| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 16625  [Dalších 16275 >>]
Rotem 40041
28.5.2011 19:50:13
Nemam absolutne cas, Emmy je nemocna ma podle sveho zanet prudusek a Danecke ma zanet na predkozce,kolem zaludu ma cerveno.Oba dva jsou strasne protivni a do toho Daneckovi rostou zuby a Emmy delam inhalace a zitra doktor a modlim se at s euzdravi nez odletime.

Manzel na nervy,hadame se,fakt uzasna atmosfera. Tak ted me omluvte ze nemam cas
pega 103835
28.5.2011 15:34:51
Ja uz asi 2 tydny davam spat take do postele, venku se mi budila kazdou chvili. V posteli mi vcera spala 3 hodiny! v kocarku tak hodku. Vzdycky se neceho lekne a rve. Mela take tyden, kdy v kocarku vubec neusnula, ale ted uz ho zase vzala na milost.
Z Bary se stava zrout, je porad hladova a cuci s otevrenou pusou, kdyz nekdo ji a natahuje ruce. Kdyz uz nechce jist, dela hmmm.
Nekdo sem nedavno daval stranky o prikrmech, mohly byste to vlozit jeste jednou? Dneska jsem varila sladkou bramboru [bataty] s brokolici a panenkou a Bara mlaskala blahem.
Alex* 107315
28.5.2011 11:40:25
Ahoj holky, tak Oskar spí pořád hodně, venku usne sotva ho položím do kočárku. On zatím vůbec netuší, jak to venku vypadá:-) A po procházce se probere tak až za půl hodiny, co přijdeme domů.

Jinak se ráno probudí kolem sedmé osmé, vypije mlíčko, chvilku si pohrajeme a kolem deváté už zase spí - vždycky zhruba do těch jedenácti, často i dýl. Po obědě pak usíná zhruba ve tři a spí cca do pěti. A v sedm už usíná na noc. V noci se budí jednou na jídlo, občas dvakrát. A asi stokrát chce podat dudlík.

Jako spí doopravdy hodně oproti tomu, co vidím okolo sebe.
Telátko 106513
28.5.2011 8:52:02
Ahoj kočky,

tak válíme sudy mazec koukala jsem jako vejr:-).

