| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 16625  [Dalších 16225 >>]
Rotem 40041
26.5.2011 16:01:42
diky moc Telatko, taky si to myslim ale bojim se jak bude reagovat moje mama
Telátko 106513
26.5.2011 15:44:18
Corall já myalím, že jí to napsal moc hezky, tak jak to cítí a tak aby se necítila uražená a dotčená
Rotem 40041
26.5.2011 14:29:28
Manzelova sms-

Ahoj Aleno,Vim ze pri planovani pro Vas a Radku bylo hodne stresu a napeti.
Ja vim, ze vsechny nedulezite veci tak i plany delali jak Vam tak i Radce jen samy stres. . Je pro me a pro Radku velmi dulezite abyste videla Vase vnoucata a poznala je.
Za 2 tydny prijedeme na spontanni kratkou navstevu, i kdybyste chtela nebo nechtela,my proste prijedeme.

Kdyz vezmete Danecka do naruce,uz ho nikdy nebudete chtit dat zpet,protoze je tak sladky a uzasny.

A postarejte se o to aby byla doma kava.

Diky Meir

Holky reknete mi Vas nazor
Rotem 40041
26.5.2011 14:08:39
Holky vite co udelala ted manzel?? Poslal moji mame sms-ku. Bojim bojim pro me.~7~
slávík+2 105984
26.5.2011 13:18:09
Ach jo, tak máme za sebou další kolo boje s příkrmem. ~n~~n~~n~

Snědl pár lžiček a pak zase plival a plival. ~q~ Koukám, že to mám na sobě i já...tak asi příště budu muset motat plínu i kolem sebe. ~8~ A když jsem nakonec přestala a dala mu prso, tak na mě hodil takový spokojený úsměv a cpal se až funěl. ~d~
Telátko 106513
26.5.2011 12:33:40
Ahoj Slávíku:-)

Tak to je Petřík teda opravdu dlouhán, ale Deniska už má taky 69cm a to jí bylo v pondělí půl ročku:-).

Jinak otáčení, má chvíle kdy je fakt rozjívená a točí se krásně, ale na bříšku prostě moc nevydrží jde zase šup zpátky. Že bysme lezly nebo něco to nehrozí, ale teda dostane se na jeden konec pokoje z druhého taky, prostě se tak převaluje ze strany na stanu a houpe se ,že se tím vlastně dostane kam potřebuje.............tak nevím esli naše dítko bude někdy lézt. V postýlce už leží vždycky opačně než jí dám, nohy v tyčkách no mazec.

Majdo taky bych si neuměla představit nemít prdelku u sebe, ale halt to musíš vydržet držím palce ať to hlavně uteče a máš to brzy za sebou~6~~6~~6~.

Jo vztahy to je kapitola:-). Já se s budoucím mužem (hehe) znám asi 10 let, vždycky jsme byly výborný kamarádi a asi on mě chtěl vždycky ale mě to tak nějak nikdy nedocvákávalo tak mi dělal vrbu, a držel ramínko když jsem se potřebovala vybrečet
(a to s tím ženatým kriplem co jsem žila potřebovala často) no a pak se mi otevřeli oči a.................máme krásnou Denisku~R^
slávík+2 105984
26.5.2011 12:03:11
Corall gratujuju k výročí, užijte si dnešní oslavu ~x~.

Majdalenko ~6~~6~ a nejde vzít si malého do lázní sebou? Domluvit se nějak s tím, že kojíš? Jenže zase kde by byl, když bys měla nějaké procedury co? ~:(
Rotem 40041
26.5.2011 11:51:12
Majdaleno po tech letech manzela uz znam a vim jake mam chyby a nepomuze ho predelovat,nejlepsi je respektovat ty chyby. Zadny clovek neni bez chyb,ja taky.Proste respektovat a respektovat. A sex je cim dal lepsi i po tech letech~j~
majdalenka.machi
  • 
26.5.2011 11:47:47
ahoj holky, jak se to blizi tak se bojim cim, dal vic a vic. zitra jdu na predoperacni s tim kolenem. jak neni manza doma tak brecim, nechci do lazni na 6 tydnu a nebyt jak s malym tak manzou... nevidet je, nepochovat si maleho.... to si nedokazu predstavit... a uz zase brecim...

ted jdu s malym na prochazku a jak dojdem, tak vecer budu reagovat na prispevky... ale vitam Zuzku, novou maminku :o) a Corall gratuluju k vyroci :o) jaky to je po tech letech? stejny? :o) ja sem takova manzelka, ze hledam na mem muzi co me na nem vadi a zatim sem nic nenasla. hledam uz pekne dlouho... tak bud je dokonaly, coz si myslim, ze neni... nebo to dobre skryva, coz je asi pravdepodobnejsi, nebo co by nekomu vadilo me nevadi, coz je teda taky pravda... tak ja jdu ven. Tomasek uz usnul v kocarku. tak ahojky
slávík+2 105984
26.5.2011 11:45:05
Holky zdravím opět po delší době. A zároveň se hlásím do klubu padajících dětí. ~n~~n~~n~~n~ V neděli se povedlo Verunce Petříka vyklopit z kočárku. ~e~~e~~n~~n~~8~ Naštěstí to odnesl jen malinkou modřinkou na hlavičce, protože ona zakopla, upadla a překlopila ten kočár na sebe. Lekla se chudák víc než on a nebyla k utišení, hrozně se bála, že mu ublížila. ~n~~n~~n~ Já jsem se klepala ještě za hodinu.
Jinak Petřík se od čtvrtka vytahuje na kolínka a houpe se a ohromnou rychlostí už leze jako ráček...dopředu na to ještě nepřišel. Má hrozně legrační styl. A chudák když před něj něco dám a on se chce k tomu dostat, maká maká a přitom od toho couvá...~6~
Na půlroční kontrole jsme byli už před 14 dny ~f~ a to měl 7330 g a 70 cm. Tak myslím, že teď už 7,5 kg mít bude a je to pěknej dlouhán. ~j~
S příkrmama jsem začla v pátek, první mrkvičku vyplivnul, druhý den už se trochu chytil víc a potřetí už jí docela baštil. Ale brambory nic moc a včera jsem zkusila brokolici a tu plival do dálky a nedostala jsem do něj nic. ~q~ Tak doufám, že to nebude mít stejnej průběh jako u prvního dítka. To jsme začaly, mrkev jedla, ale pak už jsem do ní nedostala v podstatě nic, týden jsme se spolu rvali o každou lžičku a pak jsem to vzdala a dalších 14 dní zase jen kojila a pak jsme začínaly od začátku. ~8~ Když čtu jak tady všichni pěkně baští...~n~
~n~~n~ A zoubky u nás taky zatím nic.
Mattheen jj jsou si kluci pořád hodně podobní, i když dřív bych řekla, že byli ještě víc. Teď už se začínají trochu měnit. ~;) A teda stejnej tatínek mě nenapadl ~t~. Ale mají toho společnýho víc...taky "miluju" příkrmy. A docela uvažuju, že před krmením půjde P. taky do naha, horko tu máme a aspoň by toho tolik nezabarvil. ~y~ ~y~

Telátko moc blahopřeju k otáčení.~g~ Šikulka je to šikovná.~;((
A vítám a zdravím nové maminky.
A už konec románu. ~f~ ~3~
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 16625  [Dalších 16225 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.