| Jit+3 | 106035 |
|
|
11.6.2015 10:51:00
Ahoj holky, jdu vás pozdravit, koukám, že to tu řídne čím dál tím víc ;)
Už se celkem těším na prázdniny, i když to budou moje poslední s dětmi doma, poslední týden v srpnu bych měla nastoupit do práce. Příští týden se půjdu zaučovat, no bude veselo ;) Jinak u nás tak nějak pořád stejně, Anežka se hrozně těší do školy, nemůže se dočkat, dneska měli dostávat vysvědčení v angličtině, vede to paní učitelka, kterou budou mít od září jako třídní. Albert se krásně zapojil ve školce, mám z něj radost, ráno kolikrát zapomene dát mi i pusu jak spěchá za dětma a paní učitelkou do třídy. A taky se docela zlepšil v mluvení, on teda mluví jak dospělák, slovník má neskutečně bohatý, ale ještě mu nejdou všechny hlásky, ale teď mu začalo jít samo Ř a už mu i občas zadrnčí R, většinou samostatně, ale věřím tomu, že to časem vypiluje. Dokonce nosí občas už i nějaké obrázky. Tak se mějte krásně, užívejte letního počasí. |
| Balcirka+E+P+T | 104116 |
|
|
10.6.2015 22:08:47
Ahoj holky jak se máte?
Já popravdě ani nevím jak se mám ,v práci vyvrcholila krize s nestíháním a to takovým způsobem,že jsme najeli i na noční směny,byla jsem v práci 2x18,5 hodin,další den 10,5hodin a dnes jsem přišla ráno v šest opět 10,5 hodin v práciza ty všechny dny jsem spala 2,5 hodiny,jsem přatažená příšerným způsobem a nejde mi spát ![]() zítra a v pátek mám volno,zakázka dnes odjela!!! jen je mi smutno z toho,že lidi od nás z práce místo toho,aby opravdu zamakali,tak na to kašlali a na přes čas místo 45lidí nás chodilo 20 pomáhala nám i naše vedoucí,můj mistr dělal taky první poslední,aby se to stihlo bohužel jsme s mistrem museli opravovat hodně kusů,ale zmákli jsme to!!! bylo to neskutečně náročné,psychicky jsme byli na dně,stres,ale je to za námi a mám sama ze sebe dobrý pocit,že jsem udělala maximum,ted by se nad sebou měli zamyslet ti,kteří neudělali nic,přitom si neuvědomují o jak moc nám v této zakázce šlo nemyslím peníze,ale to,že kdyby se toto nestihlo,tak by to byl obrovský průšvih a také by se mohlo stát,že bychom byli bez práce ale pravda i paní ředitelka by se nad sebou měla zamyslet a už nikdy nebrat takové obrovské množství zakázek Erik byli dnes na výletě v Praze,vrátili se nadšení,spokojení,i když měli technickou závadu na vlaku,ale vše se vyřešilo a přijeli v pohodě |
|
|
3.6.2015 20:30:50
Ahojky holky,mám se pracovně,je to ted v práci hodně náročné,pořád nestíháme,je to masakr,jsme všichni ve stresu a máme toho plné zuby
![]() včera jsem byla na rodičákách,u prvnáčka není co řešit,je šikulka,ale překvapilo mě to naše nejstarší dítě,že ho učitelé chválí a že se snaží,i známky má pěkné ![]() tak z nich mám radost,Tobík dělá pokroky v mluvení,našel tady Pátovu knížku předškoláka a s chutí si dělá sám různé úkoly Rasal ty to máš holka těžké,já tě opravdu obdivuju,ale ono se ti to vše v dobrém vrátí uvidíš a bude líp ![]() dnes měli děti ve školce odpoledne i s rodiči Den dětí,byla to opět super akce,živá hudba,krásné počasí,vyzdobená zahrada,opékání buřtíků,vzali jsme i Pátu a užili si to ![]() jak se těšíme na prázdniny?? táááááááááák moooooooc!!! ![]() prvnáčci jedou na výlet do Častolovic,Páta to tam zná,ale budou mít nějaký program pro děti,pohádkové bytosti na zámku.. Erik jedou do Prahy na výlet a na exkurzi tv Nova ![]() jinak se máme celkem dobře mám tu kupu prádla ke složení,tak se na to musím vrhnout mějte se pěkně a užívejte sluníčka tak jako my,jsme pořád venku ![]() |
| Rasala | 107719 |
|
|
3.6.2015 8:22:16
Ahoj,
jak se máte? Už se těšíte na prázdniny? Já se trochu děsím, protože se nikam nechystáme a vidím o víkendech, jak mě to vyčerpává, když jsou všichni doma. Pořád mám tři nesamostatný mimina. Všichni jsou tak závislý, že ani k babičce nechtějí jet sami. Včera jsme byli i zubaře všichni a je to bída. Toníkovi vypadla ze stoličky plomba a ten zoubek tmavne, to znamená, že umírá. tak ho zubařka už nechtěla spravovat, ale ani vytrhávat, aby ty okolní zuby nezaplnily tu díru. Chce počkat co nejdéle, než se tam natlačí ten spodní zub. Já mám praslý zub a Kuba na dolních stoličkách kazy. Takže ten pojede až na podzim, teď nechtěl otevřít pusu, takže se bude muset použít nějaké oblbovadlo a teď je na to ejště malý. No uněj je to moje chyba, v noci jsem ho uklidňovala kojením (budil se i 10x za