Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
4.11.2011 10:24:56
Ahojky, tak jsme všichni tři na Pamyconu, K., T. a já. Byli jsme u dr, tak K. dostal na ten kašel ještě Spiroment, T. už má krk v pořádku, tím Pamyconem se to zvládlo, není třeba ATB, měl tam spalového bacila, ale chytla jsem to od něho já, totálně mně štipe v krku, takže mu udělali výtěr a prozatím dali pamycon, ať si to nakapu do nosu a zkape to do krku.
Majko, včera K. měl bramborovou kaši, do toho namočené pohankové vločky a čerstvou nastrouhanou mrkev. Holky, už mi také docházejí nápady co dítku vařit, co kdybychom si Tady předávaly receptíky? |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
4.11.2011 10:00:17
Hani, L. už je teď lepší, ale často si vzpomene.
Moni, možné je všechno, hele, já bych taky nikdy nevěřila, co všechno je možné chytit.... Ale zase, že by se mu to objevilo až teď? |
|
|
4.11.2011 9:59:10
Hani
![]() ![]() nic se neděje, já jen přemýšlela, co to bylo.![]() ![]() ![]() Holky, nevím, co mám dneska udělat A. k obídku. Potřebuju něco, co fakt bude jíst, za poslední dva dny tomu moc nedala, je spíš na mléku, ale rostou jí zuby, tak asi nemá chuť, je opruzelá jako blázen, naštěstí nám pomáhá Bepanthne, je protivná, včera kakala cca 6x, hrůza..... Koukala jsem na kojení net, dneska nám je holky ukončených 9 měsíců ![]() , houpeme se na 4, klečíme na kolínkách už jako Stellinka , lezeme pozadu, povolila jsem chvíli denně i chodítko, tož si stoupá a lítá jak třeštiprdlo.K tomu jídlu ještě - vyčetla jsem, že už může kousek másla a šunku, tož tu tady doma mám, tak jí zkusím udělat br. kaši z UM mléka a plátek šunky do toho mixnout. Už mi docházejí nápady, musím chvíli vynechat luštěniny, bo to co předvedla minule, mi zatím za to nestojí. Jdu, dodělávám s L. úkoly, musím vařit a to hádě teď na chvíli usnulo. |
| Andýs | 65055 |
|
|
3.11.2011 21:21:11
Holky, díky, asi zítra skočíme k dr. Zrovna Pamycon bere T. dostal to na tu hnusnou rýmu a v zápěti ji dostal i K. Uvažovala jsem, zda mu je také nezačít kapat, jenže by je bral se zpožděním než T. a záruka je 7 dní.
|
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
3.11.2011 12:56:26
Jen zdravím maminy a dětičky. Měli jsme taťku doma, tak nebyl na net čas, ale už zase odjel :-(
Majko! S pejskem je mi to líto a taky bych poslala někam lidi, kteří říkají, že to byl "jen" pes. Jsou to hnusáci a ne nadarmo se říká, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. A jak to snáší Lucka?? Náš malý si rád hraje s mobilem, cinkají na něm přívěsky, tak je spokojený. No a dneska si hrál tak náruživě, že zavolal tetě Majce. Že by volal Adélce ??? ![]() Jen jsem to rychle vypla a až pak mi došlo, že jsem měla aspoň pozdravit, když už jsme se měly s Majkou na drátě. Takže tím se ti Majko omlouvám ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
3.11.2011 10:16:51
Ahoj holky,
