Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
25.5.2011 15:14:51
Vítám Blanku a Martínka
, no to je šikula, že Ti tak hezky baští![]() .Holky, mně se dnes zadařilo ..Jak jsem včera šla brzy spát, tak jsem si dala mobil na tichý, abych nebyla rušená a tak jsem nebyla rušená celý dopoledne, páč jsem to zapomněla zapnout . No a v poledne v lese kouknu na mobil, kolik je hodin - podotýkám, že je téměř pořád mrtvý, tak ho odkládám a zapomínám pořád.. a tam plno hovorů, smsky . Od rána mi volala kámoška, že by dorazila, Kačka psala, že přijde na oběd..a do toho kámoška ještě zpunktovala mého přítele, co jako se mnou je..Tak se jela sem podívat, no já v tahu a mámě jsem nic neřekla..No síla..Tak přijela, až odpo a teď odjela a pro Káťu jsem vařila honem rychle teď . Zblajzla to a mazala..No a já se jdu vyvalit ke kafi na chvíli ven, než se Viki vzbudí..Bagmat, to teda je Alička kačaba, že Ti přes den nechce spát . To bych nic neudělala ? Viki je teda na tohle zlatá..kolikrát umí spát i 2-3 hodiny v kuse..Dnes už spala ráno hodinku a půl, v lese taky přes půl hodiny a teď zas chrní .Holky a to si představte, že chtějí to anglického buldočka nechat utratit ![]() , když si ho nikdo nevezme. Zatím to směřuji tak, že se o něj budu starat u nich - není to daleko..a třeba časem bude u nás A obojek a vodítko večer snad u někoho schrastím . |
| Blanka Michálková | 113652 |
|
|
25.5.2011 13:11:21
Děkuji za přivítání. Napíšu něco o nás. Martínek je narozený 5.11.2010 a jsme z Beskyd. Momentálně váží něco málo přes 8kg a měří 68cm. Zatím ještě částečně kojíme a příkrmy už baštíme velmi pěkně. Dopoledne přesnídávka, oběd zelenina a před spaním kaše. Chtěla bych se poradit jestli a zhruba od kdy dáváte do přesnídávky piškoty? Uvažuji že bychom začli.
Jinak bydlíme v rodinném domku a tak si teď užíváme zahradu. Tak přeji pěkný den ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
25.5.2011 12:29:48
Ahoj holky, tak jsme zpátky. Květa už déle než hodinku spí, tak jsem vydrbala koupelnu (asi tak po sto letech, už to fakt potřebovala
) a uvařila jsem si kafíčko. ![]() Barčo, a prodávala jsi korbičku přes mmb, nebo jinak? Taky uvažuju, že ji prodám, ale pořád mi nějak nejde do hlavy, kdo by kupoval samotnou korbičku, tak jestli to má vůbec cenu. Jinak snad tu čepičku na poslední chvíli nezkazím. ![]() ![]() Corall, to je dobře, že už je Danečkovi lépe. ![]() Hakai, teda nádherné náušničky, já bych si snad ani nevybrala. Ještěže to zatím neřešíme, byla by doma bitka o design náušnic. ![]() Moni, dietní polévka mě napadá jedině česnečka, ovšem to jsi asi slyšet nechtěla, co? S kojením to nejde moc dohromady. Když to s Prahou vymyslíš, tak budeme všechny rády. Ale je fakt, že z toho Podkrkonoší, i když to není kilometrově daleko, to spojení do Prahy stojí prostě za starou belu - vlaky samé couráky a do autobusu jsi bez šance s kočárem.Blanko, zdravím. ![]() Marťásku, jak říká Bagmat, počítač sbal jako poslední. ![]() Bagmat, Ty máš vůbec dneska nějakou dobrou náladu. V tom vlaku, máš pravdu, to bude veselý. V kolik budete muset vstávat? Já to mám z Pcí v pohodě, ale co vy. ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
25.5.2011 12:05:39
Marťásku, tak přežij přesun v pohodě
![]() A oxbčas nakoukni, PC zabal jako poslední ![]() |
| martasek36 | 102382 |
|
|
25.5.2011 12:02:18
Ahojky holky,
moc Vám děkuji.Ted jsem moc chodit nebudu musim pomalu balit atd.Je toho moc. Koukala jsem že plánujete sraz?Tak si to hezky užijte . Kdybych měla čas tak se do Prahy dopravim,ale ted ho mít nebudu.Dneska má Ondrášek půl roku ![]() To tak strašně letí to je hrozný.Telátko co zoubky?My zatim pořád nateklé dásničky. Ondrášek přez den spí dopoledne tak tu hodinku a po obědě 2 až 3 hodiny.A v noci spí celou noc od té doby co jsem začala dávet na noc místo kaše mlíko hajaja 2. Tak vám všem přeji krásnej den. ![]() ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
25.5.2011 9:56:29
Zdravím Blanku.
Moniken, škoda, že Nové Město není blíž, mohla by jsi u nás s Matym přespat a pak bychom ráno vyrazily spolu. Toola by se k nám přidala v Pardubicích a myslím, že by bylo ve vlaku doost rušno ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
25.5.2011 9:54:12
Krkonose?? To mas kousek do Prahy. Zkus mrknout a rekni nam,radi te tam uvidime, udelas si celodenni vylet
|
| Moniken | 106914 |
|
|
25.5.2011 9:49:02
Corall, děkuju
.Teď na to koukám , ha ha dietní čočková, dietní květáková, dietní pórková . To by se chuděra Maty nadnášel, takže jediná rajčatová by šla. Jdu na to .Bydlím v podkrkonoší a upřímně- cestování vlakem je pro mě scifi a autobus s kočárem sotva... zkusím mrknout na spoje, jestli bych nezvládla ten vlak... ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
25.5.2011 9:41:58
Tady mas spustu receptu na dietni polevky
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=dietn+pol&hledat=&autor=0&kategorie=0&v_nazvu=1 |
| Blanka |
| • |
25.5.2011 9:41:43
Zdravím, taky mám syna narozeného v listopadu a občas tady chodím na rady a inspiraci. Četla jsem, že bojujete s moučnivkou. My s ní bojovali snad dva měsíce a po genciánce jsme si nechali od doktora předepsat Nizoral tabletky a za dva dny bylo po moučnivce. Rozpustí se čtvrtka tabletky ve vodě a tou se pusinka vytírá. Zabírá opravdu spolehlivě a nebarví oblečení jako genciánka. Takže doporučuji.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.