív ~8~ No je to na palici.Už aby ten starý most otevřeli.
..maya.. 86852
11.6.2013 15:08:08
u nás lije...zítra ale má být hezky..to jdu ovšem do práce..klasika~:-D
11.6.2013 8:33:32
To ti věřím,že musíš být unavená.Musí to být náročný než si zvyknete na nový režim.U nás to budou v září taky šílené změny v zaběhnutém systému.Emča půjde do školky,Kryštof do školy a já si snad něco taky najdu a pak to budeme muset všechno skloubit a zvyknout si na to :-)

Já si tady zase přijdu děsně nevyužitá.Nejradši bych se sebrala a šla těm lidem pomáhat uklízet,ale s dětmi nemůžu,nemám je kam dát.Ondra jsou pořád ve firmě,ale už snad budou zase najíždět na normální režim.Emička taky pořád chodí a ptá se kde je tatínek :-)

Dneska u nás svítí sluníčko a už je tam 24°C,tak snad nebude pršet,nebo nepřijde zase nějaká bouřka.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 62710  [Dalších 62510 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.