| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 13697  [Dalších 12627 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
9.11.2011 21:11:41
Jo a to má L. ještě narozky a svátek - takže na narozky už dostala kozačky od babi, druhá nám přispěje na Playmobil a dostane čepici zimní novou, od tety pásek, k svátku jsem jí koupila lyžařsou soupravu, dostane sluchátka od Barbie na mobil od babi, od druhé asi zase korunky a tetu poprosíme o punčocháče, máme jich nedostatek.
Tak a končím.~f~
9.11.2011 21:10:04
Andý, jakmile vleze dítě do školky, je vymalováno, prostě to budete muset ustát a vydržet, L. na tom byla stejně, celou domu, ty tři roky, co byla se mnou doma, neměla ATB, nic jí nebylo a jak vlezla do školky, tak se to vezlo, kor tohle počasí a bacily jsou všude. Musí si tím dle mého projít a nebo ho nech do konce roku doma, ať máš klid.

Jinak co kupujeme - koupila jsem takové ty kalíšky, jak se staví na sebe do komínu, to L. neměla, takže jsem to nemohla vyhrabat po ní, pak jsme koupili nové, takové to gumové leporelo, dostane čepici, šálu, od babičky takového hracího medvěda a plíny, od druhé asi korunky a od tety nějakou hračku do vody. Na Mikuláše nového dudlíka, kartáček a nějakou baštu. Lucinka kalendář od Kinder a čelenku do vlasů.
K Vánocům Lucinka dostane od jedné babi Barbie mořskou pannu se svítící ploutví, jestli ji ještě seženu, od druhé korunky - přispějí na kolo, dneska jsme ho koupili, manža sehnal v akci přenosné DVD, protože pořád tady prudí u TV s pohádkama a mně už to leze krkem a nemůžu pomalu koukat na nic jiného, kor když je nemocná, tož si půjde pěkně do pokojíčku, od tety dostane doplněk k Playmobilu, od nás ještě rukavice a objednala jsem ji na mažoretky tašku s Hello Kitty.
Mé babičce jsem sehnala tepláky 4XL~e~, naši dostanou cíchy a pyžama a tchánovci ve finále dárkový koš s jídlem. Švagrovi a švagrové nevím, synovci jsme koupili takový model motorky a čekám, co mi doporučí švagrová pro neteř.~d~
Já si koupila nové huhule do sněhu a spodní prádlo, oba dostaneme taky nové cíchy a manžovi jsem dneska objednala dárek přes www.zapakatel.cz, svezení se v Příbrami na letišti v nějakým tom fáru - 30 min., stálo to litr a já "káča" si nepřečetla komentáře a pak se tam dočetla, že jsou to švindlíři. Tož mám vztek uvidím, co z toho bude, ale jen tak se nevzdám. Takovou radost jsem z toho měla~n~~n~~n~
Byla tam taky jedna nabídka, že auto přistaví, půjčení na dvě hodiny, ale musí se dotankovat plná nádrž, tož by byly cca 2 tis., tisíc stála ta akce a ještě se podepisovala smlouva na bezhotovostní kauci 50 tis. Kč - 5% spoluúčast na pojistce v případě havárie, tož jsem se bála.... něco takového. Ale ve finále teď na tom netu nějaká holčina psala, že u toho, co jsem objednala, to chtějí taky, ale nikde to není psané. Benzín tady vyjde cca na 300,- Kč a máme si dát bacha, abychom nesjleli pneumatiky nebo budeme cálovat ještě ty - do čeho jsem to zase vlezla~q~~o~~n~~n~~n~~n~~n~~n~

To jsem se zase rozepsala a napsala celého Ježíška ještě s komentářem.~j~~t~
Andýs 65055
9.11.2011 20:47:21
Ahojky,

Moni, také jsem vám už chtěla položit tu otázku, co kupujete dětem na vánoce, a hlavně co těm nejmenším prckům.

Tak jsem se rozhodla, že teď ho nechám ještě v ponožkách a až chození bude převažovat nad lezením, tak pak sandálky, teda pokud v zimě půjdou někde sehnat. T. musel být v bačkůrkách, jelikož jsme je v zimě nemohli sehnat a přes net jsem neměla odvahu.

Holky, já už se na to vys..., v pondělí po dvou týdnech jsem dávala zdravé dítě bez rýmy do školky a po dvou dnech už je zase totál zarýmovaný, kdyby mu to aspoň teklo z nosu, ale on to má vzadu a k tomu to ještě potahuje. Tak nevím jak teď zas řešit školku, nemůže tam být skoro víc jak půl dne bez smrkání, jelikož mám obavy aby ho z té rýmy zas nebolelo ouško. Fakt už nevím jak té rýmě předcházet. Před nástupem do školky jsem mu koupila od jUstu Echinaceu, měl šestitýdenní kůru a jak to tak vypadá, akorát vyhozené peníze. Tu rýmu co chodí do školky už má po třetí.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
9.11.2011 12:10:18
Ahoj holky,

tak bacila JAchymek nastesti nechytil, uff.

