| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Říjen 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 19970  [Dalších 19820 >>]
Rasala 107719
22.5.2015 8:08:00
Balci, to máte v práci tvrdý. A ani se ti nevidím, že Lego nechcete ani vidět ~;) Klidně bych Vám přijela pomoct ~6~
Rasala 107719
22.5.2015 8:05:40
Moni, kolo je o malinko větší než odrážedlo, na kterém jezdí asi od 2,5 let. nechce ho přenechat Kubovi, takže ten pořád jezdí na motorce (plastové odrážedlo). Je ale pravda, že jsme teď dlouho netrénovali.
Dnes jdu s Honzou opět k doktorce, pořád má zvýšenou teplotu a kašel. Nic mi nejí, je malátný. Byli jsme tam v úterý a nic na něm nenašla, kromě toho, že kašle a má horečky přes 39.
Zubař nás taky čeká a nejspíš se to neobejde bez zákroku. Kubovi na stoličce vidím kaz, Honza si stěžuje na horní zub, ale tam nic nevidím a mně se odlouplnul kousek zubu i plomby po jednom tvrdém bonbonu, co kluci vykoledovali na Velikonoce.

jo a zlobení mezi sebou znám moc dobře. Jak teď byli všichni doma, tak to bylo o nervy. Včera šel Toník do školky, Honza ležel jak Lazar na gauči a Kuba ho otravoval. Nakonec to skončilo tak, že Kuba prokousl Honzovi břicho. Má tam kolečko s podlitiou s obtiskem všech zubů a jeden zub prokousl tričko i kůži, že mu tekla krev. To jsem ještě u nikoho neviděla.~n~ Pěkná vzteklina se mi z Kubíčka vybarvuje.

Manžel mě nutí napsat životopis a rozeslat na školy s tím, aby o mě věděli. Ale Kuba do školky příští rok nejde, tak mi připadá zbytečné to rozesílat teď, když stejně nenastoupím. Tak se kvůli tomu hádáme. Nebo spíš dohadujeme, ale já jsem z toho protivná.
Balcirka+E+P+T 104116
21.5.2015 20:23:50
ahoj holky,
Monči držím palečky at jsou dětičky brzy fit~;((
já jsem dnes odpoledne šla s dětmi na bambi fest (bambiriáda),kluci byli nadšení,moc se jim program pro děti líbil,ani jsme nezmokli a zima taky nebyla~R^

Moncaka 56657
20.5.2015 23:20:46
Ahojky, taky žijeme.~y~
U nás pořád to samé, pro změnu opět marodíme, Eli má angínu. Vyjímečně k ní neměla 40 horečky, tak už jí měla pěkně rozjetou, než jsme se dostali k doktorce.
Antibiotika zabrala a Eli řádí a zlobí schválně Lucku. No, určitě to taky znáte.

Ras, a jak velké kolo máte? Já Lucku učila šlapat nejdříve s kolečkama a pak jsem sundala kolečka, ale i šlapky a nechala jsem jí to jako odrážedlo a pak brátila šlapky a už to šlo rychle. Ty první 2 fáze byly na dýl. Máme kolo 16. Odrážedlo měla 12, tak to přeci jen byl rozdíl.

Jo a koupila jsem Eli koloběžku, škemrala o ni asi 2 roky. A šlo jí to hned, loni jí to na půjčené nešlo. Ale možná už trénovala ve školce, mám pocit, že říkala, že tam také koloběžky mají.
Balcirka+E+P+T 104116
20.5.2015 13:03:54
Ahojky Rasal,však neboj Honzík na to taky přijde a bude drandit na kole jak o závod:-)
jéé tak akce s Večerníčkem musela být úžasná,u nás ve městě sice není,ale pojedeme se na Večerníčka podívat 7.června do HK ~;)
já jsem byla včera se všema dětma u zubařky,čekali jsme tam jen 10 minut takže paráda,za půl roku znovu,už jsem je rovnou i objednala
u nás v práci to stojí za prd,strašně na nás tlačí vedení,ředitelka vzala strašně moc zakázek a my to nestíháme lepit,na kompletaci to nestíhají dávat dokupy no je to masakr,hrozí nám třísměnným provozem,jezdí nám pomáhat lidi z jiné pobočky a stejně nestíháme,prostě to stojí za houby,všichni nervní,my ve stresu,pak se dělají chyby a opravuje se ~:(
a to nás tam je půlka lidí s nějakým prac. omezením
já jen doufám,že přes léto bude od lega na chvíli pokoj,protože doslova všichni toho máme už plné zuby
Rasala 107719
19.5.2015 23:48:47
Ahoj,
Balci, to je Tobíšek šikovný. My už to zkoušíme s Honzou od podzimu, ale on je na sebe tak opatrný, že se bojí rozjet. A tím, že nemá tu rychlost, tak docela brzy padá do strany. Ale však on to pochopí taky.Manžel ho trochu srovnává s Toníkem a zapomíná, že jsou skoro o tři roky od sebe. Toník se naučil sám jezdit, když mu bylo 5 roků a dva měsíce.

