Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bagmat | 106122 |
|
|
25.5.2011 8:13:43
ten denní spánek závidím ta moje kačaba spát nechce, vždycky odpadne nejvíš na patnáct až dvacet minut
, zato ale v noci spí nádherně ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
25.5.2011 8:11:27
Hakai, škoda, že nejseš blíž, hned bych ti nějaké vodítko podala, nebo raději šla vyvenčit s tebou toho pejska, vodítek máme až to není hezký, Gabča je ráda střídá
No jdu juknout na půdu a snést tu sportovní nástavbu a rozhodnout se zda předělat či nepředělat, velikost nás nelimituje, máme sotva sedm kilo |
| Toola | 105703 |
|
|
25.5.2011 8:08:13
Jinak denní spánek je u nás jak kdy - někdy dvakrát denně po 40 minutách, jindy dvakrát denně po hodině a půl, včera např. jen dopoledne dvě hodiny v kuse...
|
| Toola | 105703 |
|
|
25.5.2011 8:05:47
Ahoj Hakai, už s čepičkou finišuju.
![]() Chudák buldoček, teda. Aspoň že se tam na něj zajdeš podívat. To jsou tedy páníčkové... ![]() Taky bych si asi do háčkované kabelky bez návodu netroufla... třeba něco objevím při svých toulkách na netu, to bych Ti pak poslala odkaz. Objevila jsem i háčkované oblečky pro psy. ![]() Já mám dopoledne nějaké zařizování, tak tu taky přes den nebudu. Dnes to naštěstí vypadá, že by nemusel být takový hic. |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
25.5.2011 7:44:23
Toolo, díky..moc se na ty šatičky těším
.Když Ti Květuška takhle spinká, tak co pak přes den? Už máš čepku pro Eminku Barčovic? Já bych zas něco háčkovala..tu kabelku nejraději..ale potřebuji nějaký rozpis..z hlavy to nedám. Aspoň základ. Včera jsem odevzdala dvě pánské čepice a už jsem příteli řekla, ať se svou čepkou nikam nechodí, aby to už nikdo nechtěl. To mě fakt moc nebaví.. Viki ráno straší a teď už byla tak protivná, že z toho usnula. Tak toho musím využít - umýt vlasy a klasika žehlení. Pořád dokola..Ale ty pánský košile a kalhoty na to se netěším .Pak půjdeme na procházku, dokud nebude hic. Mám službu u jednoho pejska, co je tady pořád sám - páníčkové se rozvedli, dům prodávají a pejsek (anglický buldoček) tam zůstal sám . Je to už stařeček, ale hrozně hodnej..Hned bych si ho sem vzala, ale přítel je proti, že k Vikince by to nebylo dobrý. ![]() Tak ho půjdeme nakrmit, napojit a potěšit..Bohužel mi tu nenechali ani vodítko ![]() , abych ho vzala do lesa. |
| Toola | 105703 |
|
|
25.5.2011 7:29:45
Bagmat, jelikož v té naší korbičce už je Květa pořádně zapasovaná, nahoře nad hlavičkou má tak dva centimetry prostoru, je sporťák už prostě jediná možnost. Na pohled mrkneš do korbičky a čekáš malé miminko a ta naše velká holka tam...
![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
25.5.2011 7:25:47
teda taky asi začnu přemýšlet o sporťáku, aspoň nebudu muset kupovat kšíry, sporťák má pětibodé pásy, ale moc se mě nechce, mám pocit, že přechodem z hluboké korby už opravdu nemám to své miminko, ale Alča po kočáře tak putuje, že už do toho asi půjdu
![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
25.5.2011 7:00:30
Dobré ránko, holky.
U nás dnes noc nestandardní, protože Květuška uchrápla už večer v šest, ani jsme nekoupali, zřejmě byla vyřízená z toho vedra. Takže vstala pak ve tři hodiny ráno na kojení, a pak budíček už klasika před šestou hodinou. Hakai, to jsem slyšela, že je nějaký bioplast a že se to teď dává jako ty první náušničky, že nejsou alergické reakce. Což je fajn, můžou se hojit rány a maminka může vybírat ty další náušničky. Jo a ty šatičky jsou roztomilé, vybrala jsi hezky. ![]() Veru, mně se taky zdá, že těch tekutin je jen z mateřského mléka málo a taky se snažím do ní dostat něco navíc, zatím teda vodu a zkusím i nějakou ředěnou šťávičku, ať toho vypije víc. Jíťo, tak to byl hezký den, až na ten výlet pak s kocourem k večeru. ![]() Na můj vkus bylo teda včera už moc vedro, ale naštěstí pofukoval větřík. Byly jsme ve městě na nákupu, naštěstí klimatizace v autě funguje na jedničku /ťuk, ťuk, ťuk/, tak se aspoň v autě člověk trošku zchladí. ![]() Marťásku, gratuluju k bytu. To je super, že vám tam majitel povolí i trvalé bydliště. Tak teď už jen bezproblémově nastěhovat, a je to. ![]() Dneska chci sundat z kočárku boudičku a na podvozek už nasadit sporťák. Stejně posledních pár dní, pokud někam jedeme autem, mám v kufru takové lehké golfky a když chodíme po nákupech, Květa v nich nemá problém, tak už i na procházky vytáhneme sporťák a boudička půjde chytat prach do komory. ![]() |
|
|
25.5.2011 6:36:22
Jíťo, to jste měly opravdu hezký den
. To vypadá, že je mamka lepší, ne?Kocoura vypravit k dr. To je asi masakr. Já bych ho ani nechytla .Viki řve..jdu.. |
|
|
25.5.2011 6:34:49
Dobré jitro,
tak koukám, že jsme tu první..a já koukám jak sova .Bagmat, naše nastřelení i s naušničkama stálo 300. Je to nějaká dětská záležitost ty umělé. A je fakt..žádné zčervenání, žádné hnisání, nic..a Viki, jak když o nich ani neví . Zatím je nemám ani vyfocené..pořád strká čumák do objektivu .Telátko, vyfoť jaké máte ty z bílého zlata . Potřebuji inspiraci.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.