noc) a po odstavení jsem to nahradila flaškou se šťávou, nic jiného nezabíralo. Takže se to na něm podepsalo. Teď to odbourávám a je to děs běs, to jeho řvaní a vztekání je k nevydržení. Taky musíme vybrat aktovku pro Toníka, o žádné škole nechce slyšet a aktovku si vybírat nechce. Takže šikovný je, pamatuje si kde co, ale ke škole má odpor už teď. vyhrožuje, že tam bude zlobit a nenávidět všechny děti. Takhle to zní hrozně, ale u něho to je z nejistoty, co ho čeká. Myslím, že to nakonec bude dobré, až si najde kamarády a zjistí, že mu to jde. Horší to bude s Honzou. Po 14 dnech doma se ve školce opět počůral a pokakal, protože se styděl říct. Našel si tam kamaráda Tedíka, s jinými dětmi si nepovídá. Pořád nic nekreslí, jen čmárá. Ale už se sám naučil říkat R, tak to jsem ráda. Od září si bude muset zvyknout na novou školku, nové kamarády, nový systém. Všichni mě uklidňovali, že bude starší, ale u něho to není věkem ale povahou. Čeká nás letní počasí, tak jdu sázet rajčata. |
|
|
23.5.2015 21:31:08
dětem se na okresním kole zrovna nejlíp nedařilo,ale byli celý den venku,měli pěkné počasí,užili si jako tým spousty legrace,nakonec byli nadšený,že se na okres dostay a že si to suprově užily
odpoledne vzali Pátu do HK na fotbal,Páta nadšený a nás pozvala kamarádka k nim domů na večeři,měli jsme s sebou erika i tobíka a bylo to super prostě parádní sobota ![]() |
|
|
23.5.2015 21:27:35
Ahojky holky,
Rasal on byl super,v pohodě,on ne že by řval na mě to ne,nemá důvod,ale na nás všechny a je to čím dál horší,když jsem se ho šla zeptat co mu na mě jako vadí tak řekl,že se mnou žádný problém nemá,ale řve furt,čert aby se v něm vyznal ![]() na zkrácený úvazek nás tam dělá jen pět,všichni ostatní dělají normál sedm a půl hodiny a na dvě směny |
| Rasala | 107719 |
|
|
23.5.2015 13:05:38
Ty jo, Balci, s tím mistrem teda koukám. Já myslela, že je to fajn člověk, že sis ho chválila, jak ti vycházel vstříc. Navíc je Vás tam plno na zkrácený úvazek, tak asi kvůli něčemu a takhle s vámi zachází
![]() Ať to klukům dobře dopadne na soutěžích ![]() |
|
|
22.5.2015 22:13:38
Hezký večer,
|Rasal to je dobře,že má malý plíce v pořádku,držím palečky na pondělní výsledky at jsou také ok ![]() u nás mají v naší školce od září dokonce ještě dost volných míst,hodně dětí jde do školy ![]() Tobíšek bude od září chodit do logopedické třídy,je tam jen 13 dětí,pravidelně tam dochází paní logopedka a paní učitelky tam jsou také moc hodné,na logopedii začneme chodit od června,tak jsem ráda,budeme spolu doma trénovat,s klukama jsem začala také v tomto věku a než šli do školy,tak vše bylo ok ![]() my jsme s malým dnes zase byli na bambi festu,tobík tam potkal děti ze školky,tak se vyřádili a my s manželem měli čas i na kávičku ![]() páta s erikem byli na velkém tréninku na hasičáku,zítra je čeká velká okresní soutěž ![]() dopoledne je tu Den dětí s policií,záchranáři a hasiči,tak tam s tobíkem půjdeme a pak půjdeme fandit mladým hasičům,soutěž mají "doma",navíc je to poslední soutěž v tomto školním roce jinak v práci je to čím dál horší,dnes na nás řvali jak kdybychom byli kusy hadru ,se kterým si můžou dělat co chtějí,je to velký stres,nervy,dnes nás mistr ztrapnil takovým způsobem,že zítra nikdo z naší směny nejde do práce,je to smutné a k pláči ![]() |
| Rasala | 107719 |
|
|
22.5.2015 19:25:31
Ahoj,
tak Honza byl na rtg a nemá tam nic. Poslechově na průduškách taky nic. Tak mu ještě udělala stěr z krku a uvidíme v pondělí. Kubu jsem ani do školky nepřihlašovala, protože mi paní ředitelka rovnou řekla, že březnového mi nevezme. Je moc malý a dlouho by tam blokoval místo. A já jsem docela ráda, zase bych ho nechtěla dávat moc brzo a protože je to poslední dítě, tak si to chci ještě užít doma. Jdu dělat večeři a umýt je. Malovali s tatínkem dětský pokoj ![]() |
| Moncaka | 56657 |
|
|
22.5.2015 16:45:11
Ras, jak jste dopadli u Dr.? Nemá nakonec zápal plic?
Lucka taky začíná kousat, nějak se Ti mladší snaží prosadit. Nezkoušela jsi Kubíka přihlásit do školky? Nebo máte narvané školky? Ještě mě napadá některé školy mají pod sebou i školku. Kamarádka takto šla učit do školy a malou jí vzali protekčně do školky, tak jí má blízko. Nebo pak soukromou školku. Ale vzhledem k nemocem dětí bych do práce taky nepospíchala. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.