| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 13697  [Dalších 12577 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
31.10.2011 21:02:43
Ahoj holky.
Tak L. zápasí s virozou docela dobře. Sem tam má ještě kolem 37, je to jak na houpačce, ale má to asi k rýmě. Ta se jí spustila, do toho teda řádně chrmle, ale odkašlává, takže kapeme do nosu, inhalujeme jak nad hrncem, tak inhalátorem, nahříváme horským sluníčkem, dávám jitrocelový sirup a osciĺo a na noc prsa - na vatu dětský olejíček. Věřím, že to zmákneme bez Dr. Moc se mi tam nechce, mám strach, abychom tam nechytli ještě něco víc. A. se zatím drží, tak uvidíme. Počasí venku nám moc nepřeje, je to samá inverze, ale občas na chvíli jdeme.
Nejhorší je, že A. nějak hůř spinká, i v noci, má pravidelně pauzu od 2,30 do 4, což je šílený a díky posunu času vstáváme kolem šesté, s L. přes den dodělávání školy a manža ještě tohle volno v čudu.
Spíš jsem nešťastná z jedné věci. Taky máme fakt každé hov...Volala jsem L. na výsledky kožařce a nic moc. Má na kůži nějakou infekci, která se přenáší z hovězího dobytka na člověka, musí se to po přeléčení hlásit na hygienu a na veterinu. Do styku s hovězím dobytkem nepřišla, já hovězí nedělala ani nepamatuju, jedině, že by to bylo z minulosti, má z 4 křížků jeden, ale stejně. A hovězí, když ho dělám, tak ho vařím v papiňáku. Spíš nás napadla školní jídelna, zatím prý nemám plašit, ale pídit se po tom teda budu. Zbytečně teď bere léky, šílený sajrajt, co jde na játra a ledviny........A z normálních zvířat to být nemůže. My bychom měli být v pohodě, ale jistota taky není.~n~~7~
Takže toť od nás. Je to fakt na bednu.
Jinak hlásím, že jak jsme začali dávat A. na zem, ale musíme teda na tlustou deku, tak se snaží lézt, ze sedu si klekne, houpe se a myslím, že za chvíli na to přijde, když leží, tak se spíše plazí dozadu.

Všem ostatním marůdkům přeji brzké uzdravení, teď toho asi bude víc, než je zdrávo.

Madelinko, Vám přeju, ať ty mandle v pohodě zvládnete.

Moni, tak snad si teď taťku užijete víc. To neměl ani volno o ten svátek?
Andýs 65055
31.10.2011 20:20:12
Ahoj, hlásím se po delší odmlce, k jednomu marodovi mi přibyl druhý. K. už kašle dva týdny a ne a ne se toho kašle zbavit. Naštěstí na průduškách nic. Holky, měly kdy vaše dítka, tak dlouho kašel? T. už týden nechodí do školky, rýma jak trám, kašlal a v krku streptokok na dva křížky. Zítra jdeme k dětské, koukne se do krku a uvidí co s tím, ale dnes jsme byli u ušní a říkala, že to na angínu nevypadá.Z té rýmy ho ještě v noci o víkendu bolelo ouško. Jinak K. se z kleku sám posadí a už se sám postaví, dokonce i ve spacím pytlu v postýlce, tak jsme snižovali.
Madelinka+3 andílci 78772
31.10.2011 17:42:55
Ahoj, tak holky už jsou docela veselé, tak doufáme, že ve středu už bude sedimentace v pořádku.V pátek máme jet na ty nosní mandle, tak ať už to máme za sebou.
Jinak prďolínek už začal trochu lézt dopředu, plazí se jako hadík.Zuby držíme partu s Mončou.Hani, Matýsek je rychlík!
O víkendu jsme byli doma, ať už se fakt uzdravíme.Byl tu děda, tak jeden den jel s malým ven, taťku jsme měli na výletě Regiojetem v Pardubicích.
Majko, přejem ať jste brzy fit!!!
Venku je furt nějaké teplo.Hezký večer~;)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
31.10.2011 12:30:22
Pisu jak jelen, takze Stelinka, ne Natalka a modrinu, ne bouli.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
31.10.2011 10:36:05
Ahoj holky,

hlasim se po vikendu, tenhle se mi zdal extra kratky, protoze tatka nam prijel az v sobotu poo a dnes rano uz zase jel. Tentokrat snad jen do ctvrtka a pak by mel byt tyden doma.

