| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 13697  [Dalších 12587 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
2.11.2011 14:08:57
El, při L. jsem ze začátku bohužel taková nebyla, ale život mě naučil. Už je těch léků moc a v pubertě by měla zničený žaludek, játra a ledviny. Chjoo, všechny hnusy dědí po manželovi - zuby, ekzém, alergii.....~n~

Moni, právě, že se to neprojevuje nijak. Byli jsme na kontrole na kožním s tím, že se jí podívala na nohy a řekla, tohle ale není ekzém, to vypadá na nějakou plíseň. Takže jí z toho vzala stěr a takhle se to zjistilo, takže se to ve finále projevuje vyrážkou, která vypadá jako ekzém.
Už jsme na to asi přišli~7~ Ronny měl poslední granule hovězí a prý mohly být špatně vyrobené a zpracované, pak jí mohl olíznout a bylo to.~n~~n~~n~

Marti, máme Omron, vynikající, je tam maska pro děti, dospělé, nástavec do nosu a i do pusy. Platili jsme kolem 2000,- Kč. Objednává se v lékárně nebo ve zdravotnických potřebách. V testech vyšel jako jeden z nejelpších, možná bych zauvažovala i o zvlhčovači nebo čističce vzduchu. To nám taky bylo doporučeno a asi teď tu čističku pořídíme. Hlavně, ať jste brzy o. k. ~6~

Jinak holky, vy my přijdete všechny takové diplomatické rodiny~t~~t~~t~~5~~5~~5~, všichni píšete, jak dětičky vydávají sem tam nějaké hlásky, ale my už tata, tato, tatí, teto, mmmmammmmi, to teda jen když něco chce~t~,baba, grrrrr, brrrr, celý den, když nespí, pusu nezavře. To má asi po nás~t~~t~ Si ještě užijeme.~t~
Ale zase paci nám moc nejde, jenom papa a lézt teprve začínáme, fakt, jak je každé dítko jiné.
Martina:-) 62227
2.11.2011 10:47:09
Ahojky holky hlásim se po delší době~3~ Malej je šikulka už se taky staví v postýlce~R^Ale zoubky ještě nemáme vůbec~:-DChtěla jsem se vás zeptat zda některá nemáte zkušenost s inhalátorem, musíme zakoupit malej měl leringitídu a teď má strašnej kašel tak nám řekli inhalovat vincentku a máme spiropent~:(
Ellen + 4 111184
1.11.2011 21:42:52
Jo, zapomněla jsem - Andý, nám na kašel pomáhá Stodal.
Ellen + 4 111184
1.11.2011 21:41:06
Ahoj,
koukám, že se tady marodí, tak vám přeju ať je vše brzy v pořádku.
U nás už stěhujeme kytky a podobné lákavé věci z podlahy, malej se plazí všude, je to legrace. Na kolínka si taky občas klekne, ale asi má hodně těžký bříško (se nedivím), protože to dlouho nevydrží.
Majko, ty to léčení nenecháváš náhodě, tak to budeš určitě úspěšná. Tyhle metody jsou mi blízký, u nás mi říkají domácí lékař ~f~.
Od soboty učím malýho usínat v postýlce - uměl usnout jen v kočáru, v autě nebo v posteli u prsa. Teď ho nakojím, položím do postýlky a pak mu zpívám dokud neusne. První večer docela plakal, ale teď už jen trochu fňukne a spí ~R^. Ještě je to složitější tím, že vůbec nechce dudák - už asi 2 měsíce ho nemá.
Moni, malej mi ještě nikdy celou noc nespal, tak až to nastane, asi vyhlásím svátek ~:-D.
Di, ten fusak co jsem koupila je bezva, dá se z něj udělat jen deka a rozepnout dole když má mrně špinavý boty. Je to Emitex podzimní 2 v 1, doporučuju.
Velikost nosíme 74 zhruba...
Tak ať jste všichni zdraví! ~;((~3~

Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
1.11.2011 21:26:35
A malem bych zapomnela napsat, ze si dnes Jachymek poprve kleknul, sice jen na chvili a hned si zase lehnul, ale udelal to asi trikrat po sobe, tak treba zitra bude pokracovat.

Andy, malej je sikovnej, kdyz uz tak pekne stoupa. Snad se kasle brzy zbavite, my nastesti jeste kasel nemeli.

Madelinko, drzim palce, at dobre dopadne sedimka a v patek muzete na mandle.
1.11.2011 21:21:04
Di, malej mi spaval celou noc, ale posledni dobou se nejak pohorsil, mame obcas takove obdobi, ale v noci neji, budi se jen na dudel.

Majko, a projevuje se nejak Lucince ta potvora co ji nasli ve steru?