O backurkach jsem zatim neuvazovala, doma ma jen ponozky a ven mu davam takove mekke boticky. Az zacne chodit, tak asi poridim nejake zdravotni sandalky, v backurkach meli kluci zpocene nozky.

Posledni dva dny jsem zacala Jachymkovi prehazovat dopo a odpo svacu. Driv mel ovoce az odpo, ale zdalo se mi, ze se porad v noci budil a prdel, tak ted mu ho davam dopo ~d~. Taky jsem zacala davat na odpo svacu kasi a Jachymkovi chutna.

Mate uz vymysleny darek pro mrnatka na vanoce?

A jeste jsem chtela Jachymka pochvalit, presne v den co mel devet mesicu (pondeli) zacal delat paci paci ~g~.
Andýs 65055
8.11.2011 8:31:14
Ahojky,

Majko, právě se rozhoduji zda kotníčkové bačkůrky, nebo
capáčky od Nolen http://www.capacky.cz/produkt/1120.html, nebo klasické z našich dob http://www.zdrava-detska-obuv.cz/capacky-beda-0060754ckmodre-p-265.html. Názory se pořád líší, někteří pediatři a ortopedi říkají, že kotníček měl být zpevněný, někteří zas, že ne, žeby měl být zpevněný až dítě už více chodí než leze. Tak si říkám, zda teď nepořídit Nolenky a pak až už bude jen chodit kvalitní kožené sandálky.
7.11.2011 21:41:33
máme klasické kotníkové bačkůrky....jdu do hajan, dobrou~3~
Andýs 65055
7.11.2011 20:33:54
Ahoj, holky, co se vám dětí už staví na nožičky, pro které capáčky jste se rozhodly?
6.11.2011 19:47:28
Andý, je úplně jedno, kterou kaši dáš. Já střídám chutě, ale jsem věrná Nestlé - nemléčné. Doteď jsme měli a máme Bebu.

Moni, tak držím palce, aby to byla jen náhoda a ne nějaký SRB.~6~
Já olej přidávala normálně když jsem vařila brambory, mrkev, a tak. Ale dávala jsem olivový. Normální použiju jen když budu potřebovat krapet osmahnout cibulku, to byla hlavně, když jsem dělala ty noky s tou mrkví.
Moni, my už měli rajdu. Četla jsem složení těch skleniček a normálně tam dávají rajský protlak, takže jsem vzala vývar z kuřete, hodila do toho trochu protlaku, nekořenila, nesolila, neoctovala, jen jsem to trochu přisladila Glukoupem a zahustila moukou - měla to s těstovinou. Za normálních okolností dávám ještě smetanu~w~

Ten hrnec mě fascinuje, dneska na to poutali ráno u Babicových dobrot. Mooooc se mi líbí, to by bylo vařeníčko, všechno to tam naházet a dát na kamna.~g~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
6.11.2011 14:54:40
Ahoj holky,

Marti, kojim jak kdy, vetsinou ctyrikrat denne, ale nekdy i sestkrat a kdyz nejsme doma, tak jen dvakrat. Davala jsem mu napit vzdycky i po jidle, ale ted asi tyden je zvedavej jak opicka a neni schopny se nakojit jinde nez v posteli pred spanim a i u toho zlobi.

Andy, Majko, s varenim jsem taky na stiru, nevim co vymyslet. Dnes jsem delala mrkev, dyni, bramboru a zloutek. V tydnu jsem na masle podusila mrkev, do toho dala hrasek a brambory. Vlocky uz taky davam, maso na oleji nedelam, olej nepouzivam, obcas maslo. Uvazovala jsem odkdy muzou deti omacky? Jinak davam i dost kupovany.

Majko, taky jsem vytahla choditko, ale malej v nem stejne moc byt nechce, starsi kluci choditko ocenili vic.

Vcera bylo Prokupkovi skoro cely den spatne a odpo a v noci casto zvracel, tak ted trnu co Jachymek.
Andýs 65055
6.11.2011 10:34:52
Majko a do teď jsi používala Nutrilon nebo Bebu? Já uvažuji o tom Sunaru, ale ještě existuje Sunar Nutradefense a nevím jaký je v tom rozdíl. Jo a mám ještě dotaz, když třeba používáme Nutrilon, můžu střídat mléčné kašičky od nestlé, Sunarky, Hippu a tak že? často mu kupuji kašičky ve zdravé výživě, pohankovou, jahlovou, ale občas koupím i od těchto firem.
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 13697  [Dalších 12627 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.