Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
14.5.2011 8:47:03
Ahojík, trochu jsem dočetla..
Zírám na lezoucí děti a Bagmaťátkovic posazení!!!!!!!!! ![]() ![]() Tak k tomu máme tedy vskutku daleko ještě a to se tu Jáchym otočil na břicho snad úplně nejdřív a teď je knedlík . On se ještě ani neplazí, jen se točí kolem své osy a válí sudy. Zubáky má dva. Hezky slabikuje a první lžičky se zatím daří, včera už snědl půl lahvičky mrkve. Dnes bude mrkev a brambůrky. Bojujem s ekzémem na pažích a zádíčkách ![]() ![]() ach jo. Prostřední dítko se nám na 1.pokus na začátku května naučilo jezdit na kole bez postranních koleček a podepisovat se. Nejstarší dítě začlo tak ale tak hrozně škrábat, kde jsou časy krasopisu... . Hokej mě tááák mrzí , škoda škoda... Tolik zpravodajství od nás. |
| Toola | 105703 |
|
|
14.5.2011 7:49:29
Ahoj holky, přeju krásnou sobotu.
Květa dnes spala až do sedmi hodin, jsem nadšená. Poslední dobou to déle než do šesti nedá. Asi pozná víkend, nebo co. ![]() Telátko, Deniska je hezoučká opička. ![]() Jíťo, Adélka má takovej roztomilej kukuč. A parapet závidím, ale já bych holky odtamtud vyhnala a dala si tam kytičky. ![]() Hakai, tak Viki takhle krásně snědla rýžovou kaši - tak doufám, že taky pěkně spinkala. Na hokej jsem taky koukala, snad to aspoň vyjde na tu bronzovou medaili. Ale ti Švédové hráli opravdu báječně.Bagmat, teda Alička je opravdu tryskomyška, ta v tom vývoji opravdu chvátá, šikulka. Tak hlavně že Tě nechá odpočívat, když se necítíš dobře. Ať Tě chřipka brzo opustí. ![]() ![]() Pego, vítej z dovolené. Pak nezapomeň dát nějakou tu fotečku. A Barunka už válí sudy, super. U nás taky bezzubost zatím vládne. ![]() Barčo, dobrá zpráva o zádech, snad už bude líp. Ty noci s Eminkou máš teda náročný, takhle často buzení... Snad se kočička brzo umoudří a odpočineš si. ![]() ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
13.5.2011 20:57:27
Ale naši hokejisti to moc neustáli - ten pátek třináctého
![]() ![]() ![]() Opičky super . Déňa roste jako z vody![]() Jíťo..krásný fotečky a opravdu zvláštní místečko na hraní dětí .Viki sbodla misku rýžové kaše a zalomila to..spokojená![]() Všem dobrou noc ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
13.5.2011 18:51:52
A já mám doma dvě opičky heč - foto v deníčku
![]() Jíťo ten parapet je super, akorát kdyby si nepsala podrobnosti tak bych se lekla. Ale Adélce se tam vyloženě líbí ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
13.5.2011 18:44:16
Tak hlásím že jsme pátek třináctého přežili bez ůhony
. Jo a Deniska se krásně rozžvatlala, ajeeee jejejeeeee agí bebe apod. vždycky si vezme hračku a hrozně důležitě jí vypráví no a my se tlemíme![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
13.5.2011 12:50:56
Ahoj holky,
tak dneska je patek 13. ?, ja to vubec nevedela, nejak mi ty dny utikaji a nesleduji datum takze fakt kolikrat premyslim kdyz treba koukam na datum spotreby u jogurtu kolikateho vlastne je ![]() My dneska docela v pohode, prsi tak holky neskemraji ze chteji ven, vcera byly alespon sedet na lavicce, kdyz bylo tak teplo, venku bylo tepleji nez v baraku , kaslou ale porad hrozne a mam pocit ze Elisce ta atb nejak nezabiraji, v noci mela dokonce zimnici, plakala ze je ji zima, tak jsem ji dala deku a za hodku me budila zpocena ze je ji vedro , ale teplotu nema tak nevim co to melo znamenat , kasle strasne sice vykaslava a plive hleny ven ale mam pocit jako by to porad nekde drzelo a nechtelo se to pustit, no v pondeli jdu s obema na kontrolu tak uvidime ![]() Ted vsechny spi, ted aAdelka ta spi uz skoro hodku a holky jsem dala spat pred chvilkou ale asi delaji blbosti no snad usnou nebo ![]() Bagmat Alicka je opravdu sikulka ja jsem si taky vcera rikala ze uz to neni zadne miminko ta nase Adelka, sice jeste neleze po ctyrech ani nesedi ale kam chce se dostane a jak se po vsem sape, je to legrace ![]() Rano jsem zase fotila, to je nejsladsi, tak dam fotecku jak se ji libi na okenim parapetu a nelekejte se, my mame parapet hned za gaucem a je to nejoblobenejsi misto holek, natahaji si tam hracky, polstare a hraji si tam, nemaji kam spadnout, gauc je vys nez parapet a od te doby co tam samy vylezou tam jsou porad , Adelku jsem tam davala v perince, aby se slunila kvuli zloutenky a spinkala tam jako sipkova ruzenka ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
13.5.2011 12:09:45
Ahoj Peguš, tak jak bylo?
Tak to je Barča šilkulka a neboj zeleninka jí příjde k chuti ale asi budeš muset vychytat která . Deniska mi taky u jídla krade lžičku . A máme problém jako vy nepřetáčíme se tak čekám v úterý co mi řeknou.Tak furt koukám z okna, bude pršet nebude.......mám spicha s holčinou co jsme spolu byli na pokoji v porodnici tak se těším ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
13.5.2011 12:06:01
Tak u nás je pátek třináctého docela fajn, sice mám chřipajznu jak Brno, ale malá to snad nějak chápe, protože spala skoro do desíti se mnou v posteli a jako bonus mám její první samostatné posazení, myslím, že byla sama překvapená jak se jí to povedlo, levou nožičku natáhla pravou skrčila pod sebe a najednou bylo z lezení sezení, úplně jsem valila oči, že se tak udrží a neklinká se ze strany na stranu, no už fakt nemám miminko. Jsem zvědavá jestli to večer předvede tátoj, vždycky je strašně paf jaké dělá pokroky, předevčírem za ním dolezla z obýváku až do kuchyně, asi se jí zdálo, že je se mnou nuda a slyšela jak si Jirka s Jurášem povídaj a byla jak tryskomyš, docela jsme se u toho nařechtali - no čilá je až až
|
| pega | 103835 |
|
|
13.5.2011 10:51:50
Uz jsme zpatky z dovolene. Konecne zase vsechno bude mit svuj rad, uz jsem se domu tesila.
Co je tu noveho? Uz nekdo leze? Nase Barca uz se konecne otazi vlevo, vpravo ze zad i z briska. Obcas vali sudy. Hracky ji moc neberou, take ma rada snurky, papiry, misticky, lzicky.. Cca 10 dnu nechci jist zeleninu, obcas se mi do ni podari nacpat par lzicek, ale je videt, jak ji to nechutna. Banana a kasi ji s chuti, obcas nestiham ani dodavat. Pri jidle mi bere lzicku a nohou kope do misticky. Uz povida tata, baba, dada, dede, jeje, ale mama zatim ani nahodou. Zoubek nemame zatim zadny. |
| Telátko | 106513 |
|
|
13.5.2011 10:12:31
Jo a máme nové nejoblíbenější hračky - zabalené papírové kapesníky, ubrousky a bryndák páč má super šňůrky, hračky leží nepovšimnuty
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.