Majko, co Lucinka, chytla nejakou chripajznu?

Hani, Matysek je teda borec, ja mela takovyho sikulu Krystufka, v deviti mes. uz sam lital po byte, ovsem Jasicek to je jina...

Ellen, diky za znaky, divala jsem se, ze jsou ty znaky stejny jak u normalni znakovky. V patek bude konecne prednaska, tak jsem zvedava, malymu zatim ukazuju jen znak na papani.

Di, tak Natalka uz ma bouli ~6~, malej mel zatim jen tukanec na cele, kdyz se majznul hrackou, ale on ani k bouli nema jak prijit, pac se nikde neplazi, Krystof mel v jeho veku samou bouli, byl to divocak.

Jinak jsme stale bez zubu, zadny se ani jeste nechysta. Na brisku je nerad, takze zadny posun v plazeni, cvicime na mici, at posiluje aspon svaly, ale Jasa je lenoch.
Velikost mame 80, vel.74 uplne preskocil, porad byl takovy drobinek hubeny, stacila mu porad 62-68 a najednou je z nej tlousticek, mame plno oblecku co ani nemel na sobe a jsou mu maly.
Zda se mi, ze obcas vyloudi sluvko ham a emm, emm je mama, teda myslim si to ~;). Usilovne trenujeme pápá, ale zatim bez uspechu.
Zmena casu nam prospela, pac malej chodil dost pozde spat a vychrapoval do desiti, coz mi je k nicemu, pac ja uz davno nespim a udelat jsem toho taky moc nemohla, protoze mame loznici za kuchyni a malej se budi.
Asi tyden se malej boji dveri v koupelne, nebo spis toho stinu, je uplne vyplasenej jak lezi na prebalovaku a zavrou se dvere.

Mejte se fajn, jdu varit ~3~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
30.10.2011 10:39:29
L. marodí, chjooo, ten podzim~7~
Hanka+T+H+M 13604
28.10.2011 20:09:09
Ahojte holky!
Občas nakouknu na Facebook, ale tady nějak nestíhám a jsem ostuda. Teď se aspoň pokusím vás dočíst, ale nejdříve vám musím napsat, jaký je malý šikulka. Sám se postaví i uprostřed pokoje a vydrží stát i minutku a dneska normálně udělal sám krůček. Potom si sice hned klekl, ale i tak to byl krůček. Tak jsem zamachrovala a jdu snad dočíst. Tak zatím paaa
Ellen + 4 111184
27.10.2011 21:11:20
Ahojda,
čtu vás, ale nestíhám psát :-).
Majko, to je smutná zpráva s vaším pejskem, tak ať to zvládnete! ~;(( Pejsci by měli žít déle...
Náš malej se nám začal plížit, když vidí lákavý objekt, nabere docela slušnou rychlost vpřed, už to zvládá i po hladký podlaze ~:-D. A má novou dovednost - vyplazuje na nás jazyk, asi zjistil že ho má, tak si za něj i tahá ~:-D.
Už mi přišel ten slabý fusak a je super, dávám ho teď do kočáru a je akorát a bude i na jaro - je dlouhý dost.
Moni, doufám, že už je Jáchymkovi líp. Vložila jsem do fotoalba ty znaky, chtěla jsem to dát do deníčku, ale jsem nějaká nešikovná. Snad to bude čitelný.
Madelinko, pořeju ať už jsou holčičky v pořádku. Ten první rok ve školce je náročnej na nemoci, ještě si to pamatuju, občas jsem měla pocit, že to nikdy neskončí ~a~.
Di, tak už máte za sebou první bouli?! My vlastně taky, když nám o malýho zakopl náš nejstarší...to mu bylo asi 2 měsíce...~8~
Tak hezký prodloužený víkend ~3~
Madelinka+3 andílci 78772
27.10.2011 18:28:51
Di, potápěli jsme se, ale Ondráškovi se z toho strrašně spouští rýma,tak jsme zatím přestali a jen poléváme.Ondrášku, cááák!
Hezký víkend všem.
P.S. Musím to zaklepat, ale holky vypadají docela dobře a zdravě, ale na krev jdeme až ve středu.Papa~3~
Di+N07 & S11 107841
27.10.2011 16:07:46
Ahoj holky,
Užíváme poslední hezké dny,tak se moc na Rodince a ani doma nezdržujem.Stellince se tlačí 3. zoubek nahoře,tak máme doma radost,nějak to moc prožívá,mažu jí to tím Calgelem ale moc dlouho to nevydrží.Jo máme na čele modřinu~n~Moňo jak kráva,byla to chvilka,co jsem se na ní nedívala a bum byla ve stole.Samozřejmě následoval řev,tak jsme jí celý den kontrolovali aby z toho něco neměla a už snad dobrý,jen má krásnou památku na čele a obýváku se vyhýbá oklikou.Ještě teď se třepu~n~Asi jí budeme muset udělat nějakou zátarasu,nebo prostě ověnčit nábytek polštáři,fakt nevím.

