Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Telátko | 106513 |
|
|
13.5.2011 10:11:20
Barčo tak super, jak záda tak Eminka
Je to krásný krmit když ti sama otvírá pusinku viď. Já se na Denisku strašně ráda koukám když papá a krmí jí někdo jinej (táta). Na ní je opravdu radost koukat, otvírá pusinku a většinou my nestíháme do ní dávat (páč první lžičky ochutnáváme aby nebyly horký), tak máchá ručičkama a dožaduje se a pak tak labužnicky vychutnává![]() Jinak my dneska spaní nic moc, strašila od půl sedmý ale tradičně po mě do půl osmý nic nechtěla Ale tak krásně žvatlala v postýlce to byl mazec, takový uje a aje ijeeeeeeee a výskot tak to byla sranda |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
13.5.2011 9:54:11
Ahoj Barčo,
šmankote, Tobě už hrozila i operace? ![]() ..No tak bezva, že se plotýnky umoudřily..A mám radost s Tebou, že si to Eminka rozmyslela a začla hezky papat. Hned bude líp . |
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
13.5.2011 9:07:25
Nazdar kočky,
moc děkuju za pochvalu Eminky a naušniček. Hakai taky se moc těším na fotku s nauškama.....a spinkáte teda nádherně, u nás dneska vztávačka v 1,2,3 a pak ve čtvrtna šest budíček ![]() Yuyo ahoj ![]() ![]() U nás taky voda neproskočila, tak kupuju ovocný čaj a dělám jí ho neslazený, Eminka ho stejně nepije, asi to bude zmlsaná koza. Jinak holky já včera slavila, páč Eminka konečně po 14 dnech vzala na vědomí krmení a začala otvírat pusinku a papat, já měla takovou radost že to do ní nemusi cpát jak do husenky. Záda lepší, včera další opich, plotýnky vypadají dobře, tak se vyhnu operaci, mááááám radost. |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
13.5.2011 8:38:59
Ahoj holky,
my zas chrněly do osmi ..nádhera. Večer jsem už ani Sunar nezkoušela,ale protože mě opět vycucla do mrtě a po kojení vypadala, že by něco snědla, tak jsem jí udělala trochu rýžové kaše a sbodla to jak nic . Ale ve tři jsem kojila - ale pak až teď .Naušničky ráda vyfotím, ale je to vopice a jak vidí foťák, hned se nastavuje a směje a profil ani omylem .Ale ty naušničky fakt z miminka udělají holčičku ![]() Yuyo, ahoj ![]() . Ondrášek je šikula a pěkný míry . Stav se častěji![]() Dnes jedu koupit nějaký učící hrnek, lžičku a misku..nějak nejsem připravená . Doufám, že to ve městě tady mají.Vařeno mám ze včera čočku, takže pohoda.. Hezký den ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
13.5.2011 7:37:40
Dobré ráno, holky, přeju hezký pátek třináctého.
![]() Ahoj Yuyo, takže další mamča v pracovním procesu. Tak ať se Ti daří to skloubit s rodinou a kdyžtak nahlídni i k nám. Ondrášek má moc hezké míry. ![]() Asi taky budu zkoušet tu vodu nejdřív po lžičkách, to je dobrej nápad. ![]() |
| yuya+B 01/08+O 10/10 | 66775 |
|
|
12.5.2011 23:35:53
Ahoj holky,
sorry, vůbec sem nestíhám chodit. Jak jsem začala zase pracovat, tak je času zase o něcé míň. ![]() U nás všechno ok. Ondrášek měl na 6ti měsíční prohlídce 7 900 g a 66 cm. Už je krásně na čtyřech, plazí se neuvěřitelnou rychlostí a snaží se o lezení. Ale plazení zatím vyhrává. S příkrmy už se nám to docela rozjelo, k obědu už dá plnou dávku okolo 200 gramů a večer jí 140 ml kaše + ještě kojím. Takže zatím mám vynechané jen to polední kojení. V noci kojím jednou, kaše na to nějak vliv nemá. ![]() Dočetla jsem jenom stránku nazpět a koukám, že řešíte vodu. Já jsem ji Ondrovi začala nabízet hned s prvníma lžičkama příkrmu. Nejdřív po lžičkách, ale po pár dnech už jsem najela na učící hrneček od Nuku. Měl s tím ze začátku trochu problém, bryndal to, ale už to zvládá a vodu pije v pohodě. Ale třeba Bára vodu nechtěla nikdy. Pila ovocný čaj slazený jablkovým džusem. Je to mlsná koza. ![]() Jdu spát. Mějte se krásně a já se pokusím tu objevit častěji. ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
12.5.2011 17:14:18
Tak znova Hakai hoď fotečku
![]() Bagmat my taky čekáme až bude doočkováno, ale v úterý teprvé druhé očkování tak se zatím budu kochat ostatních mimi s náušničkama .´ Pa |
| Telátko | 106513 |
|
|
12.5.2011 17:13:08
Jo tak to mělo být samo na Hakai s těma náušničkama, no nic neobvyklého u mě že
. Dneska se s váma loučím mám to tu dneska nějaký hektický a musím ještě pryč. Zatím papa |
| Rotem | 40041 |
|
|
12.5.2011 16:35:45
proto jsem zacla ucit Danecka uz pred mesicem a pul vodu,ted uz mi ji pije normalne a caj sporadicky. Zdrimli jsme si na 2hodiny,Danecek hodne plakal ale uz je to dobry a hraje si a zkousi nozicky,mozna kolinkovani
|
| bagmat | 106122 |
|
|
12.5.2011 16:35:12
Telátko, hodím ráda, ale až za měsíc, ještě nemáme doočkováno, ale Hakai by se mohla pochlubit jak Viki slušej naušničky
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.