| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
2.6.2011 10:48:24
Martásku tak at ti to rychle odsýpááááááá
![]() ![]() |
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
2.6.2011 10:47:33
Tak u nás dopo jen kojo, pak obídek od 11-1 jak je čas na jídlo, odpoledne přesnídávka a večer kaše a kojení.
Holky nevim proč se tak budí asi zoubky, už hobluje ručičkou v puse jako o život. Telátko já bych pribináčky a lipánky nedávala, jak píše Toola, nejsou vhodné, jsou především z tvarohu a do roka by neměli být. Jogurty až od 8 měsíce a to typu Holandie se živýma kulturama |
| martasek36 | 102382 |
|
|
2.6.2011 10:45:54
Ahojky holky,
Holky tak Ondrášek mi dneska převrátil květináč z dvoumetrovou kytkou. Šla jsem mu udělat mlíko a než jsem se vrátila tak kytka na zemi a malej se hrabe v zemi.Byl naprosto spokojenej![]() Hakai krásné naušničky ![]() Telátko s tou houskou to znám.Malej vzal přítelovi rohlík a když jsem mu ho vzala tak strašnej řev Já také dávám lipánka.Moc mu chutná.Deniska je kouzelná a ty vlásky ![]() ![]() Holky mi se už tady nemůžeme hnout Ať už to máme za sebou.Tak zatim papa |
| Telátko | 106513 |
|
|
2.6.2011 10:44:10
Toolo no jo ale když ona na něj tak mlsně kouká
ale sní tak jeden malej za týden né že bych jí tím ládovala![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
2.6.2011 10:42:19
Telátko, takže říkáš, že fanklub si vychováváte už od kolébky.
Tak ať se vám daří a užijte si to. ![]() ![]() Jinak někde jsem četla, že pribináčky nejsou do roka věku vhodné, že obsahují moc bílkovin a tuků. Že je lepší dávat bílý jogurt, případně do něj zamíchat ovocné pyré, pokud samotnou kyselou chuť bílého jogurtu dítě odmítá. Záleží samozřejmě na Tobě, ale myslím, že by ten bílej jogurt měl vycházet i levněji. ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
2.6.2011 10:14:50
![]() ![]() To já zpívat nemůžu, vyšla by z toho ještě větší hrůza, než to je v televizi. ![]() Hezky uvař, asi si objednám k obědu pizzu. ![]() ![]() Já takhle to dopolední jídlo pořád nechávám na kojení, často mi u toho usne, a jak je unavená, tak jídlo na lžičce nechce, dlouho to trvá a už je pak přetažená. Kolem poledne pak zeleninku a ovoce jak to vyjde - někdy hodinku po ranním kojení, někdy až během odpoledne. |
| Telátko | 106513 |
|
|
2.6.2011 10:14:05
jéé já napsala román
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
2.6.2011 10:13:54
Holky děkujeme, jo roste jako z vody, už to není takové to nic do ruky
![]() Hakai to jsi teda šikule obdivuju energii ale když to i baví viď .Barčo tý jo ty noci to je hnus, tak snad to brzy přejde . Vlásky má kudrnaté po nás obou, jako mimča jsme oba měli takové kudrlinky a hodně vlasů Toolo jo snad počasí bude super a užijeme si to, jedeme na mistrovství republiky ženských družstev tak snad bude i nějakej výsledek . V sobotu přijedou dvojčata i Deniska nás podpořit, hraje se to v sále kde se nekouří a venku je velká tráva tak tam snad chvílku vydrží.Hakai s tou sedačku to musí být k vzteku, takovejch peněz a na prd co:-(. My zase máme řvací období když se nám chce spát. Teďka prostě miluje být vzhůru, furt se točí, válí sudy, ráda se přemisťuje, ale jakmile na ní jde spánek tak řev, a to i v kočáru i když tam se to zlepšilo, tak snad to je taky jen krátké období. Dneska už jsem to nevydržela a dala jsem jí řvoucí do postýlky, na ruce se mi kroutila a nikde jinde být nechtěla ani v kočáru, tak jsem jí dala do postýlky, řev asi 5 minut a pak usnula a chrápe úplně nahlas, prostě se brání spánku, ale ještě že večer je to v poho .Holky a co se týče jídla to je fakt milionová, naši stravu baští v poho, včera měla těstovinky se šunkou a rajčátky, včera bramborovou kaši s masíčkem a zeleninou, mám nadělané skleničky a když vaříme něco co se dá použít tak to nekořením a nadělám další skleničky a pak teprve ochutím nám a baští fakt vše. A dávám jí teda už i pribiňáka přímo ho zbožňuje, tak snad to neva........No a s tou houskou, normálně mi jí sebrala z ruky a šup s ní do pusy tak jsem jí vyfotila ale zase jí to sebrala protože těma dvě zoubkama je schopna kousek ukousnout a to už jsem se bála ![]() Někdo se ptal tady na pití, už jsem psala........Denisce nechutnal čajík jedině hodně slazený, tak jsem koupila v DM takovej džusík ve flašce asi za 24kč tři dc, dám jí to do lahvičky na dno, hodně zředím voodu, fakt to má jenom vůni toho ovoce a lemtá mi to jak o život a tak malá flaška mi vydrží skoro 14 dní doporučuju ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
2.6.2011 10:06:21
No jasně..přesazeno..Bylo to šest kousků - a na zahradě se může dělat bordýlek se zeminou
..tak odpadá uklízení.Ale už fakt jdu na to vaření, dokud malá chrní.. Toolo, počkej - teď kojení? Nedáváš ke sváče ovoce? Já ráno ke snídani kojení, pak ovoce, pak zelenina s masem, pak kojení, kojení, kojení ![]() ![]() , trochu kaše, kojení..spát..kojení a je ráno![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
2.6.2011 10:03:53
Hele
![]() ..já jí tam mám dnes celý den a zpívám i nahlas a Viki se tomu strašně směje![]() . Včera mi ji do hlavy strčil přítel![]() ![]() ![]() ![]() Šli jsme lesem a já zpívala svou oblíbenou Cink, cink a ratata - aerovka červená ![]() ..a přítel začal tatatata..a mám to tam![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.