Di+N07 & S11 107841
1.11.2011 15:13:12
Ahoj holky,
Koukáte jak se řítíme dolů,za chvíli budeme slavit 1.narozeniny~e~
Prodýňováný víkend máme za sebou,N. nakonec byla za kočku ale pěkně se nachcípala.Zatím teda jen rýma ale zato pořádná,snad se to nějak hůř nerozjede.Mám jí doma ať tam nenakazí ostatní,navíc se tam rozjeli neštovice,tak se vyhýbáme školce velkým obloukem.Na jednu stranu bych byla ráda aby to měla za sebou ale nechci s tím trápit Stellinku.Stelluška a pád naštěstí dobrý,už tam nemá roh ale jen modřinu,která se pomalinku ztrácí.
Jinak zub se jí klube nahoře ale ještě nespatřil světlo světa.Velikost máme momentálně 74,do 68 by se vlezla ale už to má krátké,vypadá jak vyrostlý študent~t~A už docela zručně gestikuluje,dělá pápá,paci paci,když zívá,tak si dává ruku před pusu a u toho se culí a ještě jak je veliká.Nemluví.

Madelinko,u nás se taky nejprve polévá na "povel" aby si ty děti vytvořili vztah s vodou a nebáli se.Ale máš pravdu s tou rýmou,ono to není ideální-dítě v bazéně,pak rychle přelétnout do šatny,tam osušit a hned ven.Ale určitě z Ondráška bude za pár měsíců ostřílená potápka~;)

Ell,tak jazyk,jo?Taky komunikace~;)Já taky musím sehnat nějaký fusák ale ne úplně na zimu.Tajně jsem doufala,že ten co nosila na jaře bude mít dobrý,protože ho měla předtím dost velký ale byla by v tom jak sardinka,kdybych jí oblékla třeba ještě bundičku.

Hani,gratuluji k prvnímu krůčku!!!!~g~I ten se počítá!

Moni,tak příští týden si taťku užijete do sytosti.Nás čeká velký odjezd taťky zase z jara do US a pohrávám si s myšlenkou,že bychom s holkama taky jeli.Ale jaro daleko a malá cestovní typ moc není,ještě uvidíme.
Oslovení "emm" je super~t~Já jsem asi "íí" nic jiného ani neřekne~t~
Nám změna času taky pomohla,večer mám více času na uklízení a relax.Chodívala spát v 10,takže teď už v 9 spí a ráno vstává 6:30.
Holky,prospí vaši prcci už celou noc?S. se budí jednou většinou kolem 2 na UM a u toho většinou usne.

Madelinko,to je fajn,že se holky lepší.Na pátek držím palce~;((
Andý,ať je u vás taky zase zdravě~6~Já ještě u malé kašel nezažila ale myslím,že to je normální,kor když si každý stěžuje jaké tam máte počasí.Tak jak jste dopadli u dětské?Jinak Kubík je borec,že už si stoupá!!!

Majuš,jéžiškote,u vás najde fakt všechno~6~Snad to s tou Lucinkou nebude tak strašný a tu infekci nějak překlepete.Já bych taky určitě pídila,kde na to narazila.Nechodí třeba ve škole do jídelny?Nebo s mažoretkama?
Věřím,že virozu zvládnete bez doktorů,pěkně jsi jí to naordinovala~;)

Já se přesunuju směr sporák,budu dělat langoše se sýrem a česnekem na večeři.Musím je dělat s předstihem,protože jsem si řekla,že od 6 nic nejím,tak bych to chtěla pro jednou dodržet.Natálka vozí venku Stelluš za doprovodu jedné holčiny,jdu je stáhnout domů,začínám být lehce nervozní~3~
1.11.2011 11:54:39
Ahoj holky,

Majko, Jaja ted taky hur spi. Predevcirem mel pauzu od 4h. do 6 h., pak to zalomil do deviti, ale ja ani prd. A jinak se budi v noci tak dvakrat, ale nekdy i co hodinu, dostane dudlik a vetsinou chrni dal. Porad si sudla ocicka, ma osypane vicka a oboci drobnou krupickou, po ranu byva cervena, tak si myslim, ze ho to svedeni taky budi. Asi ma nejakou alergii. Celou noc uz nespal ani nepamatuju.
31.10.2011 21:08:31
Andý, nemáme to takhle dlouho často, ale občas a kor v tomhle počasí i třeba tři týdny, než to odezní.~6~
31.10.2011 21:07:52
Holky, moc děkuju za povzbuzení ohledně Ronnyho. Denně tady hoří svíčka, vzpomínáme pořád, chybí tady~s~~s~~s~~s~. Je to šílený~n~~n~. Jen si trochu vyčítám, že jsme ho nepohřbili na zahradě, ale manžel nebyl schopný ho vzít domů a za další to nechtěl s tím, že po něm nebude jezdit sekačkou, je tam každý rok velká voda a říkal, že pokaždé tam jít s pocitem, že je tam........nevím, je mi z toho fakt úzko.
L. si poplakala, vzpomene si, ale jinak dobrý.
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 13697  [Dalších 12587 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.