Minulý týden se mi kluci nějak nachladili nebo chytli něco ve školce. Nejdřív začal kašlat Toník, o víkendu Kuba a Honza a včera odpoledne dostal honza vysoké teploty. takže jsem si je nechala doma a Honza jen ležel malátný s horečkou. A když zabral Nurofen, tak (klasika) tady řádili.

V neděli byl v Plzni v kině program pro děti Večerníček na cestách. Kluci viděli upoutávku v televizi, tak jsme vyrazili. Poprvé byli v kině a vyfotili se se spoustou večerníčkových postaviček. Honza byl blažený, že se držel Maxipsa Fíka, Toník trošilinku zklamaný, že nepotkal Duháčka, ale jinak spokojený a Kuba byl údivem bez sebe, když potkal obřího Večerníčka. Oproti jeho miláčkovi v televizi se mu zdál jako obr a nechtěl se s ním ani vyfotit. Kino jsme zvládli všichni (Kubík s jablkem), protože se promítalo asi 5 večerníčkovských příběhů, takže to nebylo ani na hodinu.

Jinak u nás všechno při starém.
Balcirka+E+P+T 104116
8.5.2015 23:34:08
Hezký večer,
zítra nejdu do práce,tak se mi ještě nechce jít spát~;),máme tu na víkend neteř,dnes odpoledne jsme si ji přivezli
musím se pochlubit,navečer Tobík venku jezdil na koloodrážedle a jen tak ze srandy jsem řekla manželovi,že by mohl vytáhnout po Patričkovi kolo a že by to Tobík mohl pomaličku zkusit,kolo jsme umyli,nafoukli kola a řekli malému,že koloodrážedlo už určitě nepotřebuje,že velcí kluci už jezdí na kole,no tak na něho sedl,dal nožičky na šlapky a jel~g~,nechtěl ani držet,jel hned bez postranních koleček,trošku potřeboval pomoc s rozjezdem,ale během chviličky se naučil i to
umí zabrzdit,otáčet se,no koukali jsme jak puci
ale přesně takhle to bylo u Páti,to koloodrážedlo je po něm a je to to nejúžasnější odrážedlo pro děti,děti to dokonale připraví na jízdu na kole,i když je fakt,že Erik žádné koloodrážedlo neměl,sedl na kolo,rozjel se,otočil a šlapal:-)
zítra jdeme na výstavu drobných domácích zvířat a pak uvidíme,možná se pojedeme podívat do mlýna
Rasala 107719
5.5.2015 9:47:44
Ahoj,
u nás je všechno při stejným, tak jsem ani neměla chuť psát o tom samém.
Na prodloužený víkend jsem jela sama s klukama k babičce a dědovi, protože manžel nečekaně musel do Ruska.
Místo klasických tří hodin jsme to jela skoro šest hodin. Ucpali jsem se v koloně na plzeňské dálnici a pak jsme přijeli do Prahy v té největší špičce a projížděli jsme jí asi 40 km/h. Nejhorší bylo, když potřeboval někdo z kluků čůrat. Na hradecké dálnici už jim docházela trpělivost a nepomohly ani nové pohádky na CD, svačiny snědené a pití vypité. Ale dojeli jsme tak akorát na ohníček a buřtíky. Pak se prolítali na zahradě a šli jsme na pohádku. Spát šli teda dost pozdě a já brzo, byla jsem hotová.
V sobotu jsme byli u sestry, konaly se tam dvojí křtiny. Ségra to spojila s bráchou, takže synovečkové to měli dohromady. Kluci si to užili hlavně na velké zahradě plné dětských lákadel a atrakcí. Toník se vyběhal tak, že nás po deváté prosil, že už chce jít opravdu spát. To už jsem velmi dlouho nezažila, je to spíš noční pták.

