| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 62710  [Dalších 62500 >>]
..maya.. 86852
10.6.2013 16:18:55
ahojky...Teri, já pracovně, unaveně...

To počasí je na prd...je sice tepleji ale déšt by fakt být nemusel..sotva to opadlo tak hrozí že budou povodně znova...držte se~x~
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
10.6.2013 8:53:16
Ahoj,jak se máte? U nás voda opadá,pomalu se začíná vše vracet do normálu,i když do města se normálně nedostaneme.Musí se to hodně objíždět.Tak tam radši nejezdíme.Ale brzy už budeme muset na nákup.Zásoby jídla docházejí a lednička je skoro prázdná.Ale všichni se tu bojí,aby moc nepršelo a zase se to nevrátilo.Včera byla pořádná bouřka.

Včera jsme měli s Ondrou první výročí svatby :-) Nějak ten rok strašně rychle utekl :-)
Zítra tu už otvírají školku.Tak si jí Kryštůfek musí poslední 4 týdny užít :-)
4.6.2013 20:30:55
Takhle to vypadá zatím u nás

4.6.2013 20:27:28
Jo jo Litoměřicko,to je u nás ~7~ Ve vesnci to zatím nemáme,ale měli by asi vypínat elektřinu v části obce a teprve čekáme.To nejhorší má teprve přijít.Na FB mám video,jak to vypadá u nás za vesnicí a to je jen kousek.Hned za vesnicí máme takovou obří lagunu,co se vylilo Ohře.Jsem zvědavá,do čeho se probudíme.Byli jsme se podívat i ve vedlejších Počáplech,ty jsou přímo u Labe a ty už jsou celé pod vodou ~7~ strašný
..maya.. 86852
4.6.2013 17:23:39
Teri, jak je? Viděla jsem ve zprávách-asi od vás, přesně si nepamatuju kde bydlíš ale znělo mi to povědomě-že jste zaplavení....jste v pořádku?
3.6.2013 23:05:09
Valí se sem stoletá voda,po tom co upustili vltavské kaskády.Mělo by být Labe jen o 70cm nižší než v roce 2002.Je mi z toho do breku.Lidi si tu opravili baráky,ještě nedávno ženský brečely při vzpomínce na ty minulé povodně a je to tu zase ~7~ Můj bratranec přijde opět o celou úrodu...květák,zelí,cibule,brambory... všechno bude pryč ~7~ Terezín už je úplně uzavřený,evakuovaný a v noci zavřou i most do Litoměřic.Takže tu budeme zase odříznutí.Snad to neuzavřou i na druhou stranu na Roudnici.Abychom nebyli odříznutí úplně od světa.
..maya.. 86852
3.6.2013 18:08:46
Teri i Zuzko, hodně síly a at jsou škody co nejmenší~6~..já jsem to sledovala ráno než jsem šla do práce a je to hrůza, u nás sice taky prší ale tady bude max 1stPA a my jsme navíc daleko od řeky,ale taky jsme si v 97užili~n~..držte se~;((~;((~;((
3.6.2013 10:04:21
Holky,tady je to zase hrůza.Celou noc jsem nespala.Ondra od šesti od rána evakuuje u táty ve firmě,která je hned u Ohře,teď jsem budila bráchu a vyzvedla Ondřeje a vezla jsem je k nim do firmy,evakuovat jejich stroje.Máma je tam takly od rána.Já jsem už doma a jen čekám,co se bude dít.Prý budou zavírat mosty v Terezíně a Bohušovicích přes Ohře a já vůbec nevím,jak se dostanou domů.Jestli to stihnou.Mluvila jsem s tetou,ti lidi,co žijí v té vedlejší zatopené vesnici jsou zoufalí a není se co divit.I když naše ves by měla být v pohodě,ale zase odříznutá,jako před 11 lety ~a~
Je mi z toho smutno,jsem tu sama a tak jsem to musela napsat alespoň tady.
..maya.. 86852
28.5.2013 19:39:26
ahojky holky,

hlásím první pracovní den je za mnou~t~

Kuba to zvládá úplně v pohodě, ve školce se adaptoval, akorát se teda nechce svlíkat a oblíkat-tvrdí že mu to nejde, ale doma se svlíkne úplně sám, oblíkne když mu nachystám věci tepláky, slipy, ponožky taky ok...dneska šel poprvé na šest hodin do jiné třídy, a spinkal...spát spal akorát oni spí hodinu a naše princátko je zvyklé spinkat i tři hodinky, tak byl takový mimo jak jsem pro něj došla..
Ondra to zvládá trošku hůř..ale on si časem taky zvykne, má udělanou strukturu dne..je to pro něj velká změna..
No a v práci celkem v poho..je to makačka, hodně nových věcí, pořád se vše kontroluje..hlavně kvalita..no..ale naučím se...
22.5.2013 12:35:12
No tak to máš super ~R^
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 62710  [Dalších 62500 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.