Belli,nevím jestli jsem to našla správně ale já to asi podepsat nemůžu,že?Každopádně držím moc palce aby jste ty porody uhájily,někdy si říkám,jestli to lidem nedělají naschvál~a~

Mikk,to je fajn,že jsi na nás mrkla.Emmí je šikovná,pěkně jí to povídá,brácha má z Máni asi radost,co?~t~Z toho,že je nejmenší si nic nedělej,však byla taky špunt když se narodila a na holkách je pěkné,když jsou malé.

Moni,Jáchymek teda jede na váze~g~Kdy vám přijede taťka?Já jsem ráda,že ho máme doma a když už jede pryč tak jen na víkend a to vždycky uteče.
Hele s tím pohybem jsme začínali jako vy,myslím,že už se to blíží~;)Za chvíli příjde na to,že to jde i dopředu,pak zjistí,že se dá i klečet a stát a mamča bude mít radost!

Madelinko,ajéj,ať se z toho holky co nejdříve dostanou~;((A Jáchymek se pořádně vysoplí~x~
Made,vy se s Ondrýskem i potápíte?My jsme taky chtěli začít chodit do kurzu ale časově se nám to nehodí,Natálka má tu dobu gymnastiku a já uklízím.V prosinci začíná další kurz,tak se prdnem asi tam ale budem taky určitě nejstarší~t~

Znakování bych taky ráda zkusila,s N. jsme chvíli znakovali,zvládala toho hodně ale začli jsme docela pozdě.A pamatuje si to do dneška ale už pozapomněla,co vím,tak uměla máma,táta,babi,děda,mléko,miminko,zvířata,základní barvy,holčička,chlapeček,prosím..Máme doma asi 3h CD o znakování,fakt krásně udělané ale bohužel jen ve španělštině.
Jo holky slavíte nějak Halloween?U nás se to docela slaví,tak dělám menší výzdobu,N. bude chodit s bratrancem a my se Stellčou budem čekat doma na koledníky.Za chvíli se pustíme do řezání dýně,tak pak hodím finální výsledek.

Majuško,jak se cítíš?A co Lucinka?
Užíjte si zítřejší svátek,o víkendu nebudu,tady se to slaví celý více dní v kuse.Zítra ještě zajedeme na hřbitov a pak hurá byt vzhůru nohama~3~

[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 13697  [Dalších 12577 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.