| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Září 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 9828  [Dalších 9678 >>]
Jarča,Štěpa a Tomík 104549
19.1.2012 10:44:41
holčiny netvoříte někdo s fimem nebo vaše dítka?
bezulka 8/06+9/10 97559
15.1.2012 15:36:04
Jé Katty tak nakonec jste do golfáčů šli?? To jsem na ně moc zvědavá...a na chodícího Honzu taky, ikdyž malou ochutnávku už jsem viděla, ale těším se až s prťatama vyrazíme na rpocházku ven..
Katy77 104008
14.1.2012 21:03:20
Jaru tak to je super, já nad tím taky už uvažovala, ale u nás zatím nejezdí. Myslím, že je to dobrá služba, protože tě to nenutí kupovat zbytečnosti jako sladkosti apod.
Já se musím taky pochlubit. Už chodíme a docela se to Honzovi líbí a sám se i postaví v prostoru. No a dneska jsem si koupila dárek v podobě obnovy vozového parku a pořídila malému golfáče Nuna. Jsem z nich nadšená, tak snad mi to nadšení vydrží. Malý je tu vozil po bytě a byl děsně důležitej...
14.1.2012 18:44:49
Ahoj holčiny
chci podělit s on-line nakupem v tescu,ceny mají stejné jako na prodejně,dneska nám nákup přivezli,chtěli jsme to vyzkoušet,brala jsem nejvíce mléčné výrobky,záruky úplně v pohodě,to jsem spokojená,pak nějakou drogérku a normální potraviny,nebrala jsem ovoce,zeleninu a maso,to mám tady za rohem a i si to raději vyberu sama,nabízí i klasický zboží co je v letáku i za akční ceny,bylo pár záměn,např.místo jahodovýho probináčka dali banánového,místo pauly dali dezert srdíčko od zotta,s tím,že záměnu si nemusíte přebrat,my si to vzali,nejdříve chtěli 99kč dopravné,chtěli jsme platit kartou přes pc,ale volali,že jim něco blbne,jestli můžeme platit kartou při převzetí,že nebude účtováno 99kč dopravné,ale jen 25kč jako za platbu,no a nakonec nám neúčtovali nic :)) jsou v začátku,museji vychytat mouchy,což je logický,ale jinak jsem s nákupem byla spokojená :)
Bohuminek 14673
10.1.2012 9:05:47
Já taky!Babička mi je dělávala.Měli jsme málo sladostí, tak jsme mlsali toto.:-)
Manžel je taky masový, takže to budu muset taky nějak vyřešit, ale já a děti si vystačíme bez masa.
Edysha 29937
9.1.2012 23:02:31
Katy, zloutky s cukrem a maslem miluju!!!!! ( to je dobry na srst ) ~t~ Snih vlastne taky ~f~ .
Katy77 104008
9.1.2012 22:03:32
no holky, já proti zdravé výživě rozhodně nejsem, ale chlap mi to nechce vzít do úst, že se z toho nenají...jinak jedno léto ještě za svobodna jsme jednu dovolenou přežila na melounu a strouhaný mrkvi (podotýkám že v Tureckém hotelu) a pak jednu dovolenou v Chorvatsku na mussli tyčinkách, protože jsem neměla hlad, takže kvůli mě se nevaří...no ale když vidím, že Honza je jednoznačně po tatínkovi masový až běda, tak jsem zvědavá s čím vším pojedeme letos na dovolenou...asi půlka prasete~t~
Edi tak ti nevím, co je horší? Maso nebo vajíčka???ale buď v klidu, já vyrostla na nepasterizovaném mléce, nekontrolovaných vejcích na hniličku a nejlepší jsou žloutky s cukrem a bílkový sníh a zatím jsem se jen párkrát po... a to většinou po něčem relativně zdravém...Hold mám kachní žaludek. Ale jak říká moje babička: dobré prase, všechno spase
Bohuminek 14673
9.1.2012 19:42:59
Já bych v tom zavařeném mase neviděla tak velký problém..Musí se to ale umět.Já bych si ale na to netroufla.
Nakonec uvažuji u Žuljaně, na Pelječasi a píšou tam, že majitelé apartmánů jsou většinou rybáři a ryby klientům nachytají, takže to je taky varianta několika obědů..
A jinak jak už tu zaznělo.Ve zdravé výživě je hafó jídel, co by se dala vzít sebou..
Edysha 29937
9.1.2012 19:12:19
No kazdy ma asi tu bezpecnostne opatrnostni hranici jinde ;-) nedam sice zavarene maso, ale leta se cpu syrovymi vajicky a deti jsou po mne a taky zijeme ~t~
9.1.2012 18:16:11
já si právě pamatuju,když jsme s mámou letěli za ségrou do Londýna,tak právě udělala to maso ve vlastní šťávě do skleniček a tam jsme si to mazali na chleba a bylo to mňami :) my právě jsme žroutící,hlavně já,ani v létě mě teplo k nacpání nějak neomezuje,tak se raději chci nějak dopředu předpřipravit aspoň teoreticky co sebou :)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 9828  [Dalších 9678 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.