| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 13697  [Dalších 12617 >>]
Andýs 65055
6.11.2011 10:32:32
Ahojky,

Majko, tím hrncem jsi mi připomněla, že bych také mohla vařit v páře, mám Zepter hrnce a k tomu jeden s dírkama na dně, který jde použít ke každému hrnku s různým průměrem a já blbec to nevyužívám ~q~, díky za připomenutí ~g~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
6.11.2011 8:48:46
http://www.panvicky.cz/gli-speciali-hrnec-naparovaci-20cm.html#zalozka-1

Holky, tohle se mi moc líbí........~;((
6.11.2011 8:46:47
Marti, jsem ráda, že jsme dobře poradili.~;)
6.11.2011 8:46:06
Ahojky.
Andý, já už mám objednané mléko do konce ledna - na www.lekarnadomu.cz objednávám mléko o 130 levnějiza kus, než ho mají kdekoli v drogerce či lékárně. I když připočítám poštovné, tak mi to vyjde levněji a mám to až domů. Teď jsem objednávala Beba HA 2 4x á 399,- Kč, zaplatila jsem s poštovným kolem 1700,- Kč a jinak bez poštovného v krámě bych dala přes 2000,- Kč. Jinak jak bude mít malá rok, končím s HA mlékem, nebudu do 1,5 roku dávat kravské, ale Nestlé má pokračovací mléko Junior asi od 10 měsíců, tak skočíme na to. Vyjde to podstatně levněji a myslím si, že už nebude taková spotřeba.
Vločky už dávám od 6. měsíce a maso stále vařím ve vodě. Jen už jsme najely místo na olivový olej na normální.

Jinak ta Verča, co sem psala, znám ji, myslím si, že obchod s ní by nemusel být špatný, jen sem nenapsala kolik těch Pampers plínek 4 je kusů.~d~
Andýs 65055
5.11.2011 21:29:05
Ahojte, Marťo, super, že malý to tak zvládl, my se v tom pořád plácáme. Ted jsme nafasovali Spiropent. Jak dlouho jste ho používali na ten kašel?

Holky, přemýšlely jste o změně UM? Když T. měl rok, přešli jsme na Sunar, tak uvažuji, Nutrilon mi prostě smrdí.
Zavedly jste něco nového do jídelníčku? A co vločky, to už prcci můžou že? A maso prozatím jen vaříte ve vodě, nebo už osmahnete na oleji a pak dusíte?
43veronika 87548
5.11.2011 21:08:41
dobrý den mám možnost dodat pleny Pampers jumbo pack velikost 3 za 330.
Pempers gigant pack velikost 3,4,5,6 za 445
Pleny gaga podobná kvalita pempers velikost 4-54ks 5-46ks a 2-80ks za 230 jestli má někdo zájem tak může na telefonu 721 720 843 a nebo na adrese 43agnas@seznam.cz
zatí se mějte
Martina:-) 62227
5.11.2011 11:24:32
Moniko ty také ještě kojíš? Já také, můžu se tě zeptat jak často? Malej chce jen večer než jde spinkat, to je náš takový rituál, bez prsa neusne:-) v noci mi spinká celou noc a tak ho nakojim zase až ráno, jinak baští jogurty a mléčné kaše tak nevim jestli má mlíčka dost~d~Jinak moc děkuji za radu, inhalátor jsme koupily Omron a je bezva~R^~R^Sice ještě trochu kašlem ale rýma nám zmizela hned druhý den, tak nevim jestli je to díky inhalaci vincentky~d~Jinak já malému moc nevařim spíše jídlo kupuji, přiznám se že s vařením u mě žádná sláva~f~~f~Mája baští ve školce a já s taťkou si berem obědy~f~~f~vařim jen o víkendu.Postýlku už máme až dole, protože si Liborek začal stoupat a už se pokoušel o krůčky z jedné strany na druhou, ale žuchnul na prdku a pak na mě tak vystrašeně koukal~e~Je to loupežník, všechny kytičky musí z jeho dosahu a tatínek mu říká že je to mamánek, bez maminky ani ránu, pořád taťkovi vysvětluji, že je semnou od rána do večera ale odpověd zněla že Mája takový zavislák na mě nebyla~d~~t~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
4.11.2011 19:23:54
Ahoj holky,

Andy, Pamycon jsou ATB a tam by se mela dodrzet doba podavani. My jsme meli kapat trikrat denne, ale u kluku mi Dr. rikavala co dve hodky s prestavkopu na noc.

Madelinko, urcite bude lepsi, kdyz bude mala uplne OK, jestli je oslabena, tak by to hojeni nemuselo byt uplne OK. Drzim palce, at to uz mate za sebou.

Majko, jeste jsem Krystofa neblejskla, ale napravim to. Vypada ted tak na dvanact roku ~:-D.

A u nas se urcite chodit v roce nebude ~t~, u nas se nebude asi ani lozit. Ted se malej asi dva dny porad otaci na brisko, ale pouze u uspavani. Vyplivne prso a v mziku je na brise a tak porad dokola nez usne. A cely den ho ani nehne aby se otocil. A taky zacal darebacit, taha za vlasy, stipe a baca a u kojeni kouse, nastesti nema zuby, ale i tak to pekne stipne.

Prednaska v MC o znakovani byla jen kratounka, budeme uzivat par zakladnich znaku.

Dnes mam kluky na hokeji v Brne, tak jsme tady s Jasickem zatim sami.
Andýs 65055
4.11.2011 15:09:09
holky a kolik dnů se má kapat, 7 dnů? Dr mi to určitě říkala, jen jsem se soustředila kolik sirupu denně a ten Pamycon už jsem nezaslechla, jelikož jsem začala přemýšlet, co jsem se ji ještě chtěla připtat a také už jsem total unavená. T. už je dva týdny doma, zlobí pokud se mu někdo nevěnuje. Když K. spí, tak se zabaví sám a když se probudí, tak důležitě potřebuje mojí pozornost, zrovna jak se věnuji K. tak jsem dnes zkusila červenou čočku, ale jen trochu, uvidíme. Jinak čerstvý uvařený hrášek už dávám dávno a v poho.
4.11.2011 13:44:17
Jo a jinak bych řekla, že my taky roku asi neutečeme.~j~
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 13697  [Dalších 12617 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.