| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 16625  [Dalších 16145 >>]
bagmat 106122
24.5.2011 22:45:03
Marťásku super~g~ Tak to malování a stěhování zvládněte~6~
Telátko kolik stálo nastřelení?
Veruník+Anetka 11/10 107543
24.5.2011 22:36:51
ahoj holky, moc se omlouvam,ze ted moc nereaguji.Jsou u nas zmenx a take,jak je krasne,tak litame venku az do vecera.Anetka si uplne prekopala rezim,tak jen cekam,kt.ted budeme mit:)Spinka mi uz jen 1,5hodky denne,nenaspi to cele,ale deli si to na dvakrat. Jinak take opozdene gratuluji Dene k pulroku a Emince k 7mesicum:)Nas ceka pulrok v sobotu.Jinak jsem uz Anetce od min.tydne zacala davat stavicku z jablka a mrkve,a taky cajik.Doktorka rikala,at jen kojim.Jenze kojim 5x denne a to mi do tech veder fakt prijde malo!Laktaci si zvysovat nechci,kdyz budem uz i dokrmovat.
Telátko 106513
24.5.2011 21:41:03
A z bílého zlata už právě máme na výměnu:-)
Telátko 106513
24.5.2011 21:40:33
Hakai jsou to náušnice z chirurgické oceli
jita+3cacorky 57325
24.5.2011 20:25:37
Ahoj holky,
dneska jsme si s holkama udelaly hezky den, dopoledne jsme jeli k nasim,pak jsme sly s moji mamkou na obidek do restaurace kde je zahradka, detske hriste a hlavne stinek, takze se holky vyradily, nasly si tam hned kamarada Lukaska ~;) a s nim tam radily ~;), Adelka hezky usnula v kocarku a my s mamkou si daly pivko ja sice nealko neb jsem ridila ale to nevadi ~;), daly jsme si menicko, holky chtely hranolky a masicko, moc jsme si pochutnaly a pak tam jeste prodavali tocenou zmrzku tak jeste holkam zmrku , jeste si politaly s Lukaskem, my s mamkou pokecaly a pak jsme vsichny spokojene odjely domu no proste parada :-)
K veceru jsem jeste musela k veterinarce s Eliscinym kocourem (to byla jizda mela jsem ho v pevne kartonove krabici zalepene izolepou ale nechtel tam byt tak se snazil dostat ven, no sledovat provoz a jeste hlidat kocku aby mi nevyskocila z krabice proste des ~o~ ale po chvilce se nastresti uklidnil), je nejaky nastydly a chodi po trech,porval se s Hakisem to je zase kacencin kocour 3 dny nic nezral, nehraje si ~a~ tak jsem tam s nim sjela uz vcera, dostal 2 injekce atb a ja odjela o 220 kc lehci ~a~ a dneska jsme jeli na kontrolu a dostal zase pichulku a atb na doma a uz je trochu lepsi tak snad bude ok, no co by clovek neudelal pro nemou tvar a navic je to Eliscin mazlik ~d~
Martasku gratuluji k bytecku :-) tak at se vam tam hezky bydli ~;((
Jo a vcera jsem udelal Adelce na vecer kasi a myslela si jak bude spat alespon do dvou do tri, tak bohuzel to neklaplo opet v pul dvanacte rev a vypila 150 mlika a v pul pate znova ~q~ asi nam dite roste nebo co ~d~~;)
Tak hezky vecer holky, manza sel na vecu se zakaznikem a ja dojidam zelnacku mela jsem na ni hroznou chut to bude noc ~t~ a koukam na ruzovku, holky spi tak snad budou a noc bude klidna :-)
Hakai a Viki 11/2010 106177
24.5.2011 19:59:46
Marťásku, gratuluju~R^~R^, to Ti spadl kámen ze srdce,viď~s~.

Telátko, také jste nechali nastřelit ty umělé?
Já zrovna Vikince vybírám z bílého zlata na MMB.

To bylo dnes krásně,co~b~. Jsem se trochu i opalovala na zahradě..

Viki spí, tak půjdu za ní. Taťka má úterní pivko a já to půjdu zalomit~h~..Jsem dajaká hunavená a nevyspalá~d~.

Hezký večer a hlavně klidnou noc a ránko dloouhý spánek~s~
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
24.5.2011 17:17:47
Ahoj, nakukuju! Marťásku, moooooc gratuluju a mám radost, že jste tak rychle našli parádní bydlení!!!!~g~~g~~g~~g~
Telátko 106513
24.5.2011 16:14:22
Marťásku supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer mám radost bomba zpráva:-)

Corall tak zoubky za chvilku vylezou co, my to máme taky každým dnem, bouličky veliký vypadá to na horní zoubky
Rotem 40041
24.5.2011 15:13:36
Martasku Gratulujuuuuuuuuuu~x~~x~

Ja ted skoncila,Danecek je extremne protivnej,neji moc,co sni zvraci,UM nevypije moc,slinta jak bernardyn,ma poard zvysenou teplotu a dasne ma natekle v oblasti stolicek. Tak sjem mud ala cipek a soupla spat,at se apson hodinu prospinka.

Ja dodelala gulas,upkela chlebove misky,housky,udelala dort a mam toho plne kecky a jeste povesila pradlo
martasek36 102382
24.5.2011 15:04:19
HOLKY TAK MÁME BYT HURÁ:-)

je to také ve městě 3 plus 1.Kuchyňka je sice malá ale je k tomu velká hala.Byt je pěknej a hlavně majitel nám tam dá trvalej pobyt tak je to na posled co se stěhujeme.Má to 76 m.Budeme platit jako tady.Jenom teď nás to trochu zrujnuje,protože musíme zaplatit vratnou kauci,RK provizi a první nájem.Od 15.6 dostaneme klíče tak budeme malovat a postupně stěhovat.No stoho mám docela strach.Ale jsem ráda že to tak dobře dopadlo.Teď jdu do RK zaplatit kauci.tak zatim papa~3~~3~

Všem děkuji za podporu a přeji krásnej den:-)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 16625  [Dalších 16145 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.