Andy, jak pise Majka, kdyz je ryma zelena, tak je to znamka zanetu a bude treba Pamycon, pac je riziko, ze se zanet dostane do ouska, nebo sedne na prudusky. Jachymek mel taky nejdriv vodovou rymecku a pak prestala, ale porad jsem slysela jak mu to vzadu chrci a kdyz ublinkaval, tak tam mel zelene hleny, tak jsem mu skocila pro Pamycon, zitra uz s nim koncime. Majko, to by mne teda nenapadlo, ze se z granuli da chytit neco takoveho , des. Ja mam strach, ze Jachymek muze mit ty osypany ocicka z nasich potkanu.Dnesni noc byla des, Jasicek se vzbudil ve tri a do pul pate byl vzhuru, nerval, celou dobu mel v puse dudlik a hral si, rozvazoval mantinely, nasel listek na dece, tak ho tahal a ode mne chtel jen abych mela rozsviceny telefon, jak zhasnul, tak mrcel, pak sam usnul... Vcera byl Krystof u holice, nechal si to uplne ostrihat, pak hodim foto do denicku, mne se vic libil s delsima, ale on je spokojeny. |
|
|
3.11.2011 8:40:12
Andý, my měly vždycky jen bílou až průhlednou, tohle nevyléčíš klasickým Libenarem nebo tak. Mně v lékárně jedna paní řekla, že Libenar je jen dobrým přivýdělkem farmaceutických firem, ale totálně neúčinný, tak nevím. Dle mého tam má nějaký zánět, který bych nejdříve zkusila zkapalnit Nasivinem a pokud to nepomůže, tak bude asi malý potřebovat Pamycoin - ATB kapky. Aby mu to pak nepadlo na průdušky, možná od té rýmy má pořád ten kašlík
![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
3.11.2011 8:35:09
Dobré ráno, holky, chtěla jsem se zeptat, když vaši prcci mívají rýmu, jakou mají barvu snoplíky? Prvně měl K. do bílá, jenže jak se rýma vrátila zpátky, je podstatně víc zasnoplený a hned po ránu jsou do světle zelená a pak přes den do světle žlutozelená. Nechápu, kde v tak malém nosánku se toho tolik vleze.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
2.11.2011 19:20:13
Ahojky,
tak jsem vás dočetla, a polovinu věci zas zapomněla. Majko, to je smutné s vašim pejskem, člověk ani neví, jak na domácích mazlíčcích závisí. Ty nemoci se na vás lepí a samé extra, neuvěřitelné, že něco takového chytla z granul pro pejsky. Ať to má Lucinka brzy v pořádku .Madelinko, tak fajn, že děvčata už jsou zdravé. A ty mandle ať má už za sebou , bobek.Moni, tak Jáchymka je kus chlapa teda. Tak se mi zdát, že největšího vychyrtlíka tu mám já, roste jen do délky. Marti, tak laryngitídu jsem prodělali asi tři týdny tomu a od té doby se nemůžeme zbavit kašle. Už byl čtyři dny bez rýmu a opět se vrátila a pořád mu teče z nosu. Už nevím co s tím kašlem, odkašlává až tak, že ho z toho natahuje. nejřív měl Mucosolvan, pak říkala dr Hedelix, ale ten vůbec nezabíral, tak říkala Stoptussin, ale ten je přece na suchý kašel ne? Máme půjčený inhalátor, ale uvažujem o koupí svého a zrovna toho co Majka ti psala. Pak jsme koupili zvlhčovač a máme i čistíčku. Ale jsme trochu zmateni v užívání, jelikož zvlhčovač zvlhčuje vzduch a čistička jak zaregistruje zvlhčený vzduch, tak najede nacelého a chce ten vzduch té vlhkosti zbavit. tak to děláme tak, že navečer vyvětráme, pustíme hodinu před spaním čističku, pak ji vypnem a zapnem zvlhčovač. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
2.11.2011 16:34:13
Ahoj, tak u nás Eli vypadá dobře,ještě se dozvíme výsledky krve, Adélka už nemá zánět středního ucha ale od včera má děsnou vyrážku po celým těle, asi virovou, tak snad to Eliš nechytne.Do prvního sněhu to snad všechno vyléčíme, uf!Ondrášek se zatím drží.
A v pátek ještě ty mandle, ať už to máme všechno za sebou. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.