Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| martasek36 | 102382 |
|
|
29.5.2011 13:12:16
hmmmmmmmmm to může být dobré.Napiš prosím recept.
![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
29.5.2011 11:11:43
Ahoj Martasku, taky nemam rada stehovani,to baleni a pak vybalovani
![]() Dekuju moc. Ja varim ryzove placicky s houbama venitr |
| martasek36 | 102382 |
|
|
29.5.2011 10:51:01
Ahojky,
Coraal moc ti to sluší .Daneček je kouzelnej a fotka s tatínkem supr![]() To byl včera den.Malej byl strašně protivnej nechtěl vůbec spát Ještě že byl doma přítel a byli jsme na něho dva.Večer kolem 19hod byl už totálně vyřízenej ale nemohl zabrat po půl hod.křiku usnul.Dneska je zatim klid.Nevím co to včera mělo znamenat. ![]() Holky mě to balení tak nebaví.Radši vyhořet než se stěhovat. ![]() Dneska vařim zapečené brambory ze smetanou a sýrem.K tomu bude zelenina ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
29.5.2011 9:31:19
![]() koupu se s tatou ![]() moje nove vlasy,ale fotka je nepovedena,manza me pak vyfoti |
| Rotem | 40041 |
|
|
29.5.2011 9:23:07
Tak jsme zpet od doktora,Emma ma inhalo0vat 3krat denne a Danecek dostal masticku,ma to zpocene,proste opruzeninu na pindiku
|
| Alex* | 107315 |
|
|
28.5.2011 21:31:41
Majdalenko, ať Ti dopadne operace co nejlíp, já mám koleno operované třikrát, ale snad už je ok. Jednou jsem blbě spadla na snowboardu. Musela jsem skončit s baletem, což byl můj životní sen, ale už jsem se s tím dávno smířila. Tak Ti budu držet palce.
Corall, tak aspoň, že Daneček nemá zánět. I když obojí je nepříjemné. Mám dneska totální relax day, celý den lije jako z konve a ani do práce nemusím nic dělat... Jen se užíváme s Oskarem a je to zlatíčko ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
28.5.2011 20:28:41
U Danecka to neni zanet,ale spis zaparene, byly u nas ted cely den vedra a danecek se potil jak blazen.
mam chvily cas, Danecek usnul a ted jdu dat Emmy na PC pohadku a inhalace. Ja jdu umyt kuchyn |
| majdalenka.machi |
| • |
28.5.2011 20:27:26
ahoj holky, tak jsme dojeli zase domu. z Olomouce jsme se stavili u segry a z tama k nasim, mrknout na mamku, ktera je domlacena z toho kola... ale uz je OK. uz zacina chodit o berlickach, takze to bude dobry :o) no a tam jsme prespali a z tama dnes k druhe segre a z tama zpatky k nasim a pak domu do Ostravy... no hroooomada cestovani..
k tomu mymu kolenu, holky ja to nevydrzim, diky tomu ze chodim na tak dlouhe prochazky a jezdim na kole muzu chodit, nesmi me ochabnout svaly. jak ochabnou koleno vyskoci a uz zustanu lezet uplne. obcas ani nevstanu z postele a o maleho se stara manzel, protoze to je castejsi posledni dobou tak uz sem donucena jit k Dr. a dopadla sem takto, mela jsem jit na umely kloub, ale shodli jsme se s Dr. ze pokud me ho da ted, tak nevydrzi do konce meho zivota, a musela bych jeste na jeden potom, ale uz by to asi neslo, protoze uz by se nemelo do ceho navrtat ten "kloub" takze jdu na operaci, odsekne me z lytkove kosti step a da me ho do kolena, bude to hokus pokus, ale jedina sance jak zachranit koleno do budoucna... a pokud se to nechytne, tak umely kloub. uvidime pry u operace... takze 19.zari jdu do nemocnice, 20. operace. den na JIPce a pak domu. 3 tydny berle a do 3 mesicu 100% zatez. tak uvidime jak dlouho to vydrzi. naposledy sem byla na operaci pred 2 rokama a vydrzelo to do ted... :o( no chodim na ne porad... uz me to nevbavi, kez by to bylo uz naporad... a vydrzelo... holky nedocitam, dndes jdu vybalovat veci, segra me po jejich synkoch nabalila hromadu obleceni, tak to jdu protridit co chci a nechci a zbytek prodame :o) no tak jdu na ty 3 velke tasky. kdyby se me chtelo, jak se me nechce... tak ahojky :o) |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
28.5.2011 20:01:59
Jen v rychlosti nakukuju...
pro Pegu ty příkrmy: http://www.kojeni.net/prikrmy.php hezký sobotní večer všem a klidnou noc![]() |
| Alex* | 107315 |
|
|
28.5.2011 19:55:11
Corall, ať je brzo líp
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.