| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 16625  [Dalších 16265 >>]
pega 103835
27.5.2011 13:09:54
Bara uz se s jidlem zlepsuje - rano ji banana - sni rozmackaneho celeho, nekdy i s casti jablka, hrusky, merunky, dneska mela prvne s nektarinou. Banan ji moooc chutna. V poledne je zelenina - max 80-100 a to uz musi byt dobrota. Nekdy odpo jeste ovoce a vecer kase - vic jak ze 100 vody nesni, davam 70-80, pripadne pridelam [setrim, protoze to musim vozit z CR]. Po jidle uz nevyzaduje kojeni, staci ji hrnecek s pitkem, ale napije se jen parkrat. Takze vlastne nekrmim co 3 hodky, ale casteji - prikrmy a mezi kojeni, aby mela dost tekutin.
Spani se ted zlepsilo pres den - dokaze spat i 2 hodky v kuse, ale rano porad vstava ve 4.30-5.
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
27.5.2011 12:32:58
Jitu, jéé, to je šikulka!!~g~~g~~g~~g~~x~
27.5.2011 12:32:38
Slávíku, ahoj! Tak já jsem se už naštvala, komplet jsem to odinstalovala a znova stáhla a jde to!!~;)
jita+3cacorky 57325
27.5.2011 12:23:32
Ahoj holky,
taky se musime pochlubit Adelka uz druhy den hezky peruje na kolinkach a m az toho hroznou radost ~;)
Corall manzel to napsal moc hezky a uz mas nejakou odpoved? Co se tyka zmeny barvy, tak ja si momentalne nechavam odrust blondaty melir a asi si necham svou puvodni hnedou barvu, nechci se ted barvit, dost vlasu mi vypadalo , ted to sice zachranila antikoncepce a je to mnohem lepsi ale nebudu to pokouset, max. pak treba henu, pristi tyden si jdu nechat zkratit konecky ~;)
Vitam novou maminku s dvojcatky:-)
Majdalenko a to je ta operace fakt tak urgentni?Ja jsem musela byt bez Adelky 5 dni kdyz jsem byla s Kacenkou na infekcnim a bylo mi hrozne smutno a to nemluvim o tom jak jsem musela sama do nemocnice na 4 dny kvuli zanetu delohy a male bylo pouhych 16 dni ~a~ ale u nas nebyl problem s hlidanim a s postaranim se o Adelku, v tomhle se na manzu muzu 100% spolehnout :-)a navic to proste tehdy jinak neslo, Kacenku bych samotnou v nemocnici nenechala a ja kvuli tomu zanetu do nemocnice proste musela ~d~ . Neboj pokud to fakt jinak nepujde tak manza to zvladne proste bude muset a ty taky, proste si musis rict ze to tak musi byt abys byla zdrava a fit hlavne kvuli Tomaskovi! drzim palecky at to nejak vyresite a dopadne to co nejlepe ~;((
slávík+2 105984
27.5.2011 12:01:32
Zuzko on se většinou budí kolem půl šestý šestý hodiny, ale nakrmim ho a ještě pak na tu hodinu usíná. Pak vstává ségra do školky, tak se taky probere a vypravuju je oba.

Prali mě Skype nejde už od včerejšího večera. Zkoušela jsem už i odinstalovat a nainstalovat znovu, ale stejně mě nefunguje. ~d~
27.5.2011 11:52:28
Ahoj, holky...přidávám se k pršícím...tady leje jak z konve od nějakých 4 ráno...~8~~7~

Ještě k tomu nefunguje skype, nemáte to taky někdo? nebo je chyba jen v našem PC?

Majdule teda ŤUK ŤUK ŤUK spinká krásně, večer je tu s námi u televize, odpadá nějak okolo 8, v noci se třeba jednou dvakrát vzbudí, nakrmím a chrní dál...dneska jí Matěj vzbudil okolo 6, tak si chvíli hráli a Madlenka to pak ještě do 9 zalomila, asi by spala do tý doby i tak, kdybysme jí nechali...~;)

Vítám novou maminku dvojčátek!~;)
martasek36 102382
27.5.2011 11:43:39
holky to je tak hnusné počasí.

