| majdalenka.machi |
| • |
2.6.2011 12:11:53
Martheen vzdyt me holky psaly ze nejsou proti aby me uz pustily... tak nic no... a s tema jmenama, nevim, asi mam dobreho pamatovaka. ale obcas taky tapu v pameti... ale to zridka kdy :o)
jdu dat nabastit a malosek pujde spinkat. je uz unaveny a hladi krtecka po tech jeho 3 vlaskoch :o) je roztomilej... |
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
2.6.2011 11:56:58
190 grramovééééééééé
![]() ![]() |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
2.6.2011 11:36:53
té 125ml nebo velké? Ale i v případě malé jste dobréééé
, no naše třetinka je též fajn ![]() |
|
|
2.6.2011 11:34:53
tak já dneska bouchnu šampus páč Eminka snědla půl skleničky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
2.6.2011 11:28:29
Ahoj holky, my se po 3 týdnech příkrmů propracovali ke třetině té malé lahvičky a to si pískám, jak jsme dobří
![]() ![]() . Předpokládám, že tady už děti jí div ne příborem, ale my vás za pár let doženem, na to vemte jed ![]() Majdalenko, na Deníček si musíš chvíli počkat, všechny jsme čekaly, jsou tam citlivá data, předpokládám, že vy na prosinci taky neodemykáte novým členům hned. A jak stíháš dvě diskuze a ještě si pamatovat maminky a mimina z ní? Já nestíhám ani jednu , no ale pravda, dětí mám trochu víc ![]() ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
2.6.2011 11:25:18
Zdravím a omlouvám se nestíhám, zítra jedu na celej den dělat kamarádce podporu k maturitám, dělala školu dálkově, tak aby do Boskovic nejela sama je občas trochu nervózní tak aby bylo všechno v poho, no a ona mně to opatí pozítří bude kmotrou Aličce, dnes musím koupit svíčku a udělat křtící roušku, mam kousek pěkného saténu, tak jen sednout ke stroji a snad se to v sobotu povede, budu to mít tady v práci v kapli, máme ji moc pěknou, no hodím sem pak fotečky.
Jinak zoubky nemáme, kojím taky skoro pořád, přesnídávky a zeleninku papá od babičky, ode mě cejtí mléko a nic jiného nechce, tak jsem ráda, když ji vtírnu kaši, ale občas mně to příjde i hezký, kojení je tak to poslední co mně zbylo z toho miminkovského období, jinak mám malé torpédo, které chvilku nezůstane tam kam se položí ![]() Ta po těch čtyřech mete takovou rychlostí. |
| martasek36 | 102382 |
|
|
2.6.2011 11:09:42
tak to budeme muset asi lipánka vysadit když se nesmí do roka.Já mu ho dávám jednou za týden přesně jako telátko.Když ten náš je také tak žravej
Lepší ho šatit než živit Ale jsem ráda že mu chutná.Z dvojčatama jsem měla peklo co se týkalo jídla.Telátko co zuby na hoře?nám se ještě neprořízli. ![]() |
| majdalenka.machi |
| • |
2.6.2011 10:56:52
dobre rano holky, prave lezeme z postele s Tomaskem. je tady pekne zatazeno, tak si jeste pohrajem doma a po obede pujdem zase ven, teda po obede... za chvilku :o) holky co se stalo Monci? psaly jste ze si pisete v denicku, ja ale nemam pristup... sice jste nebyly proti ale pristup a odkaz nemam, prosim o pristup a o odkaz na denicek... dekuju :o)
|
| slávík+2 | 105984 |
|
|
2.6.2011 10:52:42
Jé Toolo, teď jsi mě pobavila hned po "ránu".
Jsem si představila Květušku jak kouká na tu plínu a říká si, že má načůráno málo. ![]() ![]() ![]() Hakai ty náušničky jsou kráááásný. A co že je Káťa za znamení? Takováhle vetešnice jsem já...doma na knihovničce mě trůnil prázdný půllitr, flaška od piva, lístky ze zábav, účtenky, podtácky...hrůza a děs. Jsem na tohle schovávání děsná. Naštěstí teda jednou za čas mám takovej vyhazovací "záchvat" a to jak mě chytne, vyhazuju pak bez lítosti. Ale stejně mám těch "pokladů" pořád až dost. ![]() Petřík už se tři noci budí taky po hodině půl maximálně po dvou hodinách. Začíná ze mě být zombie. Ale u něj je to asi zoubkama (teda doufám, že to není jeho novej režim ). Ale jeden zoubeček vypadá, že se už už prořízne a ten hned vedle asi taky nebude dlouho trvat. A kňourá vlastně pořád, pokud ho nemám v ruce, což je u něho dost nezvyk, on na to chování jinak moc není.Kytky taky potřebuju přesadit, ale já počkám, až bude hezky, abych to mohla dělat na balkoně, až bude mít Petřík prořízlý zoubky, až až ....no doufám, že to někdy udělám. ![]() ![]() ![]() |
|
|
2.6.2011 10:49:07
no já Emince skrojím kůrku chleba a dám jí požužlat
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.