Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
23.10.2011 22:09:54
Hezký nedělní večer,
víkend je za náma, bylo to opět nabité, ale užili jsme si to. Bell, mám úplně stejný názor jako ty - taky si myslím že domácí porod není pro každého, ale je to věc svobodné volby. Já bych na to odvahu neměla, ale mám spoustu kamarádek, které doma rodily. Komplikace častěji vznikají když je porod špatně veden v porodnici. S tou maminkou to je už přes 30 let co se to stalo, ale rozhodně to byly zbytečně zmařený dva životy... Ani bych to tady nepsala, ale v souvislosti s tím tématem... Madelinko, s tím hodnocením, máš pravdu, že je to individuální, v hodnocení jsem na předních příčkách Vrchlabí nenašla a když se podívám na jejich hodnocení - tak je to samá chvála, tak nevím podle čeho to je. Moni, vy nás za chvíli s tou váhou doženete! Malej měl teď poprvé jogurt - samotnej mu nechutnal, tak jsem mu rozmačkala do toho banán a snědl toho misku! Moni, kdybys chtěla, můžu ti do deníčku oskenovat ty základní znaky, abyste už mohli začít znakovat. My už budem začínat. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
23.10.2011 15:39:07
Ellen, moc diky za podporu. Me to jde normalne otevrit, tak nevim, kde je chyba. Ja sbiram podpisy, protoze me to taky neskutecne stve- netvrdim, ze domaci porod je pro kazdeho...ale kazdy by mel mit pravo svobodne volby! A navic, proc by si rodicka nemohla vybrat vlastni porodni asistentku? To uz me fakt hlava nebere!
Pokud to parlament schvali, tak uz dalsi dite rozhodne v Cesku nechci.... Ellen, o tve mamince jsem to nevedela...to je tak strasne smutne... ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.10.2011 14:14:30
Moni, my taky stále nezubíkujeme a nic neleze, tak jsem zvědavá, kdo z nás bude dřív.
Majko,vy už máte pořádný chrup ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.10.2011 14:13:04
Ahojky, tady je dneska sluničko,ale podle předpovědi asi nadlouhoutrum.Mají přijít typické podzimní chmurné dny.My se aspoň vyléčili snad z těch nachlazení, už jsme skoro v pořádku.
Moni, teda vy teda jedete ve váze. Netatínkvání nezávidím,jsem ráda, že máme taťku každý den doma. Mikk, jak říkám, co je malé to je hezké. Včera také vyšel nějaký článek o porodnicíh a podle výsledků jsem 2x rodila v jedné z nejhorších (Karlovy Vary), ale já si nemůžu stěžovat, byla jsem spokojená, názory jsou čistě subjektivní. Di, závidím počasí a oblékání, asi pojedu v listopadu na návštěvu. ![]() Tak jo, my jdeme chvilku ven. ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
22.10.2011 20:32:44
Di, zrovna tento tyden jsem si rikala jake mate asi pocasi. Tady je hnusny pocasi
. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
22.10.2011 20:27:54
Ahoj holky,
tak prednaska v MC bude az prvni patek v listopadu... Mikk, fajn, ze jsi na nas zase kukla. Emminka je teda drobinek , my dnes doma vazili Jasicka a uz ma 8 44Og, bere to pribirani ted hopem, taky ma telicko jak sumista.Majko, sama s klukama jsem skoro porad a pekne mne to stve, zvladnout se to da, ale kdyz je tatka doma, tak je to pohodicka. Byl doma ted tri tydny a ja si zvykla na klidek, ted je zase v cudu, je zrovna u vas, tak mi tam na neho dej pozor .Jachymek zacal tento tyden sam sedet a kdyz sedel v postylce a drzel se sprusli, tak si stoupl. Lezeni a plazeni stale ani tuk. Zoubek nemame zadny a ani se zadny netlaci. Fotky v denicku jsou ![]() .Jdu juknout na odkaz ohledne te petice, zatim . |
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
22.10.2011 14:14:57
Ahojííík všici,
hlásím že žijeme, jen furt někde lítáme...teď mi dětičky spinkají tak vegetím![]() Fotečky v deníčku jsou parádní, taky musím už nějakou dohodit ať se Emmí ukáže ![]() Nejmenší je asi Emmí jak tak koukám už jí běží desátý měsíc má 6,7kg a 66cm, je to můj skříteček malá, ale je úžasná, strašný smíšek i když stále bezzubá , ale už se klubou a rovnou 4 najednou, všechny jedničky, tak má noci trošku divočejší...je strašně šikovná, povídá - máma, táta, nam nam, haf, bráchovi říká máňo ![]() ![]() , horší je to s tím pohybem , ale dle neurologa je v pořádku, tak věřím, že to doženeKoukám jak jsou únorčátka šikovná a už pomalinku ťapají ![]() ![]() Bell taky sem podepisovala, kolovalo to na FCB Mišáčku od nás máš také hlas ![]() A co sem to..no jdu vyhrabat fotku a dám do deničku ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
21.10.2011 17:45:25
Ta stránka www.normalni porod.cz nejde moc otevřít, ale dá se to podepsat elektronicky na www.aperio.cz. Tak se přidejte!
|
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
21.10.2011 14:59:29
Bell, už jsem to podepsala před týdnem. Je to nehoráznost - chlapi nám budou diktovat jak a kde máme rodit!
![]() A to chtěj ještě rušit malý porodnice a nechat jen masokombináty! Fuj! Všechen ten humbuk kolem domácích porodů mě připomíná středověké hony na čarodějnice... Přitom kolik dětí a matek umře při porodu v nemocnici (jako třeba kdysi moje mamka s mým bráškou...) díky zanedbání ze strany doktorů. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
21.10.2011 12:53:09
Hlásím další dva zuby, tož celkem 6 a tím se vysvětlila ta nevrlost.
Dočítat budu večer, zatím pa. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.