Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Telátko | 106513 |
|
|
26.5.2011 7:29:19
A stále nespinká, Toolo kafe bohužel nepiju ale asi začnu:-(
Tu knížku taky mám ale v podstatě do ní nekoukám, to spíš před porodem ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
26.5.2011 7:09:09
Dobré ránko, holky, přeju hezký slunečný čtvrtek.
![]() Blanko, taky jsem tuhle někde (samozřejmě si nevzpomenu, kde) , četla, že s lepkem se má začínat právě v podstatě hned, jak se začne s příkrmy, takže my jsme zatím koupili ty dětské sušenky a dvě už snědla, zatím dobrý.Hakai, to je jak naschvál, viď - kdybys měla mobil na standardní zvuk, tak Ti nikdo nevolá ani nepíše. To já už jsem na mobil tak zvyklá, že i když mám tichý režim, tak na něj koukám co půl hodinu... ![]() Pego, takže Barunka už se cítí líp, když tak pěkně jí. ![]() ![]() Prali, blahopřeju k prvnímu příkrmu, jak to Madlenka krásně zvládla. ![]() Veru, tak to jsi měla hezký den. Taky tu knížku mám. ![]() Telátko, tak dnes ať máš odpočinkový den, nebo aspoň dvě kafíčka. Taky si za chvíli uvařím. ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
26.5.2011 6:46:14
Tak je ze mě mrtvola, dítě mi vstávalo v půl druhé a v půl páté teď snad usne (i když je pořád vzhůru). Ne hlady, byla v pohodě hrála si a žvatlala a žvatlala tak nevím:-(
|
| Veruník+Anetka 11/10 | 107543 |
|
|
25.5.2011 22:56:08
jinak kdybyste mela nektera zajem, dostala jsem tam tu knizku Babyweb, kde jsou info do 3 let veku ditete, muzu darovat:)
|
| Veruník+Anetka 11/10 | 107543 |
|
|
25.5.2011 22:53:26
Ahojte
My dnes byly take cely den venku.Dokonce jsem sla i na kocarkovy slet do Zlutych lazni,az na to, ze tam bylo fakt hafec lidi,to bylo fajn!Pochodila jsem tam po stancich,nekde jsme i neco dostaly:)Ale jsem tedy KO. |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
25.5.2011 21:00:28
Ahoj, holky...dneska jsme byli celý den venku, tak jsem se sem dostala až te´d...
![]() Blanko, vítej!! ![]() Jinak, Madlenka měla dneska svůj první příkrm k obědu, mrkev brambor ze skleničky. Snědla půlku skleničky, otvírala pusu, paráda, asi jí to fakt chutnalo.Pak se dopucla mlíčkem a 3 hodiny spinkala v kočárku venku!!!! Tak jsme s Matějem sekali, pleli, byla to pohoda a ta naše Růža chrupkala... Jinak, Majda je ještě v hluboké korbě, má tam spoustu místa a když chce vidět, nacvaknu na kočár autosedačku, tak to tak střídáme, podle toho, co v tom kočárku chce dělat...![]() Hakai, tyy jo, to je hrozný, viď...zapomeneš zapnout zvuk a hned vznikne panika...já jednou nechala mobil doma, když jsme šli s Matějem a malou nakoupit a manžel málem alarmoval 158, protože jsem nezvedala ani mobil, ani pevnou... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Blanka Michálková | 113652 |
|
|
25.5.2011 17:19:02
Ahoj Jíťo, tak to bydlíme "kousek" od sebe. My jsme z vesničky Libhošť u Nového Jičína. Trojanovice jsou krásné
Závidím jistě krásný výhled na Besdkydy. Dříve jsem tam hodně jezdila na kole, ale to teď s prckem nejde.Na ty piškoty se ptám. protože jsem taky chtěla ještě čekat kvůli lepku, ale nedávno jsem slyšela, že se má naopak s lepkem začínat celkem brzy. A náš doktor nám to taky potvrdil. Tak zítra vyzkoušíme poprvé piškoty do přesnídávky ![]() |
| pega | 103835 |
|
|
25.5.2011 16:32:42
Koukam, ze jsme 100 let za opicema. Ja davam porad jeste pouze ryzovou kasi a kukuricne krupky. K lepkovym vecem mame jeste daleko.
Zato uz dobre dlabeme zeleninku, dneska jsem varila a slupla vsechno. Prvne jsem doma kuchtila dyni [prvni lzicka od Hami ji moc chutnala], smichala jsem ji s jinou zeleninou a jak smakovalo. Take se Bara zacala plazit pozadu, na vsech 4 jeste neni ani nahodou, ale strka si dopredu nozku jako pripravu na lezeni. ![]() Z hracek ji ted nejvic bavi pianko se zviratkama. Mlati do nej hlava nehlava a ma radost, ze to zpiva. Dneska k tomu pridala i tanec - pokyvovani hlavou nahoru a dolu a majzla se pritom hlavou o podlahu. Je s ni ted sranda. |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
25.5.2011 15:19:38
jo a s piskotama teda presneji s Hami susenkama v presnidavce jsem zacala hned par dni po pul roce
![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
25.5.2011 15:17:30
Ahoj holky,
zdravim a vitam Blanku a hned se musim zeptat odkud presne z Beskyd jsi? Ja jsem totiz taky z Beskyd konkretne z Trojanovic Mam 3 holky ve veku Eliska skoro 5 let,Kacenka 3 a pul a Adelka skoro 7 mesicu ( nar. 31.10.) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.