Ke spaní v kočárku, co to je spát 3 hodiny v kuse? Deniska odpo spí hodinu a to ještě možná, a to už moc nespí ani v noci vstáváme teď v šest. Jinak nevím co mám dělat, už mi týden kolem druhé hodiny ať je v kočáru nebo doma řve tak hodinu, ale úplný hysteráky, myslela jsem že to je hlad jak jsem psala, ale není, jídlo doplněno a je to třeba i hned po jídle. Neměli jste to nějaká někdy? Prdy to taky nejsou fakt nevím, je k neutišení, nic se jí nechce. Vyřve se tak za tu hodinku s menšíma pauzama a pak je zase až do večerního spaní zlatá. Dopoledne je taky zlatá, fakt je mi z toho ouzko, už se bojím i s ní vyjet ven...............ale taky mi řve i doma, včera jsme nikde nebyly, tak kočárem to taky není
Zuzka+EliEm 118956
27.5.2011 19:08:08
Jíťo tak jak to popisuješ je to i u nás, až na to, že se mi budí i v absolutním klidu. Spojuju si to se stísněným prostorem v kočárku, jinak fakt nevím. Dnes spaly jako andílci, fakt je takhle poslední dobou neznám, aby v kuse bez probuzení zalomily. Ty tepla jsou hrozný, pouštím jim větrák, jinak usínají fakt špatně. Tohle deštivé počasí má výhodu - větrák je vypnutý:)
jita+3cacorky 57325
27.5.2011 18:50:25
Zuzi me taky Adelka spi lepe v postylce nez v kocaru, ma tam proste vic klidu, my bydlime na vesnici a ted v sezonu tu kazdou chvilku projede traktor, nebo nekdo seka zahradu, reze drevo apod.zrovna dneska spala 3 hodky v postylce a ani jsem o ni nevedela a vyspinkana byla do ruzova :-), vcera spala v kocaru sice taky tri hodky ale asi 4x jsem tam musela jit a pohoupat ~a~
vsak uvidis treba to jen prechodne a holky budou zase hezky spinkat i v kocarku ~;), nejstarsi mi spala v kocaru porad a v postylce vubec nechtela teprve az uhodily hrozne vedra ze se mi budila po 20 min. zpocena a to spala jen v pline a ve stinu, tak jsem rozhodla ze proste bude spat i v postylce, 2 dny rvala ale pak spinkala hezky ~;)
Zuzka+EliEm 118956
27.5.2011 16:38:47
Holky děkuju za přivítání:)
Mám takovou věc ohledně spaní, třeba to tu někdo bude mít podobě. Když jsme řešili kočár a polohování nožiček, psaly mi holky dost často "záleží na tom, jestli ti v kočáru budou spát, spěj atd.." bylo mi to divný, protože v něm spaly celý odpoledne, fakt třeba 3 hodiny v kuse, brala jsem to jako jasnou věc...pak najednou přestaly a dneska, když jsme kvůli tomu počasí doma, tak zjišťuju, že spinkaj zase dlouho doma v postýlce, v kočáru už nic moc. Má to někdo podobně ??? Já jen při představě, že se mi v kočáru už nevyspěj a budu muset být kvůli tomu každý odpoledne doma... no docela nad tím přemýšlím, čím to může být.~a~~a~
Telátko 106513
27.5.2011 14:20:04
No jo Jíťo ale kdyby se plazila tak pochopím že to je fofr, ale ona se prostě odráží ze zad patičkama a přetáčí se ze strany na stranu a tím se pohybuje a fakt je za pár minut z jednoho konce pokoje na druhým. Nechci vidět až se začne plazit, lézt nebo něco takovýho. Jinak Adélka je teda šikule. My teda jsme přeborníci akorát v papání~;)
jita+3cacorky 57325
27.5.2011 14:03:02
Telatko to je sranda ze, takhle najit ditko nekde jinde nez bylo ~t~ no jo no uz to fakt nejsou miminka ~;) asi uz budu vytahovat ohradku ~;)Adelka se plazi do zadu a do stran a taky ji to jde rychle akorat vetsinou potom narazi do steny nebo do gauce azacne se rozcilovat proc to jako dal nejde ~o~ a dneska uz to trosku slo i dopredu, postavila se na ctyri rozhoupala se a jak se polozila na zem tak se kousek posunula a znova a znova, takze si myslim ze za par dni uz to pujde i dopredu a to bude teprv mazec ~t~ a je nejak popredu, holky se dlouho plazily, sudy teda nevalela ani jedna a kolem devateho mesice teprve na ctyri a houpaly se a pak hned lezly jo zrejme je chce honem dohnat, porad na ne kouka jak kolem ni behaji a je z toho uplne u vytrzeni rehta se haleka na ne" va va va " to je ted nejoblibenejsi slabika no strasna legrace ~t~
Telátko 106513
27.5.2011 13:51:40
Jo holky máte pravdu Deniska je opravdu všežravec, dneska k snídaní 240 mlíčka dopoledne pár lžiček švestky (pak se trochu zesrala to je ale překvapení po švestkách) a k obědu 200g kuře zelenina rýže mojí výroby:-)

Jinak jsem dneska poprvé svoje dítě normálně nenašla a jímala mě hrůza. Vařila jsem hrála si na dece v poho, jdu na wc a deka prázdná jsem se lekla a juknu pod stůl a dítě daleko pod stolem skoro pod topením no mazec. Tak jsem musela vlízt pod stůl a vytáhnout jí, vůbec se jí to nelíbilo:-). Jinak ona se zvláštně pohybuje, válení sudů ne, lezení to vůbec, je to přetáčení se ze strany na stranu a odrážení patičkama a je to docela fofr.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 16625  [Dalších 16275 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.