| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 16625  [Dalších 16235 >>]
Rotem 40041
27.5.2011 7:31:50
Bagmat moc pekna fotka~R^ Je videt ze je v CR krasne,uz se tesime.

Taky nemam probelm vpustit Majdalenku do denicku
Rotem 40041
27.5.2011 7:28:49
A dneska jdu ke kadernikovi zmenit barvu,uz nebudu prir. blond ale hnedovlaska
Rotem 40041
27.5.2011 7:28:24
Ahoj a Dobre rano, vecere se vcera konala,byla hruza s Emmy a nesli jsme,nakonec jsme si dali pizzu a udelala jsem talir plny ovoce a i tak bylo fajn,deti odpadli brzo,byly utahani.

Danecek ma dneska 7.mesicu a uz zkousi kolinka ale vzdy si nabije papulu,musi jeste trenovat
pega 103835
27.5.2011 4:39:55
Majdo, ta operace je tak urgentni? Vzdyt jsi psala, ze sportujes, chodis na prochazky...Ja si predstavuju, ze na takovou slozitou operaci jde clovek, ktery se nemuze ani hnout.
Ja bych mela jit na kylu, ale odkladam to na pristi leto kvuli male. Chci dal kojit a musim ji porad zvedat. Pokud by to nebyl akutni stav, nikdo by me do nemocnice nedostal.
bagmat 106122
26.5.2011 23:02:02
Omlouvám se trochu jsem vám to tu roztáhla, width500 bylo evidentně moc~8~
bagmat 106122
26.5.2011 23:00:21
Já jsem pro pustit Majdalenku do deníčku, už tu chvilku příspívá a ať má alespoň z něčeho radost~j~
šoupnu vám sem jednu fotku z dneška,venku bylo opravdu nádherně
Blanka Michálková 113652
26.5.2011 22:22:23
Majdalenko drž se! Nějak si to celé ani nedovedu dost dobře představit. Odloučení od prcka na tak dlouho...~:( Ale máš skvělého manžela a určitě to vše zvládnete. Hlavně ať se zákrok podaří!
Zdravím taky novou maminku Zuzku s holčičkama a také smekám klobouk. Moje sestra má 4-letá dvojčata (kluka a holku) a tak si dovedu živě představit ten zápřah. I jedno dá občas zabrat a natož pak dvě!
Děkuji všem za rady s piškotkama.
Corall ta sms je napsaná moc dobře a maminka na ni určitě zareaguje pozitivně. Určitě vás ráda uvidí a nebála bych se toho~;)
Jinak se taky připojuji s prosbou o přístup do fotoalb. Snažím se tady zorientovat a nějaké naše album taky brzy založím. Uvítám rady jak na to~;)
ma zemi 110784
26.5.2011 21:50:07
ahoj holky, Corall ta smska je krasna, tvoje maminka by mela mit radost ze dojedete, takze hlavu vzhuru, bude rada :o) a chlapa pozdravuj :o)

holky ja nedocitam, mam slzy v ocich, sem spatna ze zitrku, bojim se toho myho doktora, nechi na operaci, do lazni si maleho vzit nemuzu, nemel by se o neho kdo starat a zaroven nebudu uz kojit. pred operaci me zastavi laktaci. holky ja mam fakt strach, nechci byt bez maleho, nevydrzim bez neho ani pul dne, ne tak takhle dlouho... pomooooooc.... to neni fer... cele tehotenstvi v nemocnici a pokus o zachranu miminka, abych nepotratila a kdyz uz si ho vybojuju tak musim pryc od neho. to neni fer ~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~

holky pardon, ale nechce se me ani nejak docitat, nemam nejak naladu. jen brecim...

a prosim prosim povolite me i pristup do denicku, abych mohla kouknout na vas a vase deticky?
Rotem 40041
26.5.2011 16:25:47
Bagmat anop vim to, a co me dostalo jak top okomentoval- Vy jste 2slepice ktere se nedokazou shodnout tak musi byt mezi nima jeden kohout co to vse obstara a nebudou hadky. Ja mu jen opravila par chyb a on to poslal
bagmat 106122
26.5.2011 16:17:18
Corall, to mně vehnalo slzičky do očí, teda ty máš, ale supr chlapa~R^
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 16625  [Dalších 16235 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.