Malej mě překvapil dala jsem ho v půl 9 spát a v 11.15 se probudil:)šikulka:-).Zbaštil slepičí polévku s pšeničnou krupičkou 190g.a hraje si.Teď má novou hračku vytahujeme mi ubrousky a když mu to vemu tak je hroznej křik.~:-D

Coraal až se vrátíš od kadeřníka tak pak dej foto ju?

Jinak vítám novou maminku z dvojčátkama já mám také dvojčata ale už jim je 10let a jsou to klucí:-)
Zuzka+EliEm 118956
27.5.2011 11:37:46
Slávík tiše závidím :)) holky dávám spát mezi 19 a 20hod. a když je dobrá noc, vstávají v 5, někdy 5.30, pak spinkaj kolem 9 cca na 30 minut. Pak až odpoledne, to je tak na hodinu, dvě max. Včera si náš tatínek prosadil svou, prý mu poradili, když je dáme spát později, že budou spát o hodinu déle. Inu vstávaly mi po půlnoci, pak Em ve 3 (jídlo) El ve 4 (jídlo) pak Em v 5, obě před sedmou. Takže už si do toho kecat nenechám :D

Holky taky do všeho mlátěj, když mají v ruce hračku, tak je raději nedávám na "dosah", teď mají hru "válení sudů" .. asi je to způsob přemisťování, když ještě nelezou :)

Teď tu začínají mručet v lehátku, přestalo pršet - ideální kombinace - vyrážíme ven... Nevím teda, jak to dělaj mamky dvojčat třeba ve 4. patře bez výtahu, my jsme 1. patro a ty přesuny dolů do kočáru mě znervózňujou :))
slávík+2 105984
27.5.2011 11:24:37
Ahojky, tak tady taky od rána prší.

Petřík dneska vstával v půl sedmé, v půl desáté si tak na deset minut zdřímnul a jinak tady řádí. Pomóóóc...není nějakej akční!? ~t~ A koukám, že musím schovat hrazdičku, než jí to dítě uplně rozmlátí. Vždycky když se k ní doštrachá, je během pár minut uplně na kousky. Je teda pravda, že s těma dílama se docela zabaví. ~t~~t~~t~ Ten mě asi ještě ukáže ~e~, Verča v týhle době ještě seděla ráda v sedačce a pěkně si s hrazdičkou hrála. Peťulu hrozně baví se vším silou mlátit a třískat. ~8~ Dneska když jsem ho zvedla, chňapnul mě po náušnici a škubnul...naštěstí teda povolila náušnice, jinak jsem měla v uchu díru.

A hlásíme se k závislákům na prsu.

S tím přístupem do deníčku souhlasím s Barčou. Nechci být za tu zlou, ale myslím, že přispívat by se mělo trochu dýl. Tak se holky nezlobte. ~x~

Majdalenko držím pěstičky ať všechno proběhne co nejlíp. Drž se. ~;((~;((~6~~6~
Zuzka+EliEm 118956
27.5.2011 10:44:27
Ahoj Corall, sice nevím, co se mezi Vámi odehrálo, ale připomíná mi to případ mojí kamarádky. Její mamča jí neschvalovala přítele, je o dost starší. Vyhrotilo se to až tak, že se spolu přestaly stýkat, kamarádce to bylo samozřejmě líto. V lednu se jim narodil krásný chlapeček Denísek a od té doby je to babička jak má být, vozí, hlídá a dokonce přijala i Jirku. Takže ti přeji pohodovou návštěvu, ať vše proběhne v klidu, určitě si dětičky hned zamiluje:) A též se přidávám s chválou na tvého manžela:)

Nevím jak dnes u Vás, ale v Praze prší, s dvojčaty dnes půjdu max. pro Nutrilon, který nám dochází. Holky jsou zvyklé být každý den venku, tak jsem na to zvědavá. Alespoň si odpočinou po náročnějším včerejšku, kdy byly u doktorky na půlroční (takže zase injekce) a pak na plavání. Máme tu na návštěvě u sousedky stejně starou holčičku, je o víc jak 1kg větší a je to znát, tak snad nemám nějaké prcky :)) No to jsem se rozepsala, přejeme všem krásný den, Zuzka a duo EliEm ~p~ ~p~
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 16625  [Dalších 16265 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.