Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
21.10.2011 12:18:59
Bell, jdu na to juknout.
|
|
|
21.10.2011 12:18:17
Ellen, nejkratší jsme my 66,5cm, jste druzí!
ale víc než kilčo na vás ztrácíme.Holky hezký víkend!!!Ať se ztratí mlhy. ![]() |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
21.10.2011 11:21:27
Holky, prosim podporte iniciativu za bezpecny porod, lze podepsat i elektronicky!!! Dostala jsem zprávu, neověřenou, že jednání proběhne v parlamentu už v
pondělí - spěchají na to přesunuli to na dřív.... www.normalniporod.cz |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
21.10.2011 10:03:53
Di, tak to je dobře, že se malá zakulatila, aspoň bude mít rezervy na zimu co? Jo a to máš dobrý, že ti přítel takhle vezme holky ven, to si člověk odfrkne. Manžel takhle občas v neděli vezme kluky sem na fotbal (pokud zrovna nehraje on)a to mám taky hodinu pro sebe. Teď teda hlídá když jezdím na rehabky a to si taky užívám!
Andý, Kubíček má vydatnou snídani! A držím palce ať je brzy v pořádku! ![]() Jinak jak tady píšete co všechno vám děti jedí - náš malej je prostě miminko - závislák na kojení, ve dne v noci. Takže váhu máme vykojenou, z jídla toho zatím moc nebude .Dám taky něco do deníčku. Teď jsem začala dělat babičkám k Vánocům fotoknihu, tak se furt hrabu ve fotkách. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
21.10.2011 9:19:33
Ahoj hlásím včerejší rozměry na 8 měsících: 68 cm a 8,84 kg jsme tady asi nejkratší a nejtlustší
. |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
20.10.2011 19:18:10
Jo a ještě jsem chtěla reagovat na Kubíkovu snídani!No mamko,to má jak do lesa
Jinak má boží háro,stejný sestřih jak Stelluš![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
20.10.2011 19:12:01
Ahoj holky,
Po pár dnech se zase hlásím,pravidelně čtu ale nestíhám,nestačím V pondělí jsme byly na 8.měsíční a naštěstí dítě jakž takž spolupracovalo,ptala se co umí,tak jsem jí říkala,že začala ze šmajdáním kolem nábytku a vzala to statečně jen mi stanovila zákazy jako jsou žádná chodítka,nevodit za ruce a takové všeobecně známé věci.Pak že můžem už zařadit další masa,než jen kuřecí a krůtí,čerstvé ovoce a zeleninu taky můžem.Jsem ráda,si zase to vaření krapet víc užívám.Takže jídelníček pro dnešní den-ráno 170 ml UM,dopolko nastrouhaná hruška,na oběd těstoviny opečené ve žloutku+čaj 120 ml,před chvílí měla 130 UM a přesnídávku ze sucharem,večer dám asi kaši.No budeme tlustí Jinač míry máme 7120 g a 71 cm nevyrostla ale zakulatila se.Zítra jedeme na farmu ke známím pro dýně na Helloween,přespíme tam a v sobotu se večer vrátíme.Mají tam jezírko,tak se bude rybařit ve velkém a snad naposledy letos pogrilujem,tak se těším. Oblíkám pořád tak nějak stejně,krátké tričko a tepláčky,ráno bývá kolem 10°C tak to má teplejší mikinu a deku,odpoledne bývá něco málo pod třicítkou,ještě se to dá. Na FB mám už 4 místní únorčářky ![]() Moni,ze zubů si nic nedělej my máme taky jenom 2,myslela jsem,že lezou i vrchní ale nakonec to nějak přešlo.S těma sušenkama je to dobrý,malá se nechává ráda krmit,takže nějaké samostatné krmení u nás nepřipadá v úvahu ale začla jsem dávat čajík do pítka a to zase musí ona sama. Jen ze slipovkou jo?Tak to buď ráda,třeba to tak zůstane a budeš mít hladké průběhy ![]() Ell,to ti krásně papá!Já už lepek taky dávám a i rohlíky žužleme,jen co musím nutit je přesnídávka a maso,včera se sekla i s brokolicí ale jindy ji jí asi nebyla dobrá ![]() Moni,u popisu Jáchymkovo jezení jsem se musela smát Stelluš taky když se něco dojede,většinou u jogurtů,vykoulí málem bulvy a hrozně se diví,jako že už je konec a víc nebude.Jsem si to představila v provedení Jáši a prodloužila si život![]() Mišáčku,botičky jsou nádherný a ještě krásnější chodkyně!Něco takového by jsem si představovala,zítra se chci stavit ještě do hypermarketu,tak se po nich podívám.Včera jsem objednala malé dvoje capáčky,jedny o číslo větší a druhé o 2.Má to na později a jen po cárání po bytě,tak se těším až dorazí. A moc mě mrzí že ve Španělsku českou Betynku nevydávají,jinak bych jí už měla doma ![]() Acetom,téda Matějkovi teda chutná ![]() Moni,já malé vytírala očka Opthalmo ale světlík určitě zabere,minule mi ho taky poradila myslím Acetom a stojí to za vyzkoušení Už si moc nepamatuju postup ale pokaždé když se mi zdály očka zahnisané jsem je otřela tím světlíkem a za pár dní bylo po problému.Majuš,aspoň že to Lucinka ustála,já už se taky "těším" na to střídavé počasí,bohatě mi stačí výkyvy ráno-odpoledne ale holky naštěstí odolávají.Uklízení tu mám taky habakuk a to mám drahého doma,on sice holky vytáhne a i sám od sebe ale když se nudí,tak je během hodinky zpátky.No sice poklidím ale mezitím si ještě vychutnávám kapučíno,odskakuju na net a je to hned zabité ![]() Jak dopadla ta gynda,dobrý? Ryby jsem zatím nezkoušela ale u nás se jí docela často,tak už bych mohla něco spáchat. Andý,nééé,Laryngitída fuj Držím moc palečky ať to malý zvládne,určitě to bude dobrý,když jsi rychle nasadila léky.S tím kašláním neporadím,ještě naštěstí nemám zkušenost ale Mucosolvan by určitě mohl,taky ho mám doma pro jistotu.Madelinko,to je fajn,že už jsi zdravá,tak ještě aby se vyléčila Adélka.A taky přeju štěstíčko ke včerejšímu svátku,Mišáčkovi jsem už psala na FB ![]() Jdu koupat barbuchy,udělat něco rychlého na večeři a zasednu ke kriminálce Miami,mám slabost pro Delca ![]() ![]() |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
20.10.2011 18:56:58
ahojda holky, moc moc díky za přáníčka a sms, kdo by neměl betynku, tak jsem vyfotila do deníčku jak tak vypadáme a co o sobě píšeme
![]() |
|
|
20.10.2011 14:52:11
Ahojky,
tak u nás furt lítají bacily,teď to zase vlezlo víc na Adélku, ale zatím jen nachlazení, žádné velké kašle a rýmy.Já už jsem OK. Mišáčku, všechno nejlepší k včerejšímu svátku,já ho měla taky, i když se trochu skrývám, dostala jsem od manži voucher na masáž, já se ták těším, objednala jsem se na příští středu.Koupím si také tu Betynku, abych hlasovala. Acetom, vy jste pěkné velké zlatíčko! Jinak v pohybech žádná změna, kutálíme se kolem dokola jako klubíčka. Na včerejší neurologii nám dr. řekla, že je vidět posun, tak to neřeší. Podle vašich jídelníčků jíme velmi podobně, Ondrýs už zvládl i celou velkou Hollandii. Venku je dneska docela zima,holky po krátké procházce zalehly, a doteď spí.A nechávám je, spánek léčí... Hezký zbytek dne![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
20.10.2011 10:55:25
Mluvíte o Betynce, Mišáček už tam je?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.