Honza musí na oční prohlídku. Ve školce jim dělali screeening a u něho zjistili šilhavost. Ale objednali ho až na červenec.

Dovolenou zatím nemáme naplánovanou žádnou. Budeme rádi, když nás vezmou babičky na byt a stravu ~t~. Zjistila jsem totiž, že jsem měla špatně zvolenou částku rodičovského příspěvku, tak jsem ho musela rapidně snížit, aby mi to vyšlo, než Kubu někde vezmou do školky a já budu moct do práce. ~n~
Balcirka+E+P+T 104116
2.5.2015 9:22:27
ahojky holky,jak se máte?
my celkem fajn,klukům začaly už hasičské soutěže,tak se na ně jezdíme koukat a fandit
ve školce a ve škole byly čarodky,bylo fajn
na čarodějnice manžel pracoval,tak jsem jela s dětma sama na dopravní hřiště,byla tam kámoška,užili jsme si to,domů jsme dorazili o půl deváté,ráno jsem šla do práce
snažím se dělat přesčasy tak to jen jde,abych pak mohla být s dětmi doma v létě
kluci jsou od včera u našich,zachvíli pro ně jedeme a vyrazíme na výlet,ale nejdřív musím počkat až dopere pračka,abych tomohla pověsit ven
jinak jsem měla docela "boje" s naším pubertákem,už jsem fakt chvílema ztrácela nervy,ale společně s paní učitelkou jsme zamakali a už mám doma zase hodného kluka~s~,i ve škole se hodně zlepšil a je to ok~R^
Erik s Pátou chodí často spolu na ryby na řeku,tak je to fajn
včera začal hokej,tak fandíme celá rodina,hlavně teda Pátula,má mikynu,tričko,tetovačky,vlajky atd :)
všude máme fanduláky z alberta vystavené a v žádnémpřípadě je nesmím uklidit ~t~
v pondělí jde do školy v tom tričku a mikyně a prý si nechá i tetovačky,no snad to paní učitelka rozdýchá~t~
Tobík má taky tetovačky s vlajkou~R^
naši mají smutek,onemocněl jim kocourek miláček,byli s ním u veterinářky,dostal injekce,ale spal více jak 24 hodin,mamka ho pořád hlídala a když jeli druhý den na další injekci tak cestou v autě umřel mému tatkovi v náručí,pravděpodobně selhání organismu,naši ho měli devět let,miláček rodiny,mazlík~n~,no takový je život,mám spoustu pěkných fotek,tak chceme našim vybrat tu nejhezčí a zarámovat,at mají památku
mají ještě jednu kočičku,tak ted o to větší starost ,aby se nestalo ještě něco jí,ale chodí ven,doma ji mamka neudrží
mějte se pěkně a polepšete se s psaním~g~

Balcirka+E+P+T 104116
16.4.2015 22:11:57
Ahojky holky,
Ivco a Rasal dekuji za zpravy,uz je mi lip,snad od utery budu moct jit do prace
Rasal holka ja te obdivuji,mas to moc tezke,urcite se kvuli Tonikovi porad s odbornikem a moc drzim palecky
u nam mluveni-tobik zacal mluvit pozde,urcite nas ceka logopedie,chci zitra zavolat doktorce,kdy bychom mohli prijit,
aby nam napsala doporuceni,ve skolce ho chvali,ze je sikovny a mluveni ma cim dal lepsi,ale logo doporucuji take,
no mam to za sebou dvakrat,tak to dam i potreti..
erik meli rodicak,trosku zacina pubertak vystrkovat rohy,ale pry v pohode a znamky mu vychazeji lepsi nez jsem cekala
ale i tak se musi snazit
pata ok,je to brouk sikovny
dnes zacala pstruhova sezona,kluci byli lovit na rece a prinesli pekneho pstruha,v sobotu maji kluci prvni letosni hasicske zavody,tak se tesi,v nedeli byli lovit na Rozkosi a chytili 12 kapriku,sice malych ale rado
st byla velka..
je fajn,ze zacala pstruhpva sezona,reku mame 4 minutky od domu,tak muzou kluci chodit i v tydnu na lov
Ja uz jsem komplet uklidila zimni obleceni,ale pry ma zase chumelit,sice na horach,ale od nad to neni daleko..
holky opatrujte se a pevne nervy s detickama ~3~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 19970  [Dalších 19820 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.